Primark bezoekje en een menstruatiecup? – Weekvlog

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Een heel fijn Pasen gewenst! Op deze zondag hebben we weer een leuke nieuwe video voor je klaarstaan en deze keer leek het mij leuk om me weer eens aan de weekvlog te wagen… Ik begon afgelopen maandag en neem jullie behind the scenes mee, vertel welke camera wij de afgelopen tijd hebben gebruikt, breng een bezoekje aan Primark en ik krijg m’n menstruatiecup binnen! Het is een lange vlog geworden, dus ga er lekker voor zitten met een kopje thee/koffie en heel veel paaseitjes en enjoy!

Geniet jij vandaag ook van een Paasbrunch? En heb je nog meer leuks gepland deze dagen?

Liefs, Larissa
@larissaverbonĀ 

Primark droogshampoo voor volume en brunettes!
Endless Weekly Snaps #27
Deel:

16 Reacties

 1. Liset
  16 april 2017 / 09:43

  Hi Larissa! Ik heb net toevallig ook voor het eerst een cup gekocht en toevallig ook de meluna classic (wel een M). De eerste paar keer indoen ging lastig en ik was super bang dat ‘ie ee niet goed uit zou gaan. Maar na een paar dagen stoeien ging het best aardig met inbrengen en uithalen. Mijn tip: vooral veel filmpjes van verschillende “vouwen” bekijken en hoe je ‘m helemaal kunt laten openklappen. Want als ie zit, dan voel je ‘m niet en is het wel echt heel fijn! Oh en voordat je hem indoet, natmaken met koud water. Dat brengt wat makkelijker in. Heb er zelfs mee gesport en dat ging ook goed. Bij mij heeft hij geen een keer gelekt. In elk geval veel succes :-).

  • 17 april 2017 / 20:37

   Dankjewel, super leuk om te lezen dat je er ook eentje hebt! Ga zeker je tips opvolgen :)

 2. 16 april 2017 / 12:18

  Ontzettend leuke maar lange vlog! Happy easter

 3. Joyce
  16 april 2017 / 14:17

  Niet zo negatief over jezelf Larissa! Ik vond het heerlijk om deze rustige weekvlog te bekijken, je hebt mooi voor afwisseling gezorgd en het maakt echt niet uit als je weinig te doen hebt. We kijken niet voor niks op jullie blog :). Over de menstruatiecup: Ik heb er zelf geen ervaring mee maar het lijkt me wel enorm handig! Ook veel beter voor je portemonnee en de natuur.

  • 17 april 2017 / 20:41

   Oh en delish!
   Toevallig, echt toevallig, heb ik er net weer eentje besteld haha!

 4. Anh
  17 april 2017 / 01:00

  Ik vond het een super leuke vlog!!
  Ps: waar kom je bomber jacket vandaan?

  • 17 april 2017 / 20:38

   Dankjewel!! En die bomberjas is van de merchandise lijn van Breathe Carolina :)

 5. Robin
  17 april 2017 / 11:39

  De mentruatiecup :o ik zie en hoor overal best goede verhalen. Zelf heb ik hem een tijd geleden gekocht. 1 keer geprobeerd en nooit meer :o ik heb ook niks met tampons omdat je er dan in moet zeg maar en dat vind ik geen fris en fijn gevoel.. ieder voor zich natuurlijk. Nee ik heb er een beetje een trauma aan overgehouden aan de menstruatiecup. Ik had dat ding in en kreeg hem er niet meer uit! Hij zuigt vacuĆ¼m en ik kreeg dat er niet meer af. Ze zeggen dan van dat je je vinger erlangs moet doen om zo die vacuĆ¼m eraf te krijgen. Ik kreeg mijn vinger dus niet zover er in! Ik kwam tot de onderkant (dat puntje) en verder niet. Dus op een gegeven moment raakte ik in paniek en ja.. mijn vriend moest me helpen uiteindelijk want ik was zo in paniek en wilde niet naar een dokter ofzo. Het deed dus erg veel pijn want die vacuĆ¼m kreeg ik er dus niet vanaf. Voelde alsof mijn baarmoeder naar buiten kwam en dat doet pijn..

  Lang verhaal kort. Mij lukte het niet maar ik lees er veel goede verhalen over.
  Hopelijk lukt het jou wel :)

  Groetjes!

  • 17 april 2017 / 20:41

   Oeh jeetje dat klinkt inderdaad als een vervelende ervaring! Ik merk uit comments onder de video ook dat er best wat interesse is in m’n ervaring met de cup dus wellicht ga ik er nog wel een apart artikel aan wijden :) misschien maak ik je straks dan toch nieuwsgierig voor een tweede poging? Of gewoon leuk/interessant om te lezen :)

 6. Heleen
  22 april 2017 / 15:26

  Wat leuk dat je je boodschappen bij Picnic doet! :) ikzelf werk bij de Boni en die werkt samen met Picnic, dus ik volg dat eigenlijk een beetje vanaf het begin toen ze hier net mee begonnen. Vind het wel gaaf om te zien dat ondanks de kritieken die Picnic kreeg ze het best wel goed doen en steeds meer uitbreiden!

 7. 27 april 2017 / 20:39

  Heel gezellig, nog eens zo’n weekvlog Larissa! Ik kijk em een beetje laat, maar door weinig tijd heb ik me er nu pas eventjes te goei voor kunnen zetten :) Ik vind het helemaal niet erg dat je in deze vlog geen uitjes buiten de deur maakte, vaak zijn de dagdagelijkse dingetjes ook heel erg leuk om te zien hoor. Je hoeft helemaal niet zo onzeker te zijn over deze vlog, Larissa! En nu heb ik ook zin om nog eens naar Primark te gaan, is zo lang geleden bij mij ! Vooral die interieur spulletjes zien er heel leuk en vrolijk uit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *