Primark droogshampoo voor volume en brunettes!

In de weekvlog van gister heb je kunnen zien dat we weer eens een bezoekje aan Primark hadden gebracht en in het filiaal in Amsterdam hebben ze echt een giga beauty afdeling #beautybudgetheaven. Je vind hier allerlei soorten make-up, maar ook accessoires zoals elastiekjes en kwasten en ook zelfs haarproducten. Ik liep deze hele goedkope droogshampoo’s tegen het lijf en wilde zien of het wat was. Kijk je mee naar m’n review? 

Ik heb eerder op onze blog een ook een setje met haarproducten van Primark gereviewed (dit review kan je hier terug lezen) ook uit de ‘P.S. Love Your Hair’ collectie. In het beauty-schap zag ik vier verschillende droogshampoo varianten liggen: de normale, eentje voor extra volume, eentje droogshampoo voor blondines en ook eentje voor brunettes. Ik ging ervan uit dat de normale droogshampoo overeen zou komen met degene die ik al heb gereviewed en ik heb ook geen blond haar en daarom heb ik gekozen voor de andere twee varianten: de droogshampoo voor extra volume en voor brunettes!

Deze droogshampoo’s bevatten 50ml wat denk ik wel gezien kan worden als een mini. Hierdoor zijn deze ook zeker geschikt om mee in de tas te nemen wanneer je gedurende de dag je haar wilt opfrissen of juist wat meer volume wilt geven. Ik ben altijd dol op mini’s, mits de prijs ook wel redelijk is. In dit geval kosten de droogshampoo’s €1,50 per stuk wat ik goed betaalbaar vind!

Hierboven laat ik mijn dag 2,5 haar zien (ik had het ‘s avonds gewassen dus dat tel ik als een halve dag) en zoals je kunt zien heb ik al best een wat vettere aanzet en hangt het haar ook al een beetje zwaarder. Een wasbeurt zou kunnen, maar liever stel ik liever nog even uit waardoor een droogshampoo voor deze dag het beste is!

Ik begin met de droogshampoo voor extra volume. Ik ben met deze soorten altijd wel een beetje kritisch, want droogshampoo’s geven altijd extra volume en een beetje stugheid aan je haar. Dus dat deze speciaal voor volume zou moeten zorgen, is denk ik wel een marketing trucje zodat je dus verschillende soorten droogshampoo’s wilt proberen. Aangezien ik deze ook gekocht heb naast de variant voor brunettes, heeft dat trucje inderdaad gewerkt haha! Maar goed, alles voor dit review natuurlijk. Let’s try!

PS Love Your Hair Dry Shampoo for added Volume / 50ml / €1,50

Je moet de droogshampoo eerst flink schudden en daarna vanaf 20 cm op je haaraanzet spuiten. Nu moet ik zeggen dat 20 cm eigenlijk nooit in de praktijk echt lukt – dit is een aardige afstand hoor! Deze droogshampoo geeft meteen een witte waas af wat voor mijn donkere haren niet heel erg fijn is. Als je op de foto hierboven kijkt, dan zie je ook wel dat m’n donkere kleur haar wat matter en stoffiger is geworden. Ik heb wel bij 9 van de 10 droogshampoo’s dit probleem, dus ik ben het wel gewend eerlijk gezegd. Maar goed, toch wel jammer!

De droogshampoo zorgt er zeker voor dat m’n haar wat minder vet is en eruit ziet, dus hij doet z’n werk. Echter vind ik niet dat deze extra of meer volume geeft dan een andere droogshampoo zou doen, dus zie ik het meer als een gewone droogshampoo. De geur van deze is trouwens wel erg prettig, hij ruikt een beetje licht en bloemig dus dat is een leuke plus.

De witte waas die we meestal met droogshampoo’s krijgen, dat zou met deze droogshampoo opgelost moeten zijn. Deze variant is namelijk speciaal voor brunettes en wanneer je een donkere haaraanzet hebt. Ik ben zelf echt enorm fan van de Dark & Brunette droogshampoo van Batiste, maar aangezien dit merk best wel prijzig is, was ik super benieuwd naar deze budgetproof versie van Primark!

Ik heb m’n haar naar de andere kant geswiept, hier is de haaraanzet uiteraard ook vettig en daarom geschikt om de droogshampoo op te testen.

PS Love Your Hair Dry Shampoo for Brunettes / 50ml / €1,50

Tadaaa! M’n haar ziet er na het gebruik van de droogshampoo weer een stuk frisser uit en het zit ook meteen een stuk beter. Ik zie inderdaad veel minder een witte waas in m’n haar, maar volledig bruin dat was hij niet. Ik heb geprobeerd een foto te maken van de kleur van de spray, maar dat lukte helaas niet. De kleur van de spray is namelijk wel lichtjes bruin gekleurd en daardoor zeker beter voor brunettes, maar hij is niet zo bruin en goed gepigmenteerd als de Dark & Brunette van Batiste.

Maar m’n haar ziet en voelt zeker weer een stuk frisser aan en zit ook weer lekker volumineus!

Eindoordeel? ★★★★★

Yes, 5 sterren! Allereerst is het prijsje van €1,50 echt al heel erg lekker, daar geef ik zeker al een ster voor. Daarnaast vind ik het maatje van deze droogshampoo’s heel erg fijn om gedurende de dag lekker bij je te dragen zodat je ook halverwege de dag, ook al ben je buiten de deur, je haar kunt fixen en opfrissen. Ik weet van mezelf dat ik dat wel erg fijn vind! Beide droogshampoo’s gaven wel een lichte witte waas en dan vooral de extra volume variant wat ik natuurlijk wel erg jammer vond. Toch wil ik daar niet te streng over zijn, omdat dit ook bij duurdere droogshampoo’s gebeurd. De extra vijfde ster is speciaal bedoelt voor de droogshampoo voor brunettes, want dit is de eerste die ik heb gezien voor zo’n goede prijs. Ook doet hij zeker wel z’n werk, alhoewel het niet een betere droogshampoo is dan de Dark & Brunette van Batiste. Maar goed, de prijs van deze Primark droogshampoo is wel een stuk beter en daarom vind ik deze droogshampoo zeker een aanrader!

Gebruik jij wel eens een droogshampoo? En heb jij wel eens Primark beauty producten geprobeerd?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Lente wishlist
Primark bezoekje en een menstruatiecup? - Weekvlog
Deel:

18 Reacties

 1. 17 april 2017 / 06:44

  Dat geeft een goed resultaat en fijn dat het lekker goedkoop is ;-)

 2. 17 april 2017 / 09:23

  Wauw, jouw haar ziet er na 2,5 dag echt nog goed uit! Daar kan ik best een beetje jaloers op zijn :). Fijn dat het een goed product is, die ga ik ook scoren!

 3. Lenny
  17 april 2017 / 09:34

  Als je 4 busjes droogshampoo van Primark koopt betaal je in totaal 6 euro voor 200 ml. 1 bus batiste van 200 ml kost rond de 5,50 euro. Dan is Batiste toch sowieso een betere koop? Qua werking en prijs?

  • 17 april 2017 / 20:35

   Weetje, als je het inderdaad zo helemaal uitrekent dan heb je helemaal gelijk! Ik ben laatst ook nog eens een 1+1 actie van Batiste bij Etos tegengekomen dus ik had meteen ingeslagen (6stuks verdeeld over Tara en mij oeps!) dus dat was helemaal mooi meegenomen. Batiste vind ik ook echt top, maar het voelt of klinkt altijd wel wat prijziger. Maar dat valt dus inderdaad wel mee! Thanks voor je reactie ;)

 4. 17 april 2017 / 11:22

  Oh wat fijn zeg dat dit goedkope product zo goed werkt! :) zeker als het ook nog goed volume geeft is dat heel erg fijn.

 5. 17 april 2017 / 12:43

  Handig zeg! Ik gebruik zelf altijd batiste :)

 6. 17 april 2017 / 17:01

  De volgende keer dat ik naar de Primark ga, ligt deze droogshampoo zeker in mijn mandje!

 7. 17 april 2017 / 17:14

  klinkt prima! uitgebreide review, die brunettes versie lijkt me wel goed. Ik heb voor nu alleen nog 4 flessen staan van batiste dus voorlopig even voldoende haha

 8. Wendy (B)
  17 april 2017 / 18:15

  Ik ben gewoon om Batiste te gebruiken maar wil deze van Primark voor brunettes wel eens testen.

 9. Denise
  17 april 2017 / 20:07

  Mooi prijsje! Ik gebruik normaal die van batiste inderdaad met bruine gloed. Maar deze lijken me ook fijn!

 10. 17 april 2017 / 20:35

  Hier heb ik mee in de hand gestaan, twijfelde een beetje, maar leuk om een positieve review te lezen

 11. 18 april 2017 / 14:13

  Wat een top prijs kwaliteit verhouding zeg! En ik maar steeds die dure droogshampoo’s aanschaffen van Baptiste. Ik gok dat deze binnen no-time is uitverkocht bij de Primark. Zou zelf voor de dry shampoo voor brunettes gaan :) Thanks voor deze fijne review!

 12. Kimberly
  1 mei 2017 / 12:05

  Voor de donkerharige onder ons: probeer de brunette droogshampoo van Got2B! Geen witte waas op mijn zwarte haren en geeft ontzettend veel volume!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *