Omgaan met social media verslaving en life ‘struggles’ (quarterlife crisis)

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Het is zondag oftewel, tijd voor een nieuwe video. In deze video deel ik de dingen die ik doe om mijn social media verslaving tegen te gaan én hoe ik omga met mijn life struggles (quarterlife crisis). Bewust leven is mega belangrijk en daar moeten we echt even bij stil staan.

Social media zal er altijd zijn maar het kwam in een rap tempo in ons leven. Het is nog steeds ontzettend tof en inspirerend, toch merk ik bij mijzelf dat ik de balans een beetje ben kwijt geraakt. Daarnaast ben ik ook op een punt gekomen in mijn leven dat ik aan het reflecteren ben en mijzelf verder wil ontwikkelen. Mocht jij verder nog handige tips hebben of gewoon iets kwijt willen, dan mag dan natuurlijk altijd! :) Verder wil ik even zeggen dat het goed met mij gaat, steeds beter, I’m working on it :)

Liefs Tara
@taraverbon

Clean house, clean mind + winactie!
Mee naar de kringloop + shoplog!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. Michelle
  14 april 2019 / 12:25

  Wauw Tara, prachtige vrouw, je bent aan het bloeien tot een godin! Je komt zo zen en inspirerend over. Ik kreeg kippenvel toen je vertelde nog steeds dagelijks yoga with Adriene te doen. (Tip kwam van mij). Ik ben wel 20 jaar ouder dan jij, dus opgegroeid in andere tijden maar herken toch veel in jouw proces. Ik neem nu ook dagelijks me time en doe dingen alleen. Ik heb veel uit mijn comfort zone gedaan, gewoon op gevoel en het bleek goed bij me te passen. O.a, shinrin yoku workshop, klankschalen sessie en creative journaling.
  Go girl🙏🏽🧘🏽‍♀️💪🏼🍀

  • Tara
   Auteur
   15 april 2019 / 13:12

   Hi Michelle, naaaaawhhh wat een ontzettende lieve en leuke comment! Dankjewel! Jouw tip heeft mij ook meer zen gemaakt, heel fijn en bijzonder om te zien hoeveel impact het al heeft. Het klinkt ook super tof de dingen die je noemt buiten de comfort zone! Ik ga het eens opzoeken ook ;) Dankjewel!!!

 2. Rita
  15 april 2019 / 10:16

  Heel mooi gemaakt en verwoordt! Klasse

 3. Dusty
  15 april 2019 / 18:33

  Prachtig stuk! Ook natuurlijk weer heel herkenbaar, zoals pippi schrijft. Alsof je een verkering hebt met social media… :( https://pippipirate.nl/socialmedia/
  Bewust leven! Dat ga ik ook doen <3

 4. Robin
  17 april 2019 / 21:59

  Goede video en heel herkenbaar, ik zit ook veel te vaak op mijn mobiel..

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130