Onze AliExpress favorieten!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Joehoe, zoals je vast wel weet zijn wij dol op shoppen op AliExpress. Je vindt er gewoon van alles en nog wat en ergens ook wel het leuke, is dat het altijd spannend is wat je echt binnen krijgt en dit is dan vaak ook een hit of een miss. Maar in deze video laten we je echt alleen onze favorieten zien die we ooit op AliExpress hebben besteld! We laten je onze favoriete fashion items zien die we al meerdere keren hebben gedragen en ook lifestyle gadgets die gewoon super handig en chill zijn. Kortom, echte toppers die we je ook willen aanraden! Na het kijken van de video ook enthousiast geworden? De linkjes vind je hieronder verder in het artikel!

Zwart badpak
‘Chanel’ t-shirt (let op: dit is een ander shirt, maar wel in dezelfde style!)
Regenboog ‘Forever’ shirt
Boobies t-shirt
Nude-kleurig t-shirt
Nep leren fannypack
Vlammen fannypack
‘Bali’ tasje
Rieten tasje
3-shirt-hanger
Zonnebril koordje
Thee zeefje
Plakker voor telefoon/’messenhouder’
Spons ophanger:
Katten lepeltje
Scheermesjes ophanger
Canvas kruisjes bakje
Telefoon hoesje
Opblaasmatje

Happy shopping!

Heb jij wel eens op AliExpress besteld? Zo ja, wat is jouw favoriete item dat je daar hebt besteld?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Maybelline Tattoo Brow review
Weekly Snaps #97 - Een sportieve week en nieuwe aankopen!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. Inge
  19 augustus 2018 / 21:11

  Ik miste een beetje de maten van de t-shirts. Maar dat hadden jullie wellicht al in de andere video’s besproken.
  Ik heb t grotere tasje van riet al besteld nav een bericht van Larissa.
  Mijn alie brilkoortje is helaas afgelopen week gesneuveld dus die ga ik even opnieuw bestellen.
  Thanks voor de tips!

  • Larissa
   Auteur
   20 augustus 2018 / 22:12

   Ah super leuk om te lezen!! En mocht je maten van bepaalde shirts willen weten kan je t altijd vragen! :)

 2. Roos
  20 augustus 2018 / 18:52

  Beetje een overbodige video naar mijn idee. Soort van het opnieuw opnemen van een oude shoplog. Ik had het dan veel liever in een artikelvorm gezien, of gewoon een “nieuwe” shoplog. Dit geeft mij meer het idee dat er content tekort was..

  • Larissa
   Auteur
   20 augustus 2018 / 22:09

   Hi Roos,

   Jeetje, ik verbaas me om jouw reactie. Een reactie die ik op mijn beurt weer overbodig vind… Maar goed.
   Prima dat jij dat idee hebt over onze content, maar ik neem toch even de tijd om je te vertellen dat het absoluut niks te maken heeft met ‘content tekort’. Sorry, maar als er echt content tekort is dan plaatsen we gewoon niks hoor, dat hoeven we echt niet te verbergen. Zo jammer ook dat je het meteen ‘content tekort’ noemt, heel negatief.

   Wij hebben deze video opgenomen puur omdat we weten hoe het is om te bestellen bij AliExpress: het is een hit of een miss zoals we al in de beschrijving hebben aangegeven. Als je onze AliExpress video’s hebt gezien, dan zie je eigenlijk wel in ELKE video dat er een paar missers bij zitten. We kregen regelmatig van kijkers de vraag of we wel eens miskopen hebben gedaan of juist favorieten hebben. Dus je leest het al: het idee achter het opnemen van deze video, is dat we gewoon eens onze echte toppers op een rijtje zetten, puur voor de handigheid voor onze kijkers die graag bestellen op AliExpress en zeker willen zijn dat iets fijn is. In shoplogs laat men vaak alleen even zien wat er is geshopt en hoe het werkt, maar who knows of het product na het opnemen van de video ook echt gebruikt wordt?! Nou, dat wilden wij dus via deze video aan onze kijkers laten zien! Ik snap overigens niet waarom jij vindt dat deze content in artikelvorm of onder de noemer ‘nieuwe’ shoplog wel ineens zin heeft.

   Daarnaast wil ik ook graag nog laten weten dat ik het gewoon zo jammer vindt om te lezen dat wanneer iets minder interessant voor jou is, je het meteen zo negatief uitlicht – alsof er een achterliggende gedachte is. Nee! En dat vooral wanneer er echt veel tijd en werk in een video gestoken is… Gelukkig hebben we van heel veel kijkers wel enthousiaste reacties gekregen. Er zijn zelfs meerdere kijkers die vrijwel alles in deze video ook hebben gekocht. Super leuk om ook die feedback te krijgen op onze video!

   Kortom; we kunnen niet iedereen tevreden houden. Deze keer is onze content blijkbaar minder relevant voor je, wellicht is de volgende video of blogpost wel weer meer jouw ding. Hoop dat je dan ook weer komt kijken!

   Groetjes Larissa

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130