Ripped denim jacket

In deze outfitpost laat ik een aantal nieuwe items zien die ik de afgelopen tijd heb geshopt en ook nieuw zijn qua kleding-style voor mij! Ik vind namelijk al jaren denim jasjes super leuk, maar uiteindelijk draag ik ze gewoon niet. Maar toen ik dit ripped exemplaar bij Primark tegenkwam kon ik het niet laten om hem niet mee te nemen omdat ik hem zo tof vond! In deze outfitpost laat ik je zien hoe ik m’n nieuwe items en natuurlijk dit jasje heb gecombineerd. 

Ook qua jeans heb ik deze keer gekozen voor een iets anders model als de skinny jeans en draag ik namelijk een straight model die ik ook een maatje groter heb genomen. Hierdoor is hij net wat losser en geeft dat echt een casual look. Zoals je vast wel weet ben ik gek op de Converse All Stars gympen en deze keer heb ik niet gekozen voor het korte model maar heb ik de hogere gekocht! Ik vind ze heel erg leuk om te combineren met jeans die ik net een paar slagen heb opgerold zoals ik hier laat zien. De witte variant heb ik inmiddels ook op het oog, die staan ook super leuk onder zomer jurkjes bijvoorbeeld!

Je hebt nog tot en met 17 mei 2017 om mee te doen met onze winactie waarbij je kans kan maken op een Swatch horloge naar keuze! Nog niet meegedaan aan de winactie? Doe dat dan snel via dit artikel. Succes!

Primark denim jacket / Macy’s sweater / Jeans Centre jeans / Loavies necklace /
Loavies sunglasses / Michael Kors backpack / Swatch watch / Converse All Stars

Wat voor soort jeans draag jij meestal? En heb jij een denim jasje in je garderobe hangen?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Kip tajine met olijven en ingemaakte citroenen
Amazing Grace droogshampoo review
Deel:

15 Reacties

 1. 16 mei 2017 / 07:38

  Jaaa ik ben gek op mijn ripped denim jacket. Altijd goed!

 2. 16 mei 2017 / 08:03

  Wat is die leuk! Ik draag de mijne echt non stop, zeker nu je af en toe toch een jas aan wilt, maar niet te veel wilt.

 3. 16 mei 2017 / 09:04

  Ik heb zelf nu twee spijkerjasjes; eentje met zo’n (nep)bontkraagje en een oversized denim jacket (overigens zonder gaten). Ik ben daar heel blij mee, ze zijn altijd goed! Wel vind ik het lastig combineren als je al een jeans aanhebt. Denim op denim vind ik dan weer niet zo leuk :).

 4. 16 mei 2017 / 10:11

  Ripped denim jasjes zijn áltijd fijn! Super leuke look :) X

 5. Britt
  16 mei 2017 / 13:16

  Deze outfit is zo tof, precies iets dat ik zelf zou kunnen aantrekken!

 6. 16 mei 2017 / 14:03

  Oh ja, super leuk zo’n jasje! Ik twijfel al best lang om er een te bestellen en dit soort exemplaren vind ik dan leuker dan het recht toe recht aan :)

 7. Lisanne
  16 mei 2017 / 15:00

  Wat een super leuk jasje! Ik heb zelf op het moment alleen een lichtblauwe denim jacket, dus ga zeker eens kijken naar deze bij de Primark. Weet je nog hoe duur die was?

 8. Naomi
  17 mei 2017 / 22:15

  Precies een outfit die ik ook zo zal dragen! Love it!

 9. Wieteke
  18 mei 2017 / 22:46

  Zo jammer ben al 3x bij de primark geweest maar het denim jasje met de gescheurde achterkant is er niet meer :( :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *