Mijn verjaardag cadeaus


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Zoals jullie weten was ik afgelopen zondag 10 september jarig (heel erg bedankt voor alle felicitaties!) en dat heb ik klein gevierd! In deze video wil ik mijn gekregen cadeautjes met je delen omdat ik het leuk vind, maar ook omdat het je misschien inspiratie geeft!

Wat zou jij nog graag willen krijgen voor je verjaardag (of kerst)?

Liefs Tara
@taraverbon

Bali adventures!
Eventjes terug naar de bron...
Deel:

5 Reacties

 1. 13 september 2017 / 20:50

  Wat een leuke video! Mooie cadeau’s heb je gekregen. Vooral dat boek lijkt me heel speciaal!

 2. Debby
  13 september 2017 / 20:50

  Beetje laat maar alsnog van harte! Erg leuke video en leuke kadootjes! Mr. Alpaca ziet er zelfs op video al uberfluff uit! Aangezien je van alcohol houd en alpaca’s; noem hem Sambuca! Haha :)

 3. 13 september 2017 / 21:04

  Wat een originele en leuke cadeaus! Die bloemen zijn echt prachtig! :)

 4. Robin
  14 september 2017 / 16:40

  Leuke cadeaus! Die alpaca is geweldig haha! Ik stel voor dat je hem Ollie noemt :p Waarom? Omdat ik op het moment Arrow aan het kijken ben op Netflix en degene die ze Ollie (Oliver) noemen is gewoon een mooie man :D Haha.

  En wat ik nog graag wil hebben voor verjaardag/kerst? Heb je even?
  Ik wil graag weer eens naar Disneyland Parijs (laatste keer was ik 6 jaar).
  Sinds pas heb ik een Tefal keukenmachine (Masterchef gourmet) en zou graag wat accessoires ervan willen hebben zoals de rasp. Ook wil ik graag een waterkoker die je op temperatuur in kunt stellen, zodat ik voor thee bijvoorbeeld een lagere temperatuur in kan stellen ipv standaard 100 graden (luxe I know).
  En ook zijn nieuwe sloffen een goed cadeau!

  Nog een fijne avond!

 5. Britt
  15 september 2017 / 09:53

  Wat een leuke cadeautjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *