NARS Wanted NARSissist Eyeshadow Palette review + makeup look

NARS Wanted NARSissist Eyeshadow Palette review + makeup look

Laatst bezochten we een NARS event in Amsterdam en daar hadden we veel zin in, aangezien we beiden nog niet heel erg bekend zijn met het merk. Over NARS hebben we echter al veel lovende woorden gehoord! Tijdens het event werden een aantal nieuwe producten gelanceerd, waaronder lipsticks en foundations (later hierover meer) en ook het nieuwe Wanted NARSissist eyeshadow palette. Het palette kregen we aan het einde van het event mee naar huis en  we konden niet wachten om ermee te spelen.  In dit artikel review ik het palette en laat ik je er natuurlijk ook een makeup look mee zien. Kijk je mee? 

NARS Wanted NARSissist Eyeshadow Palette review + makeup look

NARS Wanted NARSissist Eyeshadow Palette / €55,00

Voor dit palette is gebruik gemaakt van een nieuwe formule, die ervoor zou zorgen dat het palette meer pigment en intensiteit zal bevatten. Klinkt veelbelovend als je het mij vraagt en daar ben ik natuurlijk enorm benieuwd naar! De kleuren in het palette spreken me echt al meteen aan, vooral omdat ik echt dol ben op natuurlijke en warme tinten. Ook vind ik het heel fijn om te zien dat er aan het palette zowel matte als shimmer oogschaduwkleuren zijn toegevoegd, die er allemaal ontzettend mooi uitzien. Sommigen lijken bijna wel metallics!

NARS Wanted NARSissist Eyeshadow Palette review + makeup look

Biarritz / Satisfaction / Delirium / Temptress
Seven Heaven / Shadow Hill / Mendoza / Wicked Game
Shooting Star / La La / Fallen Star / Coconut Grove

Kijkende naar de kleuren kun je met dit palette echt alle kanten op, vooral omdat er dus heel wat matte en shimmer opties in zitten! Met dit palette kan je zowel een basic everyday look maken, maar ook zeker wat meer all out gaan door er een warme romantische look van te maken inclusief vampy smokey eye. Maar goed, het is nu natuurlijk eerst wel even tijd om te swatchen!

NARS Wanted NARSissist Eyeshadow Palette review + makeup look

Biarritz / Satisfaction / Delirium / Temptress

In de bovenste rij kleuren zitten o.a. de lichtste kleuren van dit palette en ik word hier zeker niet teleurgesteld. Het pigment is heel erg goed, de kleuren zijn licht creamy en er is vrijwel geen fall out. De kleur Satisfaction komt heel dicht in de buurt van mijn eigen huidskleur en is daarom echt een perfecte basiskleur, verder vind ik delirium er echt prachtig uit zien.

NARS Wanted NARSissist Eyeshadow Palette review + makeup look

Seven Heaven / Shadow Hill / Mendoza / Wicked Game

Je zou bijna zeggen dat de eerste twee kleuren weinig pigment hebben, maar niets is minder waar, want ook deze kleuren komen erg dicht in de buurt van mijn eigen huidskleur. Ook deze oogschaduwen hebben een geweldig pigment, voelen licht creamy aan en geven geen fall out. Ik ben trouwens dol op de kleuren Mendoza en Wicked Game, hoe ontzettend mooi!

NARS Wanted NARSissist Eyeshadow Palette review + makeup look

Shooting Star / La La / Fallen Star / Coconut Grove

En als laatste de rij met de donkerste kleuren van het palette en ook dit zijn kleuren die er absoluut mogen zijn! Ik moet wel zeggen dat Coconut Grove mij qua pigment nogal tegenvalt en ook wat droger aanvoelt, waardoor hij wat meer fall out heeft. Fallen Star is wat koeler van kleur dan ik had verwacht, maar Shooting Star en La La vind ik dan wel weer helemaal geweldig!

Nars_Eyeshadow_-2
Nars_Eyeshadow_

Eigenlijk draag ik niet zo heel erg vaak donkere oogschaduw, maar ik wilde jullie natuurlijk erg graag laten zien dat je met dit palette echt alle kanten op kunt. Op mijn bewegende ooglid heb ik Satisfaction gebruikt en Fallen Star. In de crease heb ik ook nog wat Shadow Hill aangebracht om de look iets warmer te maken. Coconut Grove heb ik tegen mijn wimperrand en aan de buitenkant van mijn ogen aangebracht om het geheel donkerder te maken. Het leuke van deze ooglook is, dat het smokey is, maar toch erg draagbaar! Natuurlijk kun je hem nog heftiger en donkerder aanzetten als je dit wilt, maar persoonlijk vind ik dit mooier.

Nars_Foundation_-5
Nars_Foundation_-3

Dit is een simpele dagelijkse ooglook met een kleurencombinatie waar ik vaak voor zou kiezen. Op mijn bewegende ooglid heb ik Satisfaction aangebracht, met aan de binnenkant van mijn ooghoeken Biarritz en in de crease Mendoza. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een hele basic, maar ook warme ooglook die je gerust elke dag kunt dragen naar je werk of naar school.

NARS Wanted NARSissist Eyeshadow Palette review + makeup look

Eindoordeel? ★★★★

Het prijskaartje van €55,00 is aardig pittig en daarmee vind ik NARS zeker wel tot de meer high end merken horen, maar het Wanted NARSissist Eyeshadow Palette is prachtig, dat zeker! Ik ben vooral fan van de combinatie van kleuren in dit palette, deze staan namelijk prachtig bij alle kleuren ogen en kunnen je ogen echt laten spreken. Ook is het een heel veelzijdig palette waarmee je lekker basic kunt blijven en kunt gebruiken op dagen (of nachten!) dat je wat meer all out wilt gaan. Mocht dit prijskaartje binnen je budget liggen, dan zou ik hem zeker willen aanraden. De kwaliteit van dit NARS Wanted NARSissist palette is echt geweldig en dit zal een palette zijn waar je vaak naar zal grijpen en een hele tijd mee zult doen!

Welke kleuren oogschaduw gebruik jij op dit moment? En welke kleur uit dit palette vind jij het mooiste?

Liefs, Tara
@taraverbon 

Led Lashes van Wish testen
Red Old Timer
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 13 februari 2018 / 08:01

  ik word toch wel een beetje hebberig van dit soort palettes met warme tinten :D zo pretty!

 2. 13 februari 2018 / 12:51

  Ik ben dol op dit soort palettes, ik houd van de warme kleuren! Ik wil hem stiekem heel graag hebben, ook al is hij vrij prijzig.

 3. Rita
  13 februari 2018 / 16:18

  Wat een mooie warme kleuren en ik vind de smokey ooglook je erg goed staan. Vandaag heb ik licht-en donkergrijze oogschaduw opgedaan, maar dat verschilt van dag tot dag

 4. 13 februari 2018 / 17:27

  wat een mooi palette van nars. mooie dragelijke kleuren ook, eentje die vaak gebruikt zal worden door mij. liefs soraya

 5. Anne
  14 februari 2018 / 08:05

  Wat een prachtig palette, beetje prijzig, maar erg mooi!

 6. Denise
  16 februari 2018 / 14:35

  Pretty <3
  Ik draag ook vaak naturel tinten met een klein beetje shimmer op het bewegende ooglid en in de ooghoeken.

  X

@Endlessweekendnl

0   256
736   994
3   266
3   331