Pindakaas snacks proeven + winactie!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons kanaal!

Wij zijn echte pindakaas-lovers, maar naast dit heerlijke spul dat je op je brood smeert zijn er nog veel meer producten en snacks met pindakaas-smaak en die moesten we eens proberen. We kregen van USgroceries een aantal pindakaas snacks en smeersels opgestuurd die we in deze video hebben uitgeprobeerd. Is het wat? Of kunnen we het beter bij een gewone pot pindakaas houden? Kijk snel de video en klik ook verder voor alle producten uit de video! 

Peanut Butter & Co. / Cinnamon Raisin Swirl

Dit was er echt eentje die ons heeft verrast! Zo op het eerste zicht lijkt het een vrij normale (en ietwat) saaie pot pindakaas, maar als je deze opent dat snap je de naam van dit product. Uiteraard komt de bekende pindakaas-geur je tegemoet, maar daarachter ook meteen een heerlijke vleug kaneel. Mmm! Ook zitten er rozijnen in deze pindakaas, maar we hebben deze eerlijk gezegd amper geproefd en als je goed kijkt zitten ze allemaal beneden in de pot haha. Niet erg overigens, want deze pindakaas is echt to die for. Helemaal niet zo pindakaas-achtig als je gewend bent, maar lekker zoetig en kruidig door de kaneel. Ook zeker lekker voor mensen die niet zo erg van pindakaas houden!

Jiff To Go Dippers / Creamy Peanut Butter Pretzels / Chocolate Silk

Jiff kenden we al van de potten pindakaas, maar deze snack is net ietsje anders! Deze to go dippers zijn, zoals de naam al zegt geschikt om mee onderweg te nemen en je krijgt er twee verschillende delen voor. In het bovenste gedeelte zitten heerlijke en knapperige pretzels in een ronde vorm met gaatje (het lijken net donuts!) en die dip je in het kleine bakje. Hierboven zie je twee verschillende smaken waarvan de Creamy Peanut Butter onze favoriet was. Jiff pindakaas is namelijk super creamy en heeft een heerlijke smaak die perfect ging met de zoute pretzels. Yes, dit is echt een top combo!

Butterfinger Peanut Butter Cups / Smooth & Crunchy

Butterfinger kenden we al in een normale reep-vorm en hebben we wel eens in de schappen van de Amerikaanse supermarkt zien liggen, maar hebben we verder nooit echt geprobeerd! Deze Peanut Butter Cups zijn een andere variant als de klassieke Butterfinger en deze lijken op de bekende cups van Reese’s. Deze cups hebben een buitenkant van chocolade en een binnenkant van een oranje-ige substantie. Het ziet er leuk uit, maar deze cups zijn het helaas toch net niet. De chocolade smaakt een beetje gek en de binnenkant doet ons zeker niet aan pindakaas denken en smaakt ook een beetje off. Helaas, maar deze zijn minder onze smaak!

Reese’s / Crunchy

Reese’s zijn chocolade cups gevuld met een pindakaas-vulling net zoals de cups van Butterfinger hierboven, alleen smaken deze echt een stuk beter! De cups liggen in schattige kleine vormpjes wat er leuk uit ziet, maar wat ook nog eens helpt tegen choco-vingers haha. De chocolade van deze Reese’s smaakt een stuk beter en de vulling smaakt echt als pindakaas. Het is ergens een beetje droog, maar toch compact en in een goede balans door de creamy chocolade. Deze variant heeft trouwens ook wat grotere chunks noten erin, waardoor hij ‘Crunchy’ wordt genoemd. Erg lekker!

Smuckers / Goober Grape

Peanutbutter & Jelly (time) is wel een van de bekendste combinaties met pindakaas en ik moet je eerlijk vertellen dat ik deze combinatie nog niet eerder op had. Tara wel en die vindt het een geweldige combo! In deze pot zitten beide producten al bij elkaar waardoor je ze met een schep meteen op je brood kan smeren. Super handig en het ziet er ook heel erg leuk uit. Het enige is dat we deze smaken, of eigenlijk vooral de pindakaas echt niks vonden. Het smaakte een beetje nep en vreemd en deed ons zelfs denken aan de pindasauzen in plastic dozen. De jam smaakte wel prima, maar toch is de hele combinatie echt niet onze ding. Nee, deze laten we helaas ons voorbij gaan!

Snickers / Rockin’ Nut Road

Snickers is een van onze favo repen, misschien wel onze favoriete snack reep en deze is daar een variant op! In plaats van de bekende noten hebben ze deze omgewisseld voor amandels en in plaats van de nougat zit hier marshmellow in. Ook is deze chocolade een stukje intenser en (volgens mij) van een donkere of pure chocolade. De smaken zijn net wat intenser waardoor ik even moest wennen maar zeker lekker!

M&M’s / Peanut Butter

M&M’s heb je tegenwoordig in allerlei verschillende smaken waarvan wij er al heel wat hebben geprobeerd, maar deze pindakaas editie hadden we nog niet geproefd! Hier heb je weer de klassieke combinatie van chocolade en pindakaas en ook in deze variant smaakt dat weer heerlijk. De vulling is niet te pindakaas-achtig, waardoor de combinatie van deze M&M’s echt top is! Ik had niet verwacht dat ik deze zo lekker zou vinden, maar de combo is echt heel geslaagd.

Winactie!
En wat ook heel leuk is… is dat wij twee keer deze party edition zak van 1kg gaan weggeven! #woohoo!
Wil je kans maken op deze huge-ass zak die je of voor jezelf kunt houden of kunt delen met je vrienden tijdens een party of movie-night dan moet je even snel naar onze Instagram accounts gaan (@larissaverbon en @taraverbon) waar wij ieder een foto zullen delen van deze zak met de voorwaarden voor deze winactie. Succes!

Check ook zeker even de webshop USgroceries.nl waar al deze pindakaas goodies vandaan komen. En mocht je niet van pindakaas houden dan hebben zij nog heel veel meer (Amerikaanse) producten, snacks, drankjes en beauty- en huishoudelijke producten die heel erg leuk en lekker zijn.

Ben jij ook zo’n pindakaas-lover? Kende jij al een aantal producten hiervan?

Liefs, Larissa & Tara
@endlessweekendnl

Weekly snaps #13
Dit is hoe Tara's kantoor er thuis uitziet
Deel:

11 Reacties

 1. Lis
  8 januari 2017 / 12:25

  Haha ik zit al op Instagram te zoeken naar die mega zak m&ms, I WANT IT!! Kan nog geen foto vinden. Ik houd het heel scherp in de gaten! Leuke video, pindakaas is fantastisch:D vooral de opmerking ‘voor als je pindakaas wil leren eten’ vond ik geniaal XD

 2. 8 januari 2017 / 14:01

  Ik hou ook wel echt van pindakaas. Ik at vroeger standaard pindakaas met hagelslag op brood. Ben dan alleen niet zo dat ik het echt van een lepel eet dat doet mijn vriend wel haha.
  Leuke video en Tara ik vind die kleur trui erg leuk bij je staan!

  Ik begon me alleen na een tijdje wel te ergeren dat jullie steeds eerst alles wat je op eet tegen elkaar aan moeten duwen (weet dat jullie dit in eerdere video’s ook al deden). Sorry ik weet niet waarom maar vond het een beetje vermoeiend worden of zo. Terwijl het van jullie denk ik juist leuk bedoeld is.

  • 9 januari 2017 / 12:00

   Hi Sisier,

   Haha leuk! En dankjewel ;)

   Over je opmerking, het was zeker niet bedoeld om je te irriteren natuurlijk, dat zou gek zijn. Het is altijd leuk bedoeld en we doen ons best om mooie en leuke video’s te maken maar we merken helaas dat er altijd wel een kritiekpuntje te vinden is vanuit de kijker. Zoals jij je nu irriteert aan het ‘proosten’ zullen anderen wel weer klagen over dingen als: een gek plukje haar, een klok op de achtergrond, een stopwoordje, een geluidje enzovoorts! Wat ik wil zeggen is… We zijn het inmiddels gewend dat er altijd wel iets op te merken valt en dat bijna niemand 100% tevreden is,, maar we zijn ook maar een mens en maken unscripted en spontane video’s ;) We zullen er aan denken de volgende keer.

   Liefs, Tara

   xx

 3. 8 januari 2017 / 14:28

  Ik hou helemaal niet van pindakaas, maar de video is wel leuk! Ik hou van het testen van snoep uit andere landen!

  • 9 januari 2017 / 12:04

   Hi Marloes,

   Leuk om te lezen dat je de video dan alsnog leuk vond! Dankjewel :)

   Liefs Tara

 4. 8 januari 2017 / 14:36

  Ik mag niet teveel pindakaas eten of sate of dergelijke , want als ik teveel eet krijg ik uitslag over me lichaam.
  Zo eens in de maand eet ik wel keer boterham met pindakaas, want is zo lekker

  • 9 januari 2017 / 12:04

   Hi Manon,

   Ohhhh wat balen, wel mee uitkijken hoor!

   Liefs Tara

 5. Lisette Kleiweg
  10 januari 2017 / 05:34

  Omg, ik en de zak, A match made in Heaven !

 6. 10 januari 2017 / 17:46

  Ik vind zowel Butterfinger als Reese’s lekker haha! Gotta love peanut butter <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *