Over neutrale kleuren en nieuwe laarsjes

Als ik mijn koffer inpak voor een grote of kleine reis, dan kies ik altijd voor kledingstukken waarvan ik weet dat ze met veel dingen gecombineerd kunnen worden. Dan kies ik vooral voor neutrale kleuren en om de boel iets interessanter te maken, kies ik voor verschillende soorten texturen zoals in dit geval mijn nieuwe laarsjes. De laatste tijd zit ik vooral te denken dat ik dit in mijn hele kledingkast wil doorvoeren… Dat zou best wel ideaal zijn!

Voor ik verder ga met deze outfit of the way, wil ik even zeggen dat het inderdaad eventjes heeft geduurd voordat ik het toetsenbord weer aan wilde raken, maar here I am :) Na een flinke rollercoaster aan emoties, buien, gedachten en noem het maar op, ben ik momenteel op een vlak punt beland. En daarmee bedoel ik dat ik een stuk stabieler in mijn vel zit en ik nog een stukje helderder zie wat ik wil en wie ik ben. Super bedankt voor alle onwijs lieve berichtjes onder mijn laatste artikel. 

Het is interessant om te zien hoe onrustig je in eerste instantie kunt worden van het nemen van rust, maar zodra je daar vrede mee krijgt merk je hoeveel het je kunt helpen. Eigenlijk zou iedereen minstens 30 minuten per dag voor zichzelf moeten nemen! Dus bij deze influence ik je graag met deze tip. Zie het als een uitdaging: lees een boek, neem een maskertje, ga uitgebreid koken, neem een yoga lesje of ga eens tekenen. Kies bewust voor wat tijd voor jezelf en laat die telefoon/computer/tv achterwege. Oh en laat aan mij in de reacties weten wat je ervan vond ;)

Nu zal ik het weer verder over mijn outfit hebben:

Het najaar is tot nu toe nog niet heel erg koud geweest en dat vind ik stiekem lekker maar het baart mij toch wel een beetje zorgen. De iets hogere temperaturen laten het in ieder geval wel toe om rond te lopen met een bloot enkeltje. Ik weet nog wel dat ik vorig jaar hier een reactie over kreeg van een lezeres die het daar totaal niet mee eens was haha, maar ik vind sowieso dat ieder lekker moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt en dat je dus ook geen regels voor jezelf moet opstellen. Waarom zou je ;) Deze nepleren culotte is van de H&M en deze heb ik vorig jaar gekocht. Het was liefde op het eerste gezicht en nog steeds trek ik ’em met liefde aan, echt een topper. Het nepleer geeft net wat extra’s aan een basic outfit vind je ook niet?

Daaronder draag ik mijn nieuwe laarsjes waar ik echt ontzettend blij mee ben. Van de winkel Sacha mocht ik wat uitzoeken (super thank you!) en ik ben wat bewuster bezig met wat ik in huis haal, dus het duurde wel eventjes voordat ik de juiste keuze had gemaakt. Vooraf had ik de laarsjes al gezien op de website en een maandje later besloot ik ze dan toch even te passen in de winkel. Vooraf twijfelde ik enorm of de style wel bij mij zou passen maar toen ik ze eenmaal aan had wist ik het zeker! I LOVE THEM! Hoewel ik onwijs fan ben van online shoppen, moet ik zeggen dat kleding kopen in real life toch ook wel zijn charme blijft houden. Wat vind jij? Het enige probleem is dat je dan nog meer verleid kunt worden…

Verder draag ik een mooie coltrui van ComeGetFashion en deze kan ik nu alweer bestempelen als favoriet. De trui voelt heerlijk zacht aan, heeft een prachtige kleur en ik kan hem echt met alles combineren. Zo heb ik ’em al gedragen op mijn blauwe denim jeans, op zwarte jeans, op zwarte nepleren broeken en ook op mijn luipaardprint flared pants én op mijn gestreepte (oranje) glitter flared pants. Yaaaas baby!

Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat ik intens blij word van de perfecte basics en volgens mij ben ik daarom ook wel een beetje geobsedeerd aan het worden met kleding in neutrale kleuren. Als ik op reis ga bijvoorbeeld, pak ik ook 9 van de 10 keer alleen maar basics in. Die kun je eenmaal goed met elkaar combineren en je wilt natuurlijk zo veel mogelijk outfits ermee kunnen creëren als je voor een lange tijd weg gaat! En zo zou het ook überhaupt moeten zijn natuurlijk. Ik weet trouwens niet of het jullie is opgevallen maar ik heb ook een minder grote behoefte om vaak zwart te dragen. Het voelt soms zo duister en de dagen zijn al zo ontzettend donker. Ja… Ik weet inderdaad ook niet zo goed wat er aan de hand is met mij haha! Wie heeft dit nog meer?

Mijn kledingkast bekijk ik al jaren met een kritisch oog, eigenlijk vooral sinds mijn eerste decluttering a la Marie Kondo zo’n 3 jaar geleden. Mijn najaarsgarderobe is altijd erg basic geweest en voornamelijk gevuld met donkere kledingstukken. Om de boel iets te balanceren heb ik deze langzaam aangevuld met wat lichtere kledingstukken. Sinds dit jaar heb ik de boel ook opgevouwen zoals onze opruimguru Marie dat graag doet en jeetje wat zou ze trots op mij zijn als ze dit wist, want tot nu toe houd ik het ontzettend goed vol om alles netjes te houden. It’s magic!

Maar goed, binnenkort moet ik de kast toch weer helemaal omgooien want dan is alweer voorjaar! De tijd vliegt en daarom zit ik nu al te denken hoe ik de natuurlijke kleuren kan doorvoeren in mijn kast. Want zoals je misschien wel weet ben ik wat kleding betreft altijd erg van twee uitersten: najaarskleding = basic en voorjaarskleding = over the top. Denk hierbij aan drukke prints en felle kleuren. Lastiger te combineren maar wel lekker vrolijk en dat past zo lekker bij het zonnige weer! I love it, maar stiekem zit ik te denken om het te beperken tot een bepaald kleurenpalet. Nou goed, iets om over na te denken en dit zal zeker wel een proces van jaren worden weer. Hoe ziet jouw voorjaarsgarderobe er eigenlijk uit?

Alle kleding details op een rijtje:

ComeGetFashion trui / Michael Kors rugzak / H&M broek / Sacha laarsjes

Mocht je nog vragen hebben over enkele items, stel ze gerust in de reacties hieronder ;)

Als je moest kiezen, draag je dan het liefst elke dag: A. donkere kleding, B. lichte kleding of C. gekleurde kleding?

Liefs Tara
@taraverbon

Weekly Snaps #123
Weekly Snaps #122
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. Lisanne
  15 maart 2019 / 12:19

  Zo fijn om af en toe weer eens wat van jullie te lezen 😊. Ook fijn dat je je weer beter in je vel voelt. Hopelijk voel je je snel weer helemaal de “oude”.
  Ik draag ook het liefst altijd donkere kleding. Ook in de zomer ookal houd ik me elk jaar weer voor om meer kleur toe te voegen 😂 Donker rood (ja nog steeds donker) is er door de loop der jaren er wat bij gekomen. Misschien moet ik deze zomer ook eens voor wat meer kleur gaan 😜.
  En zo herkenbaar je tas inpakken met kleren die je onderling met elkaar kunt combineren voor wisselende outfits haha.

  • Tara
   Auteur
   18 maart 2019 / 14:53

   Hi Lisanne, dankjewel voor je reactie! x

 2. Amanda
  15 maart 2019 / 14:26

  Wat een leuke outfit! Als ik het bij iemand ander zie, denk ik leuk en ik zou het zelf nooit bij elkaar verzonnen hebben. Trek ik zelf een zelfde soort outfit aan, denk ik: nee dit is het niet.
  Soms jaloersmakend wat jullie allemaal goed staat, en ook qua diverse stijlen.

  Echt tof van jullie dat jullie even voor jezelf hebben gekozen, je hebben teruggetrokken en de rust hebben gepakt. En laten zien dat een bloggers/vloggers leven niet altijd over rozen gaat. En ook laten zien dat iedereen weleens worstelt met de vraag: waar word ik gelukkig van en wat wil ik doen in mijn leven?

  • Tara
   Auteur
   18 maart 2019 / 14:53

   Hi Amanda, ah dankjewel wat lief! En ja klopt, wij zijn ook maar gewoon mensen ;)

 3. 15 maart 2019 / 18:17

  Ha Tara, wat fijn weer iets van je te lezen.Die laarsjes zijn echt geweldig leuk, hoe mooi. Ik heb helaas niet de luxe echt een winter/zomergarderobe te hebben, alles hangt en ligt door elkaar in 1 kast en rek. Ik hou vooral van zwart en vind het leuk om dit te combineren met rood of een andere zomerse kleur. Pas goed op jezelf!

  • Tara
   Auteur
   18 maart 2019 / 14:59

   Hi Nathalie, dankjewel voor je reactie! Ah alles in 1 kast en rek vind ik eigenlijk ook wel een luxe, dan heb je precies wat je nodig hebt en niet meer. Ik zal goed op mezelf passen! x

 4. 15 maart 2019 / 18:17

  Tijd voor jezelf nemen kan af en toe heel belangrijk zijn! Goed dat je dat hebt gedaan. Vind de outfit ook heel mooi. Ik draag zelf ook het meest basic outfits. En dan altijd zwart of altijd licht… Ik zou altijd zwart hebben gezegd, maar de laatste tijd vind ik lichte kleding ook heel mooi.

  • Tara
   Auteur
   18 maart 2019 / 15:00

   Hi Sanne, dankjewel! En same same! Steeds vaker lichtere kleding, soms tricky ivm vlekken maar zeker wel mooi ook!

 5. Rita
  16 maart 2019 / 11:30

  Zo fijn om weer eens iets van je te ‘horen’ en dan meer dan een enkel kort zinnetje onder een foto! Deze outfit vind ik echt geweldig en zou ik ook kiezen, maar in mijn geval met minder opvallende laarsjes :)
  In mijn kast hangt als 2e kleur vooral heel veel rood.

  • Tara
   Auteur
   18 maart 2019 / 15:00

   Aah ook al veel rood, ik ben dol op rood! :) xx

 6. Denise
  16 maart 2019 / 19:45

  Leuk artikel en mooie kleding!
  Fijn dat je je weer iets beter voelt!
  Ik ben nu ook bezig met yoga en boeken. Ik merk wel dat ik somige boeken taaie stof vind. Heb je nog leuke tips?

  Koken vind ik ook super leuk.! Maar soms heb ik echt te weinig inspiratie. Misschien dat je daar ook nog leuke tips voor hebt?

  X

  • Tara
   Auteur
   18 maart 2019 / 15:03

   Hi Denise, dankjewel! Ah ja, ik ben ook nog een beetje zoekende naar goede boeken. Laris weet misschien nog wel goede chickflicks, ik heb zelf ‘The Subtle Art of Not Giving a F*ck’ gelezen en ‘fuck the quarterlife crisis’ en ‘weg ermee!’ gelezen maar nog niet echt fictie boeken, daar ben ik ook nog een beetje naar op zoek eigenlijk, denk dat het meer ontspannend kan zijn..xx

  • Natalie
   19 maart 2019 / 00:37

   Ik had zelf de volgende boeken zo uit:
   – PAAZ
   – Toen ik uit de lucht viel
   – Ze noemden me duivelskind
   – The secret of nightingale wood
   – De verdwenen meisjes

   Het is natuurlijk ook een kwestie van smaak ;)

   Groetjes Natalie

 7. Natalie
  19 maart 2019 / 00:32

  Hoi, leuk om te lezen :). Mijn wintergarderobe is ook altijd wat rustiger, maar wel met (donkere) kleuren. Mijn lente garderobe is vaak neutrale kleuren, wit, pastel en donkerblauw en mijn zomergarderobe is alle kleuren door elkaar 🤣. Maak je niet druk als je even wat minder goed in je vel zit, ik heb mijn hele leven last van stemmingswisselingen en heb elke paar weken een mental breakdown (van een paar dagen) 😉, maar daar ben ik aan gewend.. Uiteindelijk komt het allemaal weer goed 😚

  Groetjes Natalie

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127