Nieuwe musthave: Dopper Insulated!

Zoals je misschien wel in mijn Weekly Snaps van afgelopen weekend had gelezen, waren we vorige week op het lancerings-evenement van Dopper. Dopper is een duurzaam merk dat zich focust op het verminderen van plastic en ken je wellicht wel van z’n bekende plastic fles met ingebouwde beker. Naast deze fles hebben ze nu hun nieuwste product uitgebracht: de Dopper Insulated!

dopper - 5
dopper - 6

Het event werd georganiseerd bij de strandclub Rapa Nui in Zandvoort. En er was geluk met het weer, want naast een briesje en wat wolken was het zonnetje goed aan het schijnen en was er een aangename temperatuur! Rapa Nui is zelf al erg leuk aangekleed, maar Dopper had het nog eens extra versierd met accessoires om zowel hitte als cool te visualiseren. We konden ook een ‘heet’ of ‘koel’ outfitje aantrekken om daarmee op de foto te gaan die je hierboven ziet. Altijd leuk zo’n herinnering!

Door deze hints kreeg Tara al het idee dat het om een geïsoleerde fles zou gaan en daar waren we wel heel enthousiast over – ik wil al een tijdje zo’n fles! Na de big reveal bleek Tara inderdaad gelijk te hebben en introduceerde Dopper hun nieuwste productlijn: Dopper Insulated.

De Dopper Insulated houd je drinken maar liefst 24 uur koud of 9 uur heet en is uitgebracht in twee verschillende kleuren én twee verschillende maten. Je kunt namelijk kiezen tussen Steamy Pink (roze) en Glacier Grey (grijs). Ik vind de gekozen pastelkleuren erg leuk en ik vind het super fijn dat Dopper er nu ook voor heeft gekozen om twee maten uit te brengen. Dopper Insulated is er namelijk in het normale formaat van 350ml en nu is er ook een grotere fles met 580ml. Deze grotere fles is super fijn wanneer je graag wat meer drinkt of wanneer je je drinken wilt delen met een ander.

Verder is het ontwerp vanaf de buitenkant hetzelfde gebleven en kan je ook bij de Insulated je drankje vanuit de hals drinken of inschenken in het ingebouwde bekertje. Ik moet toegeven dat ik met mijn eerste Dopper het bekertje eigenlijk niet gebruikte, maar nu je er een hete drank uit kunt drinken ga ik zeker het bekertje wel vaker gebruiken! De Dopper Insulated flessen zijn overigens ook vaatwasmachine bestendig, dus ook gemakkelijk schoon te maken.

Om de nieuwe productlijn te vieren, werden we gevraagd om naar de zee te lopen om daar met elkaar te proosten. Ik maakte vlak daarvoor deze foto en toen ik deze foto aan het editten was, wilde ik uit automatisme het plastic flesje die je linksonder op de foto ziet weg photoshoppen. Maar toen dacht ik “Nee!”. Dat ga ik expres niet doen want dit is precies het treurige voorbeeld van ons plastic probleem en waarom Dopper als product en zijn boodschap zo belangrijk is!

Door een Dopper fles te gebruiken worden er namelijk per jaar gemiddeld 40 wegwerpflesjes minder gebruikt, plus het scheelt natuurlijk ook in je eigen portemonnee wanneer je ze niet meer in de supermarkt koopt of wanneer een kopje thee buiten de deur haalt wanneer je onderweg naar school of werk bent. Daarnaast doneert Dopper 5% van de netto-omzet aan initiatieven die plastic-vervuiling tegengaan en aan schoon drinkwater-projecten in Nepal!

Lees hier meer over Dopper’s missie en foundation

Nu de herfst en winter in aantocht zijn, de temperaturen weer gaan dalen is het een perfecte timing dat Dopper z’n nieuwe Insulated flessen heeft uitgebracht. Ze zijn ideaal om een lekker warm water, thee of zelfs koffie in te vervoeren wanneer je buiten de deur bent en een verfrissend koude slok water (Dopper tipt ook om eens munt of fruit toe te voegen!) is ook heerlijk om jezelf fris en wakker te houden tijdens (slaapverwekkende) studie- en werkdagen!

De Dopper Insulated flessen zijn te koop in de Dopper webshop voor €29,50 (350ml) en €34,50 (580ml) en in de webshop kan je uiteraard ook terecht voor de andere Dopper flessen! 

Was jij al bekend met het merk Dopper? En heb jij al een Dopper fles?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Dit zijn de populairste biker boots!
Tiny Hands Challenge
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties

 1. Petra
  4 september 2018 / 11:03

  Ik ben echt fan van Dopper! Ik heb mijn flesje al 5 jaar en nog is hij helemaal goed. Maar toch vind ik het wel tijd voor een nieuwe. En nu komen ze met dit, echt een top idee! Ik ga er echt een halen. Alleen nu nog het formaat kiezen.
  Goed artikel, fijn dat jullie ook aandacht aan zulke producten besteden. XX

  • Larissa
   Auteur
   4 september 2018 / 18:17

   Aah wat leuk om te lezen!! Ja, ik vind het ook zeker echt een hele fijne toevoeging. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen, dan denk ik dat de grotere fles wel heel erg fijn is. Aangezien hij dus lang warm of koud houdt, kan je er ook makkelijk wat langer mee doen mocht de hoeveelheid zoveel zijn dat je er een langere tijd over doet bijvoorbeeld. Ik hoop dat dat een beetje duidelijk overkomt haha!

 2. 4 september 2018 / 12:46

  Fijn die nieuwe flessen! Zelf heb ik de standaard versie al heel wat jaren en nog steeds gebruik ik hem :)

 3. 4 september 2018 / 13:25

  Fijn zo’n soort thermoskan! Ik gebruik nu iets langer dan een jaar mijn Dopper. Eerst had ik een oranje gekocht, maar die heb ik aan iemand anders gegeven toen ik van mijn moeder een rode kreeg.
  Het bekertje gebruik ik nooit, maar met thee is dit natuurlijk ideaal!

 4. 4 september 2018 / 14:25

  wat een mooie kleuren, en wat super dat ze nu ook warm houden. zelf heb ik afgelopen jaar van mijn werk eentje cadeau gehad op de dag van de verpleging. erg handig en gaat vaak mee naar het werk. liefs soraya

 5. Denise
  4 september 2018 / 16:47

  Wat een super goed idee!
  Heel goed tegen het plastic afval ??

  X

 6. Inge
  4 september 2018 / 17:35

  Slim dat ze deze hebben uitgebracht!
  Ook handig om soep mee te nemen naar werk.

  • Larissa
   Auteur
   4 september 2018 / 18:18

   Jaa zeker, goed idee! Ik zal het nog even toevoegen in het artikel, maar ze zijn ook wasmachine bestendig, dus als je soep meeneemt is dat makkelijk schoonmaken! :)

 7. Charlotte
  4 september 2018 / 20:04

  Zo’n Insulated fles lijkt mij inderdaad wel handig. Ik heb zelf een gele en blauwgroene Dopper fles..
  Vind ze echt ideaal om mee te nemen naar school en stage.

 8. 4 september 2018 / 21:21

  Wat een prachtige nieuwe Doppers! Ik gebruik alweer heel wat jaren een Dopper, ik heb een oranje gehad en nu wissel ik af tussen een rode en gele. Vind zo nog steeds super leuk.

 9. Lisa
  4 september 2018 / 22:56

  Met thermosflessen heb ik altijd het probleem dat ze lekken.. Zeker met hete dranken is dat natuurlijk niet ideaal. Hoe zit dat met deze varianten?

 10. 5 september 2018 / 10:10

  Jaaa, eindelijk! Ik heb een kleine Dopper voor onderweg en de grote rvs-variant staat op m’n bureau op kantoor. Ik gebruik een simpel thermosje met drukknop van de Action waaruit ik thee schenk op m’n werk, maar als dat ooit de geest geeft, ga ik me zeker zo’n mooie Dopper Insulated aanschaffen!

 11. 6 september 2018 / 08:37

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Mijn Dopper gaat echt overal mee naar toe, zo handig om bij je te hebben en deze is perfect voor de winter.

 12. Gerd
  9 september 2018 / 15:22

  Het blijft natuurlijk plastic, en dus ooit afval, terwijl er hele fijne volledig RVS flessen zijn zoals van Kleen Kanteen

  • Larissa
   Auteur
   9 september 2018 / 22:27

   Maar Dopper houdt zich ook bezig met duurzame projecten (dus niet alleen het product is fijn, wat zij naast hun producten doen voor projecten is ook een belangrijke bijkomstigheid, ik heb een linkje naar hun projecten in het artikel staan) en RVS blijft daarnaast toch ook gewoon afval of zie ik dat verkeerd?

 13. Nathalie Slotboom
  4 oktober 2018 / 17:59

  Ik heb de Dopper insulated roze in het groot en klein en de grijze alleen in het klein. Ik zou de grote grijze er nog bij willen hebben.

 14. Nathalie
  4 oktober 2018 / 17:59

  Ik heb de Dopper insulated roze in het groot en klein en de grijze alleen in het klein. Ik zou de grote grijze er nog bij willen hebben.

 15. Lilian
  27 oktober 2018 / 12:40

  Zie net dat er al iemand heeft gevraagd of de Dopper Insulated ook echt lekvrij is bij hete dranken? Voor het geval bijvoorbeeld dat hij omvalt in de auto? Dat gebeurt min namelijk nu altijd. En dan wil ik wel weten of hij ook echt lekvrij is als er thee in zit. Wil hem gebruiken voor de Tastea thee. De beker die zij aanbieden, is helaas niet lekvrij. Vandaar deze vraag.

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130