Mee naar de kringloop + shoplog!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Al jaren vind ik het heerlijk om koopjes te scoren en lekker rond te snuffelen, zowel in de sale rekken als in kringloopwinkels. De laatste tijd heb ik de sale rekken wat meer laten staan en kies ik er liever voor om items te shoppen die ik écht wil in plaats van dat ik wordt overgehaald vanwege een aantrekkelijk prijs, maar wat niet is veranderd is mijn liefde voor het bezoeken van kringloop winkels. De laatste tijd ben ik daar weer veel actiever mee bezig (en toevallig is het nu ook zeker een trend aan ‘t worden zie ik op Youtube!) en heb ik vandaag een video voor je waarin ik een aantal kringloop winkels bezoek en laat ik je natuurlijk ook zien wat ik de laatste tijd geshopt heb. Kijk je gezellig mee?

De kringloop winkels die ik in deze video heb bezocht zijn:

  • De Locatie, Distelweg 85, 1031 HD Amsterdam
  • Noppes Houten, De Brug 13a, Houten
  • Wawollie Kringloop Utrecht Lage Weide, Maarssenbroeksedijk 59, 3542 DM Utrecht
  • Kringloop De Waarde, Veilingstraat 2, 3521 BH Utrecht

Bezoek jij wel eens kringloop winkels? En heb jij nog leuke tips, tricks en adresjes?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Omgaan met social media verslaving en life 'struggles' (quarterlife crisis)
Weekly Snaps #125
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. Lisa
    14 april 2019 / 08:49

    Tof wat je gekocht hebt. En wat een mooie blauw witte stof!!! Ga ook bij ons eens vragen of ze stofjes hebben. De mandjes zijn ook heel leuk en het witte shirt geweldig.

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130