Onze oude Youtube video’s terugkijken!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Alweer zo’n  7 jaar lang zetten wij ons leven op internet, waarvan we ook ruim 6 jaar bewegend beeld (video’s) op YouTube delen. Dat is echt ontzettend lang en nu ik het zo zwart-op-wit lees, voelt dat ook wel een beetje bizar. Ik bedoel, dat is écht een lange tijd! Er is echt een hele hoop gebeurd en veranderd sinds onze allereerste video. Wie kent ons al vanaf het begin? Ons online leven begon echt als een gekke hobby en wij filmden gewoon wat we leuk vonden. We dachten er daarom ook niet al te veel bij na wat we online zette. Want ja, zou er überhaupt iemand naar kijken? Tegenwoordig hebben we bijna de 87.500 abonnees aangetikt dus we gaan er nu wel vanuit dat onze video’s gezien worden haha! Hoe dan ook, het leek ons leuk om eens terug te blikken naar onze oude video’s: hoe zagen we er toen uit? Wat maakten we voor video’s? Hoe hard moeten we ervan cringen of huilen? Sommigen van jullie kennen ons al jaren (yay, love you!) en anderen wat korter maar ik denk dat het voor iedereen wel super leuk is om te zien hoe onze video’s toen waren en nu! Kijk je gezellig mee? 

We dachten enorm te moeten cringen misschien dat we zelfs ons zouden schamen om onze oude video’s, maar dat viel eigenlijk wel heel erg mee. We zijn gewoon trots op wat wij doen en waar we vandaan kwamen. Samen hebben wij het er wel eens over gehad, dat deze blog en ons YouTube kanaal ons echt heeft geholpen om uit onze schulp te kruipen. Vroeger waren we behoorlijk verlegen en een stuk minder spontaan, maar tegenwoordig laten wij onszelf veel duidelijker zien en horen. Want wij mogen er ook zijn toch? We zijn niet meer bang om op te vallen. Het grappige is dat wij enerzijds dus wel zijn veranderd, maar dat we op eigenlijk zoveel punten ook gewoon helemaal hetzelfde zijn gebleven qua style en interesses.

We zijn deze blog en ons YouTube kanaal destijds echt begonnen als hobby (dat was ook wel te zien aan onze vorige blog en Youtube naam!), zonder enige intentie om er onze baan van te maken of om echt bekend te worden. In die tijd was het trouwens ook een stuk vreemder voor anderen wanneer ze hoorden dat je online content postte. Zo hoorden we regelmatig verbaasde reacties als ‘ehhhhhh dus jij filmt jezelf en zet dit op internet? Okey…’. Altijd een lastig gesprek met vaak een denigrerende toon vanuit de ander. Maar dat maakte ons niet uit, want dit is ontzettend leuk om te doen omdat we ook zoveel leuke reacties ontvingen van kijkers en lezers die het niet raar vonden! We hebben daarom gewoon jaar na jaar weer doorgezet en hier zijn we dan! Het is van een hobby naar een bijbaan gegaan en inmiddels kunnen we dit onze fulltime job’s noemen waar we met vol gas aan werken. We love it en hopelijk heb je deze passie ook terug zien komen in de content die we nu online zetten!

Hoe lang ken jij ons al? Welke video’s herken jij? Wat zou je nog van ons willen zien in de toekomst? Zowel op de blog als op YouTube?

Liefs Tara & Larissa
@taraverbon, @larissaverbon
@EndlessWeekendNL

Op deze manier bloggen en YouTuben wij als een duo en als zusjes!
Budget review: CATRICE x Marina Hoermanseder - Make-up Monday
Deel:

18 Reacties

 1. Renée
  15 februari 2017 / 12:57

  Super leuke video! Ik herken ze nog allemaal, want ik volg jullie al echt heel lang! Mijn eerste herinnering is dat Larissa op Beautylab een Heinz shirt ging knippen en knopen (even terug gezocht: 2010!). Volgens mij ben ik jullie sindsdien gaan volgen. Herinner me jullie nog met een pony, Tara met regenbooghaar, Lita’s, turbans etc, etc.
  En nee, nog lang niet afgehaakt: jullie blog en youtube kanaal wordt alleen maar leuker en leuker!

  • 16 februari 2017 / 22:43

   Aaaahhh wauw!!! We go waaaaay back! Leuk om te lezen! Super lief, dankjewel! xx

   • maaikitheviking
    17 februari 2017 / 14:57

    haha ik vanaf hetzelfde moment! Ik heb net dat filmpje opgezocht, is van 16 juli 2010!!! Ik kende jullie nog niet maar volgde Serena wel al en sinds die video volg ik jullie dus ook! Wat lang al he?

 2. 15 februari 2017 / 13:32

  Wat leuk om te zien, ik ga vanavond gelijk even kijken! Mijn eerste video gaat vanavond online. Spannend!!

 3. Cécile
  15 februari 2017 / 13:35

  Jemig wat was dit toch leuk!!!! Vooral jullie haar met pony hahahaha!!! Ik volg jullie nu zo’n 3 jaar. Ik ben benieuwd naar jullie blooper-film. Ik weet nu al dat jullie dit heel goed gaan monteren. Wat jullie ook maken er zit altijd een vrolijk/humoristisch tintje aan!!! :-) Heel veel liefs.

 4. 15 februari 2017 / 14:35

  Haha, wat een leuke video. Ik herken alles nog, ik wist eerlijk gezegd niet dat ik jullie al zo lang volgde. Leuk om te zien hoe jullie zijn veranderd (in een positieve zin) :)

 5. 15 februari 2017 / 14:38

  Hahaa heel leuke video! Had tranen in men ogen van het lachen… ;-)Die video van de hashtags herinner ik me nog heel goed! Bloopers lijken me erg grappig en leuk!

 6. Mandy
  15 februari 2017 / 15:19

  Omg Laris jouw haaaar <3
  En de video is echt geweldig hahah!

 7. 15 februari 2017 / 16:01

  Haha het is altijd leuk om oude video’s terug te kijken!

 8. Daphne
  15 februari 2017 / 17:00

  Ik ken jullie nog van het prille begin haha

 9. Shonie
  15 februari 2017 / 21:48

  super leuk !! Kan nog steeds zo hard stuk gaan om het #filmpje 😂😂 ik lees al zeker 4 jaar elke dag jullie blog!

 10. Vera
  17 februari 2017 / 14:54

  Aaah wat is dit leuk! Ik herken echt nog zo veel haha, vooral die hashtag video kan ik me zo goed nog herinneren, en de serie met Jack Daniels ook. Volgens mij begon ik met jullie te volgen toen ik in de brugklas zat en inmiddels zit ik in de vijfde. Altijd een trouwe kijker en lezer gebleven haha, en het blijft leuk!

 11. 19 februari 2017 / 13:10

  Ik volg jullie al echt heel lang. Had ooit een mobiele telefoon tag bedacht die jullie volgens mij nog hadden overgenomen :)

 12. 19 februari 2017 / 13:49

  Super grappig en leuk om te zien hoe jullie qua kwaliteit veranderd zijn. Heb op een paar stukken ook echt hardop moeten lachen!

 13. Barbara
  20 februari 2017 / 10:23

  OMG dat # filmpje!! Hilarisch!

 14. Daphne
  3 maart 2017 / 10:59

  Hahaha echt een hilarisch filmpje. Kan de meeste filmpjes ook nog goed herinneren, volgens mij volg ik jullie sinds het Halloween feestje van Serena. super leuk om weer terug te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *