Een nieuw jaar, een nieuwe make-up routine!

Als je onze Vlogmas vlogs hebt gevolgd, dan heb je vast gezien dat ik in een van de vlogs mijn dagelijkse make-up routine liet zien. Toen echter de kerstdagen voorbij waren, had ik meteen zo’n gevoel van ‘het nieuwe jaar komt eraan en ik heb zin om nieuwe producten te gebruiken!’. So I did en deze producten bevielen zo goed dat het heeft geresulteerd in een nieuwe dagelijkse make-up routine. Deze look is iets frisser en natuurlijker dan de vorige en deze routine is perfect om het nieuwe jaar mee te starten. Kijk je mee? 

Een tijdje geleden werden Tara en ik uitgenodigd om bij de nieuwe Charlotte Tilbury counter in de Bijenkorf in Utrecht te komen kijken. Charlotte Tilbury kende ik al van naam, maar ik had er nog nooit producten van gezien of geprobeerd. Het merk is opgezet door Charlotte Tilbury, een Engelse make-up artieste dus dan weet je wel dat het bij dit merk hoogstwaarschijnlijk wel snor zit!

Bij de counter werden we opgemaakt en later kregen we de gebruikte producten thuis toegestuurd. Ik had ze al een tijdje thuis onaangeraakt liggen want ik wilde er nog prachtige beauty-shots van maken. Maar dat kwam er maar niet van en toen ik net na de feestdagen echt toe was aan iets nieuws heb ik gewoon de verpakkingen geopend en mijn kwasten erin gedipt. Aah! Om een of andere reden vind ik nieuwe producten gebruiken altijd een beetje eng of spannend. Vooral als ik er van tevoren geen foto’s van heb gemaakt! Dit jaar wil ik echter wat chiller en relaxter zijn (is heel lastig voor mij haha) dus dit was precies dé zet die ik nodig had. In dit artikel zie je daarom eens voor de verandering gebruikte producten in beeld in plaats van perfecte onaangetaste make-up. Ik hoop dat je dat niet erg vindt :-)

Anyways, ik dwaal af. Terug naar mijn make-up routine! De producten in mijn dagelijkse make-up routine zijn een variatie van verschillende merken en ook verschillende prijsklasses. Ik vind het altijd wel leuk om te zien dat er in mijn favorieten altijd een mix zit van wat meer high end producten, maar dat er ook wat budget vriendelijkere prijskaartjes aanwezig zijn. Dat is echt onze hele lifestyle: mixen en matchen!

Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Ik heb door de jaren heen al heel wat verschillende foundations gebruikt en op dit moment ben ik weer terug gekomen op de Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup. Deze foundation heb ik een hele tijd geleden al eens gebruikt en toen ik laatst op een event kennismaakte met alle variaties van de Estee Lauder foundations werd ik weer verliefd op deze formule. De dekking is geweldig (which I love!) en er zijn enorm veel kleurkeuzes. Zelfs voor de vrij lastige huidkleur die ik heb! Ik zit namelijk tussen een roze en gele ondertoon in, waardoor kleuren vrijwel nooit matchen. Ik heb gekozen voor de kleur 2W2 en deze is wat geler dan de meeste foundations die ik kan vinden en daarom een hele goede match. De finish van deze foundation is niet te matte maar ook zeker niet super dewy én hij blijft gedurende de dag ook erg goed zitten.

Primark My Perfect Colour Lightning Shade

Alhoewel de Estee Lauder foundation een hele goede match is, merkte ik toch al snel dat hij iets te donker voor me is geworden. Ik denk eigenlijk dat de meesten dit niet zouden zien, maar ik ben wel echt een pietje precies. We kregen van Primark laatst een aantal beauty producten opgestuurd waaronder de My Perfect Colour Lightning Shade. Dit product heb ik een paar jaar geleden al eens bij de Bodyshop voorbij zien komen, dus het is grappig om te zien dat Primark dit product nu ook opgepakt heeft – met natuurlijk een budgetproof prijskaartje. Ik was super benieuwd om dit product uit te proberen in combinatie met m’n foundation zodat ik de foundation kleur echt perfect kon matchen met mijn huidkleur en nek. En wat blijkt, beide producten werken heel goed samen en met precies 1 druppel van de Lightning Shade heb ik de perfecte kleur foundation kunnen maken! Ze hebben ook hetzelfde product maar dan als donkere shade, waardoor je een foundation ook iets donkerder kan maken. Het pigment is echt geweldig, dus hier doe je ook best een tijd mee. Aanrader!

Bobbi Brown  Instant Full Cover Concealer

Ondanks dat de Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place al enorm goed dekt, gebruik ik voor bepaalde plekjes ook nog een concealer. Momenteel gebruik ik de Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer en zoals de naam al doet denken geeft deze echt een goede dekking. Ik had nooit eerder een foundation of concealer van Bobbi Brown geprobeerd, maar ik ben blij om er kennis mee gemaakt te hebben want hij is erg goed! In eerste instantie had ik een beetje m’n twijfels omdat de concealer wat dikker en droger is dan ik gewend ben, maar in combinatie met een licht vochtige beautyspons is het product mooi uit te blenden en blijf je een goede dekking houden.

Charlotte Tilbury Brow Lift

Wenkbrauwen zijn voor mij enorm belangrijk en het vervelende is dat ik de ene dag een goede wenkbrauw dag heb, de andere keer weer niet en soms willen producten gewoon niet meer voor me werken. Momenteel gebruik ik grotendeels de Charlotte Tilbury Brow Lift voor het inkleuren van m’n wenkbrauwen. Ik heb de kleur Super Model en dit is een mooie licht assige kleur, met net voldoende bruin. Ik kan m’n wenkbrauwen hier net wat natuurlijker mee laten ogen en ik heb gemerkt dat jullie dat ook mooier vinden. Begrijp me niet verkeerd, ik wil altijd dat ze natuurlijk zijn maar het is soms gewoon heel erg lastig hoor. Die harige dingen boven je ogen! In de Brow Lift heb je aan de ene kant het potloodje zitten, aan de andere kant een ingebouwde spoolie en je kunt hem halverwege ook opentrekken en dan komt er een highlighter te voorschijn. Super handig om dat allemaal in 1 product te hebben. De highlighter kleur is perzikachtig van kleur waar ik eerst een beetje aan moest wennen (ik droeg eigenlijk altijd alleen hele lichte kleurtjes op het wenkbrauwbot) maar het is echt een prachtige kleur die bij veel huidkleuren zou moeten passen. De highlighter is voorzien van een puntig sponsje, waardoor je hem ook heel netjes onder je wenkbrauw kunt aanbrengen. Ik vind hem echter ook fijn om te gebruiken voor de hoekjes van m’n ogen en net boven je lip. Ideaal!

Benefit Precisely, My Brow Pencil

Ook in deze routine blijf ik weer bij de Precisely, My Brow Pencil van Benefit. Dit blijft gewoon een topper omdat hij, zoals de naam al zegt, super precies en fijntjes in gebruik is. Ik gebruik dit product om m’n wenkbrauwen net wat scherper te maken en de allerkleinste stukjes nog even op te vullen waardoor m’n wenkbrauwen net wat netter worden. Deze gebruik ik in de kleur 6 die voor mijn haarkleur het meest koel is. Dit blijft een topper!

Charlotte Tilbury Legendary Brows

En om mijn wenkbrauwen echt af te maken, ik zei toch dat m’n wenkbrauwen zo belangrijk zijn haha, gebruik ik momenteel de Charlotte Tilbury Legendary Brows. Deze wenkbrauw gel is doorzichtig en kan je aanbrengen met een super miniscul borsteltje. Hij werkt daardoor heel precies en je kunt er alle haartjes heel netjes mee borstelen. Ik gebruikte hiervoor de Gimme Brow van Benefit die ook voorzien is van een heel klein borsteltje en daardoor hee fijn werkt, maar ik geef toch net de voorkeur aan dit product omdat het borsteltje nog preciezer is en het product doorzichtig is en dunner van substantie is. Dit zorgt er voor dat de wenkbrauwhaartjes er nog natuurlijker uit zien vind ik.

Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow

Het afgelopen jaar heb ik de highlighter uit de samenwerking van Nikki Tutorials en Ofra echt verslonden. Dit was (en is) nog steeds mijn lievelings highlighter omdat deze echt van je gezicht af knalt. Dat gezegd betekent het ook wel dat je met deze highlighter voorzichtig moet zijn omdat hij al snel wel too much is. Maar ik sta altijd open om nieuwe highligthers te proberen en in m’n nieuwe dagelijkse routine heb ik momenteel de Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow face sculpt en highlight toegevoegd. Deze bestaat uit twee delen, aan de linkerkant een bronzer en aan de rechterkant een gouden highlighter. In eerste instantie was ik bang dat de highlighter veel te subtiel zou zijn voor mijn smaak, maar het blijkt een prachtige warm gekleurde highlighter te zijn met net genoeg glow maar nog wel op een natuurlijke manier.

Max Factor Lash Crown

Op de foto zie je de Lash Crown mascara van Max Factor die ik een tijdje in gebruik heb genomen. Opvallend aan deze mascara is dat hij een heel bijzonder borsteltje heeft. Het borsteltje is namelijk aan de een kant voorzien van silicone haartjes en aan de andere kant heeft alleen een stukje aan het puntje haartjes. Hiermee kan je de aller kleinste en fijnste wimper haartjes te pakken krijgen.

L’Oréal Paradise Extatic

Ondanks dat de Lash Crown een mooie mascara is, is het effect voor mij toch net wat te natuurlijk en daarom ben ik inmiddels toch weer over gestapt naar een eerdere favoriet van mij: de Paradise Extatic van L’Oréal! Je ziet hem niet op deze foto omdat hij op veel plekken was uitverkocht, maar ik heb ’em inmiddels weer gevonden en natuurlijk ook meteen gekocht. Deze mascara is echt geweldig wanneer je van volume en zichtbare wimpers houdt. Het is een van de weinige mascara’s die ik helemaal heb opgebruikt en opnieuw heb gekocht!

Catrice The Precious Copper collection

Mijn go to oogschaduwkleuren zijn warme koperkleuren met een (beetje) glans. Ik heb het afgelopen jaar voornamelijk het The Precious Copper collection palette van Catrice gebruikt wat echt een geweldig budgetproof palette is met 9 verschillende oogschaduwkleuren. Het palette ziet er ondertussen echt niet meer uit, zo geliefd is hij! In onze afgelopen Catrice samenwerking wilde Tara deze toevoegen aan haar look, maar deze bleek op veel plekken uitverkocht te zijn. Dus mocht je hem wel eens tegenkomen, bekijk hem zeker eens want het is een heel mooi palette!

Charlotte Tilbury eyeshadow

Toch wilde ik ook even verder kijken en wat nieuws gebruiken waardoor ik de afgelopen tijd het The Golden Goddess palette van Charlotte Tilbury in gebruik heb genomen. Ook dit palette beschikt over warme tinten, allemaal met een shimmer. Zoals je hierboven ziet is het pigment dik in orde en zijn het kleuren die je prachtig met elkaar kunt combineren, al ik merk dat ik er vaak maar 2 of 3 tegelijk gebruik. De 1e en de 3e kleur zijn mijn favorieten en de kwaliteit ervan is top!

2018makeup_fullface
2018makeup_fullface-2

En dit is mijn fullface-look met deze dagelijkse makeup routine! Het is een hele neutrale maar toch ook frisse look geworden. Ik ben heel blij met de natuurlijke glow die ik met behulp van de bronzer en highlighter krijg en ik vind m’n wenkbrauwen zo ook een stuk mooier. Op deze foto’s draag ik dus nog de Lash Crown mascara, wat ik ook een mooi effect vind geven maar de Paradise Extatic geeft nog net wat meer power om het zo maar te zeggen haha!

Oké, nog eentje dan. Omdat hier de kerstboom er nog op staat haha! Ik heb de boom inmiddels alweer opgeruimd, maar wat staat hij nog schattig en feestelijk op deze foto toch? Op m’n lippen draag ik een lipgloss van Primark in de kleur Toffee Dip. De lipgloss komt uit de Ps. My Perfect Nude collectie is blijft echt super lang en comfortabel zitten. Ook dat vind ik een fijne budgettopper! Naast de lipgloss heb ik momenteel ook standaard de roll on eau de toilette in de geur Cherry Blossom van L’Occitane in m’n tas zitten. Deze geur is echt goddelijk en ik vind roll on parfums gewoon super handig en fijn.

Shop the look!

Welk product zit standaard in jouw dagelijkse make-up routine? En wat is jouw favoriete make-up product?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Leuke update & een nieuwjaarswinactie!
Aliexpress telefoon gadgets pt. 2 + winactie!
Deel:

14 Reacties

 1. 8 januari 2018 / 06:54

  Wauw wat is het een mooie look Larissa! Inderdaad echt fris en het oogt heel natuurlijk, prachtig. De items lijken me stuk voor stuk superfijn, vooral ook de wenkbrauwproducten! Voor mijn blonde haar heb ik best wel donkere en ‘woeste’ wenkbrauwen, dus daar heb ik wel een goed product voor nodig. Malou x

 2. 8 januari 2018 / 08:51

  Wat leuk om te zien wat je allemaal gebruikt. De foto’s van de producten zijn echt super mooi geworden zeg!

 3. 8 januari 2018 / 09:17

  De Charlotte Tilbury producten zien er heel mooi uit. Ik ben heel benieuwd naar het oogschaduwpalette en het highlighter duo. Een mooie, naturelle look is het geworden!

 4. 8 januari 2018 / 11:16

  mooie producten gebruik je :D ik heb geen standaard vaste routine :D

 5. 8 januari 2018 / 13:37

  Wat een fijne look! Alle producten die je van Charlotte Tilbury hebt gebruikt bezit ik ook allemaal, super fijn merk is het hé! Je betaald er misschien wel wat meer geld ervoor maar dan krijg je ook een top product in je hand. De Brow Lift heb ik zeker al 3 pennen van opgemaakt en de Filmstar Bronze & Glow werd echt een favoriet van mij, heb er ook een review over geschreven (die is zeker al meer dan een jaar oud haha). De Benefit brow pen zie ik ook bij vele andere terugkomen in hun dagelijkse routine. Ik heb er ooit een sample van gebruikt en was er super blij mee. Zodra mijn Charlotte Tilbury Brow Lift in de kleur Super Model (ja ik gebruik die ook!) op is ga ik zeker ene fullsize van halen.

 6. 8 januari 2018 / 14:26

  Wauw mooie foto’s zeg! Deze look staat je prachtig :)

 7. Robin
  8 januari 2018 / 14:39

  Heel mooi en het oogt heel natuurlijk!
  Zelf gebruik ik eigenlijk alleen een wenkbrauwpoeder (merk ben ik kwijt, heb hem vorig jaar op de Huishoudbeurs gekocht) en een zwarte oogpotlood (meestal van essence).
  En dit is het eigenlijk. Soms doe ik ook nog een waterproof mascara op van Catrice.

  Foundation werkt bij mij niet, ik zit teveel aan mijn gezicht en stiekem vind ik niet dat ik het nodig heb. Oogschaduw heb ik zelden op, vrijwel altijd lijkt het dat dit in mijn oog komt. Gaat dan prikken en is niet fijn.

 8. 8 januari 2018 / 16:56

  Mooie producten en die kwasten zijn echt heel mooi

 9. 8 januari 2018 / 18:48

  charlotte tilbury heeft prachtige producten. ik heb er een lipstick van maar breid mijn stash graag uit met meer mooie items. de wenkbrauw producten had ik nog niet eerder gespot dus daar ben ik wel benieuwd naar. nu gebruik ik mijn catrice wenkbrauw kitje van een paar euro en die is nu bijna helemaal op, dat is echt mijn favoriete budget product

 10. Denise
  8 januari 2018 / 19:40

  Prachtige look <3
  Ik ga dit jaar ook vaker voor een frisse en natuurlijkere look!

  x

 11. Elsa
  8 januari 2018 / 21:24

  Super cool en handig dat balkje met alle links naar de webshops waar je alles kan kopen :)

 12. petra
  9 januari 2018 / 10:26

  Wat een mooie producten gebruik je!! Zelf ben ik op het moment fan van de Charlotte Tilbury Light Wonder foundation. Geeft een mooie lichte dekking en natuurlijke glow. Haar Full Fat Lashes mascara gebruik ik ook iedere dag. De Bronze en Glow ga ik toch dan nog maar eens bekijken en hopen dat de bronzerkleur goed bij me past:)

 13. 14 januari 2018 / 17:28

  Wat een prachtige foto’s en een super mooie routine. Ik ga zelf ook maar is mijn routine opnieuw bekijken. Liefs Soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

6   453
11   600
13   593
15   795