Sample Sale Shoplog!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

We hebben laatst weer eens naar een sample sale bezocht en daar zijn we goed geslaagd, wat we hebben geshopt laten we natuurlijk zien in een shoplog! Van jongs af aan bezochten we al sample sales met het gezin en het is echt heel leuk om te doen. Op sample sales shop je items uit vorige collecties, maar ook gewoon samples uit huidige collecties of gewoon enkele items die nog over zijn uit kantoren of winkels. Eigenlijk is het altijd een beetje van alles wat, maar dan voor kleinere prijsjes dan in de winkel. Op sample sales moet je dus echt zoeken en geluk hebben, maar het is altijd scoren wat ik zo’n heerlijk gevoel vind haha! 

Onder de video kregen we veel vragen over hoe je nou op zo’n sale terecht komt, dus ik heb mijn antwoord even gekopieerd naar hieronder:
Sommige sample sales zijn op uitnodiging, anderen niet. Wanneer je googled op ‘sample sale’ kom je diverse websites tegen die informatie hebben over dit soort sales. Stockverkopen.nl is een voorbeeldje, geen spon overigens maar deze komt vrijwel altijd bovenaan te staan. Hier vind je de info wat betreft datum, tijd en natuurlijk om welke merken het gaat. Je kunt via deze website zoeken per provincie, stad, merk etc. Ook krijg je de optie om via de mail op de hoogte gehouden te worden van sales. Andere optie is een sample sale via een uitnodiging. Vraag bij vrienden, familie en kennissen na (die misschien bij grote merken werken) of zij wel eens sample sales organiseren en zo ja, of je dan een uitnodiging opgestuurd mag krijgen. Ken je geen mensen die bij merken werken, vraag dan gewoon bij anderen of zij wel eens naar sample sales gaan en of ze jou dan ook op de lijst kunnen zetten. Mocht je eenmaal bij een sample sale zijn, dan ligt er 9 van de 10 keer ook een lijst bij de kassa’s waarop jij je email adres kunt achterlaten, via die weg wordt je op de hoogte gehouden van de volgende sale en mogelijk ook andere sales.

Ben jij wel eens op een sample sale geweest? En welke was dat?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Weekly Snaps #110
Hip en minimalistisch kledingrek + winactie!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl