Mijn acne update – weekvlog #3

Klik hier als je de video niet kunt zien.

In deze weekvlog nemen we je weer mee in onze week! Larissa laat je zien hoe je self tan gebruikt, ondergaat een huidbehandeling en geeft een update over haar acne en we bezoeken o.a. het Monki event waar we leuke herfst items mogen uitzoeken. Kijk je gezellig mee?

Larissa laat zien hoe zij de self tanning foam van Bondi Sands gebruikt, het super makkelijk! De self tanning foam is er in de kleur Light en Dark, omdat wij van onszelf al een kleurtje hebben gebruiken wij de Dark kleur en deze geeft ons een prachtige golden kleur. Net alsof we zo van zomervakantie afkomen! De producten van Bondi Sands hebben een groene/blauwe ondertoon, wat er voor zorgt dat zij een hele mooie natuurlijke finish op de huid hebben. Geen oranje kleur dus en met de self-tan applicatie mit krijg je een mooie egale look zonder strepen! Bondi Sands is gewoon te koop bij Etos en de self tanning foam kost €21,99 – Meer informatie over Bondi Sands en de producten vind je ook op www.bondisands.eu #bondisands :) *Deze video is gedeeltelijk gesponsord door Bondi Sands.

Help je ons met de weekvlogs?

Wij hebben een aantal vragen die we graag aan onze YouTube kijkers willen stellen, om ons te helpen met de weekvlogs. Als jij vaak onze video’s bekijkt willen we graag vragen om wat feedback en als je ze nooit bekijkt, dan horen we graag alleen waarom je dat niet doet.

  • Wat vind jij leuk het leukste aan onze weekvlogs?
  • Wat vind je wat minder leuk om te zien wat je wel altijd tegen komt in de vlog?
  • Wat vind je van de lengte tot nu toe van deze weekvlogs? Precies goed, te kort of juist te lang?
  • Zou je liever zien dat de ene week Tara de vlog leidt en de andere week Larissa? (We zullen alsnog allebei in de vlog verschijnen omdat we zo vaak samen zijn, maar dan alleen de ene week iets meer Tara en de andere week iets meer Larissa)
  • Wat zou voor jou het kijken van de vlogs leuker en/of prettiger maken?
  • Wat mis jij nog in onze vlogs?

Het zou ons ontzettend helpen als je deze vragen zou willen beantwoorden in de reacties onder dit artikel. Superrrr dankjewel alvast!

Liefs Tara & Larissa
@taraverbon, @larissaverbon
@endlessweekendnl

Herfst kleuren en nieuwe overknee laarzen!
Weekly Snaps #110
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl