Rugtas slim inpakken – alleen handbagage mee op reis

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Begin dit jaar boekte ik een weekendje weg samen met een vriendin van mij en afgelopen weekend was het eindelijk zover. We vlogen met Ryanair en kwamen er vrij last minute achter dat zij alleen een rugzak toestaan om gratis mee te nemen, een trolley of een grotere koffer moet je bijboeken tegen betaling. We waren te laat om een trolley bij te boeken dus ik moest het houden op een rugzak en slim inpakken. Hoe? Dat laat ik je zien! Na afloop pak ik de boel ook weer uit en review ik de inhoud: heb ik alles gebruikt wat ik had ingepakt?

Reis jij het liefst met een rugzak of een koffer? En boek je wel eens extra bagage bij?

Liefs Tara
@taraverbon

Primark Lookbook + Shoplog! [PRIMARK UTRECHT]
Gefeliciteerd Marshall & Mama!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 5 mei 2019 / 16:17

  Super handig! Eigenlijk ook best wel lekker om zo weinig mee te hebben, scheelt ook enorm veel was als je weer terug bent. Plus minder keuzestress op de bestemming van je nu eigenlijk aan wilt trekken, haha. PS Die jurk van Billabong staat je echt super mooi!

  • Tara
   Auteur
   7 mei 2019 / 07:34

   Hi Tini, ja zeker! Ik vind het vooral fijn om mijn outfits al klaar te hebben liggen vanwege de keuzestress inderdaad, ik wil zo min mogelijk nadenken over dat soort dingen op reis. Dankjewel! x

 2. Rita
  6 mei 2019 / 19:19

  Ach, voor een weekend heb je gelukkig niet veel nodig! Alleen vervelend alsjeblieft leuke dingen mee terug wilt nemen.

  • Tara
   Auteur
   7 mei 2019 / 07:34

   Ja precies! Enne ja haha ik shop niet zoveel meer maar anders had ik eventjes moeten puzzelen…

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131