Mom jeans in the city

Het was dan eindelijk zover, het zonnetje scheen volop en de zonnebril kon weer op! Afgelopen weekend heb ik zelfs mijn eerste terrasje buiten in de zon alweer gepakt, heerlijk! Dat voelde echt als een eeuwigheid geleden. Het is nog steeds wel fris buiten natuurlijk, maar een bloot enkeltje kan wel weer gewoon, dus ik greep meteen mijn kans en trok mijn favoriete mom jeans weer aan. Ben je benieuwd naar de rest van mijn outfit? Lees dan gauw verder!

R.I.P. mom jeans

Zoals je ziet zit deze mom jeans lekker losjes en dat geeft hem ook meteen de casual look en dat is ook echt een reden waarom ik hem zo chill vind zitten. Eigenlijk zou ik willen zeggen dat ik nog steeds enorm blij ben met deze mom jeans, maar afgelopen zondag heeft ‘ie mij in de steek gelaten. Toen ik laatst bukte om een plant op te pakken, scheurde ik hem uit. En niet een beetje… Hij is vanaf de bovenkant van mijn broekzak tot aan de onderkant van mijn bil uitgescheurd. Ik zou het je willen laten zien maar je ziet wel erg veel bil op de foto hahaha! R.I.P. my darling! Enne meestal gebeurt het doorscheuren van een broek bij een veel te strakke broek en daarom denk ik eigenlijk dat het een soort productiefoutje moet zijn. Want ik snap niet hoe het mogelijk is. Hoe dan ook, zonde!

Maar goed op deze foto’s was ‘ie dus nog heel en was ik er ook nog happy mee! Bovenop mijn jeans draag ik nog een mooie off-shoulder top, een rosegold zonnebril, een hele lange camel jas en mijn Vagabond booties met blokhak. En ja je ziet het goed, ik draag een keertje bijna geen zwart en heel veel kleur!

Vaak pas ik mijn outfits onbewust aan op het weer. Zonnig weer = kleurrijke outfits! Wie doet dit nog meer?

De western trend spreekt mij de laatste tijd enorm aan trouwens! Ik ben bijvoorbeeld helemaal dol op deze choker en ook mijn riem met dubbele gespen is een favoriet. Verder heb ik mijn saddle bag van Rebecca Minkoff weer eens uit de kast getrokken, still loving it! Het staat allemaal erg leuk bij elkaar vind ik.

New Look top / Forever21 choker / Urban Outfitters mom jeans / Sissy-Boy coat / Vagabond boots / Rebecca Minkoff bag / Loavies belt / Ray Ban sunglasses

Draag jij ook vaker kleur tijdens de zonnige dagen? En voor welke kleur ga je dan?

Liefs Tara
@taraverbon

Snoep uit Tokyo proeven met Serena
Foundation aanbrengen met Magic Tips - MakeupMonday
Deel:

22 Reacties

 1. 14 maart 2017 / 07:19

  Staat je geweldig! Ik wilde laatst een mom jeans proberen maar ik ben er gewoon veel te klein voor haha. Lijkt net alsof ik een hobbezak aan heb. Niet best. Jou staat het prachtig!

 2. 14 maart 2017 / 07:54

  Wat een leuke outfit. Ik heb ook al mijn eerste zonnetje gepakt door ‘s avonds (onder een heater) op een terrasje lekker te eten en overdag kon ik zelfs met mijn vriendinnen in de tuin zitten! (yassss) Echt veel te lang geleden inderdaad. :) Zonde dat je broek stuk is, misschien omdat je hem zo vaak gedragen hebt dat hij daar versleten was ofzo? Wel gek om uit een ruime broek te scheuren hihi. Hopelijk vind je snel een leuke nieuwe. xx

  • 14 maart 2017 / 23:39

   oh heerlijk! Ik heb deze broek eerlijk gezegd nog niet lang genoeg om hem zo ver te slijten hmmm

 3. 14 maart 2017 / 08:06

  Het staat inderdaad zo leuk bij elkaar! Ik vind de combi top en jas ook echt heel erg geslaagd. Wat eeuwig zonde van de broek, ik zou de winkel wel eventjes bellen! Mijn Levi’s broek scheurde uit na een week en toen kreeg ik (godzijdank!) een nieuwe. Hopelijk doet UO dat ook? Malou x

  • 14 maart 2017 / 23:38

   Hi! Dat is misschien wel even een goed plan ja! In ieder geval even laten weten.

 4. 14 maart 2017 / 08:11

  Mom jeans vind ik nog steeds zo tof, maar ik heb het perfecte paar nog niet gevonden. Of hij staat aan de achterkant open of hij zit weer net iets te strak. Maar ik blijf zoeken want als ik de foto dan zie gewoon simpel met de top, word ik weer helemaal verliefd

 5. 14 maart 2017 / 11:01

  Super leuke outfit! Heerlijk als je eindelijk weer je zonnebril op kunt zetten :) Maar wat jammer van je mom jeans! Hij is namelijk echt prachtig… Zonde!

 6. 14 maart 2017 / 11:26

  Ahh nee, wat zonde dat je uit je broek bent gescheurd zeg! Hij staat je zo goed! Je zal het inderdaad niet verwachten bij een los zittende mom jeans … Ben je terug gegaan naar de winkel?
  Liefs

  • 14 maart 2017 / 23:38

   Hi! Ja ik baal best wel erg, ik heb nog geen tijd gehad om terug te gaan maar hopelijk binnenkort of volgende week eventjes..

 7. 14 maart 2017 / 12:05

  Dit staat je goed! Ik ben een beetje ‘bang’ voor dit soort broeken, omdat ik vrij stevige bovenbenen heb en er niet te lomp uit wil zien.. En wat zonde dat je broek al kapot is zeg, klinkt inderdaad als een productiefout!

  • 14 maart 2017 / 23:37

   Hi Loes! Ah ja, uiteindelijk valt een broek zoals deze wel iets meer op en een strakke zwarte skinny zal altijd net iets meer flatteus staan. Ik vind persoonlijk mom jeans erg tof staan maar ik denk wel altijd na wanneer ik deze aantrek, want op foto’s lijkt de broek altijd groter dan in real life. In dit geval maken we zelf de foto’s dus kan ik ze zelf uitzoeken, maar op events en op feestjes pas ik altijd op hahaha!

 8. 14 maart 2017 / 12:48

  Wat een super mooie foto’s van je! Leuke look ook : )

 9. Ingrid
  14 maart 2017 / 20:34

  Mooie outfit, ik vind de kleur van de top heel mooi. Bij mij zijn ook een paar oude broeken langs de achterzak gescheurd, ik dacht dat t misschien door fietsen kwam. Wat betreft kleur, dat draag ik in zomer en winter regelmatig. In de zomer draag ik wel meer lichte jeans en beige broeken.

 10. Britt
  14 maart 2017 / 20:47

  Toffe outfit! Zo simpel, maar zo classy, stylisch en mooi én je ziet eruit alsof je uren over d eoutfit hebt nagedacht, score!

 11. 14 maart 2017 / 20:55

  Met het zonnetje ga ik gemakkelijker kleur nemen. Wat stom van je broek! Wel een leuk topje :)

 12. Kayleigh
  14 maart 2017 / 22:27

  Welk model vagabond laarsjes zijn dit? En is je top nog te koop?

  • 14 maart 2017 / 23:35

   Hi Kayleight, van de top weet ik niet, het is alweer een tijdje geleden. Dit is het Grace modelletje van vagabond met een ritsje aan de binnenkant! xx

 13. 15 maart 2017 / 10:06

  Wat staat dat je toch mooi, en wat straal je op de foto’s zeg. Liefs soraya

 14. Denise
  16 maart 2017 / 10:40

  Wauw super mooie outfit! Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *