NYX Powder Puff Lippie review

Op het gebied van lip producten is er echt enorm veel keuze en diversiteit. Denk aan lipglosses, matte lipsticks, shiny lipsticks, lip mousses, lip poeders en ga zo maar door. Laatst kregen we de nieuwe Powder Puff Lippies van NYX opgestuurd die we er wel heel erg leuk uit vonden zien. Deze powder lip creams zijn nieuw in het assortiment en in dit artikel review ik ze voor je! 

NYX Powder Puff Lippie / 12 ml / €9,40

De Powder Puff Lippies zijn lipsticks, die net iets je anders zijn. Ten eerste vind ik de naam van het product echt super leuk en schattig om te horen en de verpakking ziet er ook echt heel leuk uit. En praktisch, want je ziet meteen met welke kleur je te maken hebt! De Powder Puff Lippie is een lipproduct dat je aanbrengt met een speciale applicator, het is namelijk net een kussentje. Het product heeft in eerste instantie de textuur van een cream en droogt daarna op in een poederachtige en zachte finish.

 1 Cool Intensions / 2 Puppy Love / 3 Group Love / 5 Teenage Dream / 6 Pop Quiz / 7 Moody / 8 Best Buds

Het pigment is echt geweldig! Zoals je hierboven op de swatches ziet, is het product eerst creamy met een lichte glans. Maar wanneer je even wacht, dan droogt het product daarna op in een semi matte/satin en zachte finish. Qua kleuren is er een fijne selectie met zowel nude-kleurtjes en wat opvallendere (en zomerse) kleuren! Ik denk dat vrijwel alle kleuren mooi staan op alle huidskleuren. Ik mis helaas alleen kleur nummer 4, deze heet Squad Goals en is (volgens mij) een hele mooie iets donkere nude kleur waar ik nu echt heel benieuwd naar ben geworden!

Maar ik laat je nu eerst de zeven andere kleuren op mijn lippen en gezicht zien. Kijk je mee?

1 Cool Intensions

Deze kleur vind ik echt geweldig en is denk ik wel mijn favoriet van het stel. Sorry dat ik het alvast verklap haha! Ondanks dat de kleur je laat denken dat deze koel is, vind ik hem op mij niet eens zo heel koel overkomen en juist eerder aan de warme kant. En dat vind ik ook helemaal niet erg, want warme kleuren vind ik net wat beter bij mijn huidskleur passen. De kleur is misschien net niet nude te noemen, maar ligt ergens wel weer in dat straatje want hij is heel erg natuurlijk om te zien en dragen. Het pigment is geweldig en de kleur vind ik mij erg goed staan. Het is een soort ‘your own lipcolor but better’ kleurtje en dan net iets dieper en warmer van kleur. I love it!

2 Puppy Love

Deze kleur doet mij echt denken aan de lente en zomer die op ons staan te wachten. Het is namelijk echt een vrolijke en frisse koraal kleur, waar ik normaal niet zo snel voor zou kieszen, maar ik vind hem zeker niet verkeerd staan. Het pigment is op de lippen ook echt weer geweldig goed en je hebt niet eens heel veel nodig voor een mooi dekkend resultaat. Een hele fijne kleur om straks tijdens de warme dagen te dragen!

3 Group Love

Natuurlijk kan een klassieke rode kleur niet ontbreken en ik was benieuwd hoe goed je deze kon aanbrengen met het sponsje. De kleur is namelijk wel erg opvallend waardoor je dit soort kleuren vaak wel wat preciezer wilt aanbrengen. Maar dat ging verrassend goed! Het aanbrengen ging erg gemakkelijk, er kwam veel pigment vanaf waardoor je in no time je lippen gestift hebt. Als je wilt kan je de lipstick wat preciezer aanbrengen door gebruik te maken van een lippotlood of een concealer, maar ik vond dit resultaat met alleen het sponsje van de Powder Puff Lippie ook een prima resultaat geven. Op deze manier maakt de rode lipstick het geheel iets meer casual denk ik!

5 Teenage Dream

Deze kleur vind ik echt geweldig en schreeuwt gewoon zomer. En ook wel een beetje Barbie! De kleur is precies zoals je hem in de tube ziet en komt ook precies zo over op de lippen. Super fijn dat het pigment gewoon geweldig blijft. Ook bij deze kleur geldt dat je hem net wat strakker kunt zetten met bijvoorbeeld een lippotlood of concealer. In dit geval had ik het wel wat mooier gevonden om hem wat preciezer op de lippen te zetten dan ik je hier laat zien, maar dan heb je dus nog wel even wat andere producten en tools nodig. Desondanks is het echt een super leuk kleurtje voor de zomer!

6 Pop Quiz

Van de zeven Lippies is dit de enige waarvan ik vind dat de kleur anders overkomt. Vanaf de tube lijkt Pop Quiz namelijk nogal donker en vampy, tijdens het swatchen lijkt hij ook nog best wel donker maar eenmaal op de lippen vind ik hem een stuk lichter en roder uitvallen. Zo op de lippen vind ik het net een iets donkerdere variant van Group Love – de klassieke rode kleur die je hierboven zag. Ik had dus iets meer vampyness verwacht van Pop Quiz, maar toch ben ik niet teleurgesteld want het is nog steeds een prachtige (en ook klassieke) rode kleur!

7 Moody

Ik vind de naam van deze kleur eigenlijk helemaal niet passend, want Moody vind ik echt een prachtige en ook wel zoete roze kleur! Het is tegelijk ook wel een beetje deftige en niet zo’n hippe kleur, maar mooi vind ik hem wel staan. Ook deze kleur brengt weer fijn aan en is er echt eentje om dagelijks te dragen. Hij ligt ergens ook wel weer in dat ‘nude straatje’ maar is net ietsje donkerder en rozer. Niet super spannend, maar wel mooi!

8 Best Buds

Ik was heel benieuwd naar deze laatste kleur en moet zeggen dat ik er niet heel erg over te spreken ben. Ondanks dat ik de kleur heel mooi vind (en hij is lekker simpel en veilig) vind ik Best Buds helaas het minst mooi pakken op de lippen. Misschien komt het doordat het de lichtste kleur is, want je ziet hem wat beter in de lijntjes van je lippen zitten en het product lijkt wat sneller op te hopen waardoor je geen egaal resultaat krijgt. Voor mijn huidskleur vind ik hem trouwens nog net kunnen, maar ik denk dat hij het mooiste staat op iets lichtere huidskleuren.

Eindoordeel ★★★★

De NYX Powder Lippies zijn hele leuke lipsticks voor een prima prijsje. De selectie aan kleuren zijn erg leuk en mooi en ik ben ook zeker tevreden met het pigment van de lipsticks. Ondanks dat de lipsticks een semi matte finish hebben, drogen ze de lippen niet uit en voelen ze zeer comfortabel aan. Echter zijn de lipsticks zeker niet longlasting, omdat het product wel op de lippen blijft glijden waardoor je zeker na elk hapje en drankje de lipstick bij moet werken. Toch geef ik deze Powder Lippies 4 sterren omdat ze wel heel erg makkelijk en fijn zijn bij te werken. Daarnaast is het pigment en de comfortabelheid gewoon dik en orde en dat vind ik altijd wel erg belangrijk. Het is gewoon een fijn product om zo in je tas te gooien en die makkelijkheid geeft het gewoon een extra plus. Wel moet je het natuurlijk niet al te erg vinden om zo nu en dan je lippen weer bij te werken!

De NYX Powder Lippies zijn o.a. te koop bij Douglas. 

Wat vind jij van de NYX Powder Lippies? En draag jij graag een kleurtje op de lippen?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Get Ready With Me + Winactie!
Een feature zowel online als offline!
Deel:

16 Reacties

 1. Rita
  13 maart 2018 / 08:40

  Cool Intentions, Pop Quiz en Moody vind ik ook de mooiste kleuren en staan je het best. En ik heb iedere dag wel een kleur op de lippen :)

 2. 13 maart 2018 / 14:20

  Oeeh die naam is echt leuk! 5 Teenage Dream doet mij een beetje denken aan de mac lipstick candy yum yum die ik heel veel draag op dit moment :)

 3. Britt
  13 maart 2018 / 15:24

  Ik vind het mooie producten eigenlijk!

 4. Petra
  13 maart 2018 / 18:31

  Leuk product! Ze staan je allemaal heel leuk!

 5. 13 maart 2018 / 18:52

  Ik ga deze ook zeker is proberen! Ik vind Moody je echt prachtig staan!

 6. 13 maart 2018 / 19:24

  zitten een aantal mooie kleuren bij zeg, alleen jammer dat de houdbaarheid niet helemaal optimaal is. ik merk dat bijwerken niet helemaal mijn ding is voor zo vaak per dag te doen.. liefs soraya

 7. Denise
  13 maart 2018 / 23:20

  Wauw de kleuren staan je zo mooi!
  Alles staat je ook gewoon haha.
  Ik vind de kleur moody echt prachtig :)

  X

 8. Zina
  14 maart 2018 / 11:31

  Ik vind puppy lobe het mooist✨?

 9. Elsa
  14 maart 2018 / 17:51

  Deze lijken van verpakking wel op de lip lava’s van i heart makeup, willen jullie deze ook eens testen? Zou wel een budgetproof dupe kunnen zijn als die ook goed zijn.

 10. Debby
  15 maart 2018 / 20:15

  Heel erg mooi Larissa! :):)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

3   245
2   312
6   463
11   606