Netflix aanraders #5

De blaadjes kleuren langzaam geel en oranje, de regenbuien komen weer terug en de dagen zijn weer een stukje grijzer. Yep, de herfstdagen zijn aangebroken en het is weer tijd om op de bank te kruipen met een dekentje. Netflix is nog steeds een favoriet van ons en we binge watchen vooral in het najaar een hoop series weg. In dit artikel delen wij de series die wij kunnen aanraden en daarnaast ook nog een aantal films die we erg leuk vinden! Echte Netflix aanraders :) Kijk je mee?

Atipical (nieuw seizoen)

Een paar maanden geleden heb ik het eerste seizoen van Atipical in 1 ruk uitgekeken, dus ik stond te trappelen toen er weer een nieuw seizoen online stond! Ook in dit seizoen volg je weer de avonturen van Sam, op het autistische spectrum, samen met z’n sportieve zus en ouders. In dit seizoen maakt de familie weer een hele hoop mee en vooral het einde is verrassend ;) We kunnen niet wachten tot er weer een nieuw seizoen van online komt!

Ozark (nieuw seizoen)

Ook Ozark is er eentje die mijn vriend en ik heel rap hebben uitgekeken en ook dit seizoen zijn we er weer heel snel doorheen gegaan. In Ozark volg je het verhaal van Marty, een man en vader van twee kinderen die er zijn werk van heeft gemaakt geld wit te wassen voor criminelen. Ik moet zeggen dat dit nieuwe seizoen mij wel wat minder pakt dan de eerste, omdat ik niet echt het gevoel heb dat er echt veel nieuws afspeelt. Desondanks is het een redelijk spannende serie!

Insatiable

Ik zag deze serie voorbij komen op de homepagina van Netflix en wist meteen dat het er eentje was voor mij, om alleen te kijken zonder mijn vriend. Insatiable gaat over een meisje dat gepest is en zij reageert haar wraakgevoelens af via schoonheidswedstrijden. Echt een guilty pleasure van mij en een hele geinige wegkijk serie!

Stay Here

In tegenstelling tot de andere aanraders in dit lijstje, is Stay Here wat meer serieus en realistisch. Stay Here is een serie afleveringen, niet op elkaar volgend, waarin een persoon met AirBnb wordt behandeld en geholpen. De persoon in kwestie heeft een huis, of bungelow of zelfs een woonboot die zij verhuren maar die wel wat hulp kunnen gebruiken. In de serie geven design ontwerpster Genevieve en makelaar Peter verschillende huiseigenaren tips op het gebied van inrichting en marketing om zo hun (korte) verhuurhuis beter op de markt te zetten, aantrekkelijker en comfortabeler te maken voor gasten en om zo dus ook omzet te draaien. Dit is niet een onderwerp waar ik persoonlijk mee bezig ben, maar ik ben altijd dol op interieur en make-over series, dus daarom vond ik dit een hele leuke serie om te kijken! Mocht je hier wel interesse in hebben, dan worden er ook zeker handige marketing tips gegeven die je ook op jezelf kunt toepassen!

Riptide (film)

Eerlijk gezegd moeten we deze film zelf nog kijken, maar ik gok dat het helemaal mijn ding is. De hoofdrolspeelster is actrice Debby Ryan die toevallig ook in de serie Insatiable speelt, de serie die we hierboven ook noemden. In deze film besluit een model uit New York te ontsnappen aan haar leven nadat er een genante video viraal is gegaan. Ze bezoekt haar tante in Australië en hoe dat verder verloopt…

Dark Tourist

Dit is een serie bestaande uit losstaande afleveringen, van een man genaamd David Farrier die de wereld rondreist om de duistere en donkere wereld van tourisme te ontdekken. Hij laat dus niet de meest bekende en toeristische plekken zien, maar juist degene waar je niet zo snel zelf naar toe zou reizen. En ja, er zijn dus ook echt een hoop mensen die hierin geïnteresseerd zijn en sommigen gaan daarom met hem mee. Denk hierbij aan het bezoeken van een plaats die getroffen is door een nucleaire ramp, waar Pablo Escobar en zijn mannen te werk gingen, the suicide forest in Japan en nog veel meer. Zelf zou ik het niet snel (misschien wel nooit!) opzoeken, maar toch vind ik het super interessant om naar te kijken? Misschien omdat het zo onbegrijpelijk is… Sommige afleveringen zijn vrij heftig en David staat er zelf enorm nuchter in, wat weer een mooi contrast geeft met dit lugubere onderwerp. You either love it or hate it.

To all the boys I loved before (film)

Dit is zo’n leuke film en er bestaat een grote kans dat je deze al hebt gezien, want hij is erg populair op Netflix! De film gaat over een meisje genaamd Lara Jean en haar schoolleven staat volledig op zijn kop als haar geheime liefdesbrieven op onverklaarbare wijze naar de 5 jongens verstuurd worden waar ze verliefd op is/was. Een super schattig verhaal met een mooi einde :)

Next Gen (film)

We love animatie films! :) Deze film is een Netflix original en die vinden we bijna altijd erg goed. Het gaat over een meisje genaamd Mai en zij krijgt onverwachts een band met een geheime robot. Samen gaan zij op avontuur om het plan van een boosaardige schurk te verijdelen.

Coco (film)

YES! Deze Disney Pixar film is super mooi gemaakt en het verhaal is super schattig. Het gaat over een jongen genaamd Miguel en tijdens ‘Dia de los Muertos’ bezoekt hij het hiernamaals, waar hij op zoek gaat naar zijn voorvader om zijn familieleden te begrijpen. Een film vol met muziek,  humor en mogelijk tranen op het einde ;)

Maniac

De serie gaat over Owen, een man met schizofrenie die uit een hele rijke familie komt en het zwarte schaap is. Nadat hij ontslag nam van zijn baan, heeft hij zich opgegeven voor een onderzoek naar een experimenteel medicijn. Het lijkt een beetje op een mix tussen het verleden en de toekomst, heel bizar. Deze serie is echt een beetje apart en daardoor moet je misschien een beetje inkomen, maar we kunnen hem echt zeker aanraden want de serie is wel heel erg gaaf! Een tip is om meerdere afleveringen achter elkaar te kijken, zo heb ik de serie in 2 dagen uitgekeken!

Nog meer aanraders? Klik hieronder voor onze vorige Netflix aanrader artikelen:

Welke van deze serie’s en/of films heb jij al gezien? En welke serie ben jij momenteel aan het kijken?

Liefs, Larissa en Tara
@larissaverbon / @taraverbon 

Mijn gedachten over de herfst...
Amerika roadtrip vakantie vlog!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. Rita
  9 oktober 2018 / 16:12

  ik heb ze nog geen van allen gezien. Vanavond atypical een kijken. We kijken momenteel mortgage free? Dat is een Engelse serie over mensen die hypotheek vrij wonen en hoe ze dat voor elkaar krijgen.

  • Larissa
   Auteur
   10 oktober 2018 / 09:56

   Ja, daar heb ik toevallig nu ook een aflevering van gekeken, maar ik vond het niet heel heel boeiend dus ik weet niet of ik alles ga kijken..

 2. 9 oktober 2018 / 21:08

  To all the boys I have loved before staat nog op mijn lijstje!

 3. Rowan Chanel
  10 oktober 2018 / 10:08

  Oh Netflix… wie houdt er nou niet van!? Haha!
  Insatiable heb ik ook in m’n uppie gekeken en ik was er zo doorheen. Soms vond ik hem eerlijk gezegd best heftig dat ik echt dacht wowow komt dat in deze serie voor ja? HAHA.
  Maar wel heel erg leuk.
  De rest heb ik gewoon echt allemaal niet gezien, dus ff trailers checken. Ik ben nu als een laatbloeier The Originals aan het kijken.
  En trouwens, ik kan altijd aan jullie schrijftstijl lezen wie het artikel heeft geschreven. En dan kijk ik achteraf wiens naam erboven staat en heb ik altijd gelijk. Haha wilde ik ff delen :)

  • Chell
   13 oktober 2018 / 08:59

   Haha dat doe ik ook altijd!

 4. Denise
  12 oktober 2018 / 00:58

  Om heb het 2de seizoen van Atypical ook al gezien. Echt een leuke serie! En de film to all the boys i loved before heb ik ook gezien :). Erg schattige film inderdaad.

  X

 5. Hopper
  12 oktober 2018 / 20:20

  Een film die ik mis in deze lijst is the good Place. Echt een aanrader!

 6. Bo Hillebrand
  16 oktober 2018 / 21:35

  Rip Tide, to ALL the boys i loved before & next gen gezien! Zeker weten alle drie geweldige films! Echte aanraders! ALL time serie is echt pretty Little Lairs, echt een bizar goede serie!

@Endlessweekendnl

7   298
3   240
5   266
6   130