Onze zwarte jeans stash!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

Zoals jullie vast wel was opgevallen, houden we van zwarte jeans. Door de jaren heen hebben we al heel wat paren versleten maar ook zeker miskopen gedaan! Toen ik een tijdje geleden weer op zoek was naar dé zwarte jeans, kreeg ik van heel veel meiden tips maar ook veel verzoekjes om deze ‘zoektocht’ met jullie te delen. Daarom delen we vandaag onze zwarte jeans stash met jullie!

Wat is jouw favoriete zwarte jeans? En welke kleur jeans draagt jij het liefst?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Clarks Trigenic Flex
Marc Jacobs Daisy Dream Blush
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties

 1. Evelien
  17 februari 2016 / 18:49

  Leuk om te zien! Nu ga ik terug op zoek naar een goede jeans.
  Mijn zus en ik hebben hetzelfde probleem. Als we een jeans veel dragen, scheurt die altijd bij onze dijen! Niet in de naad, gewoon de stof wordt zo dun dat er gaten in komen. Hoe voorkomen we dit of weten jullie welke jeans dit niet zo makkelijk heeft? bedankt!

  • 17 februari 2016 / 22:58

   Ai dat is lastig, ik denk dat je dan het beste een jeans kan nemen met een wat dikkere stof waardoor het misschien minder snel slijt!

 2. 17 februari 2016 / 19:05

  Ah leuk! Zwarte jeans zijn mijn fav’s. Ik vind die van Mango erg fijn omdat die niet te lang zijn (ik ben erg klein hihi). Ik had trouwens nog een vraagje. Ik wil graag een nieuwe camera kopen voor vloggen/video’s en eentje die ook mooie foto’s maakt voor op reis/hotspots etc. Ik twijfel tussen de Canon Powershot g7x en de Sony A5100. Welle raden jullie aan?! Liefs Anouk

  • 17 februari 2016 / 22:57

   Hi Anouk,

   Wij hebben toevallig beide camera’s in ons bezit! Van de Canon hebben we al een review online staan: https://www.endlessweekend.nl/canon-powershot-g7x-review/
   en de Sony hebben we pas ongeveer een maandje in ons bezit. Al werken we wel al jaren met de oudere variant de Sony Nex 5N, dus ik denk dat ik je wel advies kan geven.

   Maar hier komt het moeilijkste… Ze hebben allebei hun voor- en nadelen maar ik ga het even korthouden.

   Canon: compact, geweldig beeld, kan heel goed met zwakker licht werken en heeft beeldstabilisatie. Hierdoor vinden wij het echt een topper van een camera voor video. Ook zijn de foto’s prachtig, maar omdat het een compact camera is blijven je foto’s wat simpel. Maar voor mooie, echt mooie snapshots zit je hier wel goed.

   Sony: minder compact, maar alsnog compacter als een DSLR. Mooi beeld maar heeft geen beeldstabilisatie en dat is vooral jammer wanneer je vlogt en dus de camera beweegt tijdens het filmen. Maak je alleen video’s met een statief dan is dit niet erg. Deze camera is leuker voor fotografie omdat je er andere lenzen op kan zetten. Maar dan moet je jezelf afvragen of je zin hebt om wel eens van lenzen te wisselen of dat je dat niet nodig vindt.

   Hoop dat je hier wat mee kan! xxx

   • 18 februari 2016 / 19:18

    Super bedankt voor de uitgebreide info/vergelijking, hier heb ik zeker wat aan! Ik denk dat mijn voorkeur dan toch uitgaat naar de Canon. Is de batterijduur van beide ook een beetje gelijk of is er één een stuk beter?! Fijne avond! xxx

 3. Linda Janssen
  17 februari 2016 / 19:15

  Ik heb eigenlijk maar 2 zwarte broeken. De broeken van de levi’s zijn mijn favoriet, en dan de skinny legging variant. Helaas gaan ze bij mij gek genoeg altijd lubberen bij de knieën en ben ik altijd aan het heisen met mn broeken. Ik heb dan ook maar 26/32 dus meestal zijn de kleinste broeken vaak nog de breed haha! Leuke video dames!

 4. Suzanne
  17 februari 2016 / 19:41

  Ik heb ook echt een hele stash aan zwarte broeken, het zijn ook echt mijn favorietjes. Ik heb er laatst 2 van de Levi’s gekocht, waarvan een een legging superskinny zou moeten zijn, maar ik vind dat ie niet extreem skinny valt (of het ligt aan mijn enkeltjes) en een high waisted superskinny die op het moment echt een favorietje is, omdat ie zo chill zit en lekker zacht is. Verder heb ik er ook eentje van Only die superzwart is, maar eigenlijk veel uitloopt, waardoor ie constant afzakt. Ik heb ook al veel goede dingen gehoord over de jeans van Topshop en ik ga er zeker nog eentje proberen, zeker omdat ze ook zo mooi strak zitten bij de enkels, dat vind ik ook super belangrijk!

  Wel tof om jullie stash te zien haha, gelukkig zijn er meer mensen met zo’n grote verzameling zwarte jeans.

 5. 17 februari 2016 / 20:17

  Heel erg leuk om te zien zeg! Ik ben momenteel ook op zoek naar mooie zwarte jeans voor mijn werk, want daar kan ik geen blauwe jeans dragen. Ik had drie broeken besteld bij de Wehkamp, van drie verschillende merken, maar 2 daarvan waren super kort, daar kon ik geen lengte maat kiezen. Wat ik altijd een nadeel vind van zwarte broeken is het feit dat ze nooit lang zwart blijven als ze vaker zijn gewassen. Ik heb daarom al eens een broek van Tommy Hilfiger teruggebracht, een broek van 120 euro moet niet na één keer wassen al vaal worden.

  • 17 februari 2016 / 23:00

   Aah dat is echt te snel ja!
   Misschien moet je minder vaak je jeans wassen en ze bijvoorbeeld wat vaker gewoon laten luchten. Dan blijft zowel de kwaliteit als de kleur een stuk langer mooi! :)

  • Judith
   18 februari 2016 / 11:56

   Na een keer wassen is inderdaad wel heel snel! Maar ik verf mijn broeken zo 1 keer in het jaar… gewoon in de wasmachine met van dat spul van Dylon (geloof dat het zo heet)… werkt goed!

 6. 17 februari 2016 / 20:24

  Leuke video! Ik draag eigenlijk ook alleen maar zwarte/donkere jeans. Het liefst high waisted en skinny.
  Ik heb wel een moeilijk maatje, namelijk 30/32 aan de taille en 30 voor mijn benen, ik heb een vrij aanwezige ass haha. Daarom vind ik high waisted broeken zo fijn, dat zakt niet snel af.

 7. Laupie
  17 februari 2016 / 22:45

  Heerlijke video, hier werd ik heel blij van! Ik had zelf ooit een all time favorite highwaist van Cheap Monday, die bij de Revenge in Utrecht (Voorstraat) bijna altijd uitverkocht is in mijn maat. In plaats daarvan ben ik in deze winkel voor een ADPT highwaist gegaan: zit heerlijk maar trekt veel pluis aan.. Hebben jullie hier nog een leuke lifehack voor, i.p.v. eerder opstaan en met een kledingroller aan de slag gaan?
  Keep up the good work!

 8. Fleur
  17 februari 2016 / 23:42

  Aaah de bekende openspringende rits.. Heb een tip gekregen dat je het lipje van de rits naar beneden moet doen als je hem dicht hebt geritst en het werkt! Hij ‘lockt’ dan op de een of andere manier!

 9. Lieke
  18 februari 2016 / 10:28

  Die van de pull and bear zijn zo fijn! Maaaar ik krijg heel snel slijtageplekken aan de binnenkant van mijn bovenbenen, waardoor er op een gegeven moment gewoon gaten ontstaan haha. Dus al 4 van deze jeans versleten..
  Heb jij, Tara, daar geen last van bij deze broek?

 10. 18 februari 2016 / 11:31

  Wat Larissa op het einde van de video zegt over die dunne kippenenkeltjes is heel herkenbaar! Het is zo moeilijk om een goede skinny jeans te vinden dan. Ik woon in België en hier is geen topshop, en het is nogal moeilijk om er dan een te bestellen vind ik omdat je nooit zeker weet of ie toch goed aansluit. Misschien moet eens een shopdagje in Nederland houden ;-)

 11. amber
  19 februari 2016 / 09:11

  Ik deel jullie liefde en zoektocht voor de perfecte zwarte skinny, haha. Maar ik heb mijn favoriet eindelijk gevonden!
  Het is de Oki jeans van Monki. Super high waisted en super stretchy! Hij valt wel iets kleiner uit, dus je moet eigenlijk wel een maat groter dan normaal. Tot nu toe hebben meerdere vriendinnen van mij deze broek op mijn aanraden geprobeerd en iedereen leeft er zowat in! Ik zou haast zeggen dat je die broek echt móét proberen, haha.

 12. 23 februari 2016 / 08:06

  bedankt voor de tips! leuk filmpje ook.. ik heb tot nu toe nog niet de perfecte jeans kunnen vinden, dus ik ga zeker die van pull en bear proberen. wat mij opvalt os dat gecoate jeans mooi in model blijven! Alleen niet wassen, dan is de magie voorbij.
  en nog een tip voor de kippenenkeltjes (ik heb ze ookl !) als je een naaimachine hebt… wat ik doe bij elke broek die onder te wijd is.. broek binnenstebuiten aan, afspelden strak langs je benen..voorzichtig de broek uit, stikken op de naaimachine en je hebt een broek die perfect naar jouw been-vorm zit! Ik doe het ook met broeken die na een tijd losser gaan zitten.. ideaal! (tot ze echt op zijn)

 13. 24 februari 2016 / 12:51

  Ik hou van zwarte skinny’s! Helaas beginnen mijn favo’s te klein te worden :'( mijn heupen zijn breder geworden

@Endlessweekendnl

7   288
3   237
4   262
6   128