Makkelijke en snelle koffie

deegberts_collage

Koffie in de ochtend, in de middag en in de avond: yes please! Je kunt mij gerust een coffee addict noemen, maar meer omdat ik koffie gewoon echt lekker vind en niet perse omdat ik het nodig heb. Of nou ja, oké misschien drink ik graag een kopje in de ochtend om wat beter op te starten, maar de kopjes daarna drink ik graag omdat ik het gewoon lekker vind. En dan heb ik ook het liefst een speciale koffie met een dikke schuimlaag er bovenop natuurlijk! En daarvoor hoef ik niet de deur uit, want deze speciale koffie’s kan je ook heel makkelijk thuis maken met de instant koffie’s van Douwe Egberts* bijvoorbeeld. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Na een ochtend hard aan de bak belonen we onszelf altijd graag op een uitgebreide lunch, omdat we daar tussendoor eigenlijk haast geen of helemaal niet de tijd voor nemen. De ene keer nemen we deze pauze om 14:00 uur en een andere keer zelfs pas om 16:00 uur. Het ligt er maar net aan of we lekker op dreef zijn of dat er simpelweg een vette deadline op ons staat te wachten. We werken vaak samen thuis en met de lunch kruipen we achter onze laptops vandaan en verplaatsen we ons vaak even naar de bank. We maken wat broodjes voor elkaar en drinken daarbij graag ook een kop koffie mét romige schuimlaag. Echt even rust nemen en genieten van een treat-yo-self momentje!

deegberts_-1 deegberts_-2

Nu zijn we zeker geen barista’s, maar toch maken we geregeld latte macchiato’s en cappuccino’s voor elkaar. Douwe Egberts heeft namelijk een heerlijke instant koffie waarmee je in een handomdraai een latte macchiato of cappuccino met lekkere schuimkraag op tafel zet, echt ideaal. En dit kan gewoon tijdens onze lunchpauze want het werkt super snel en gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is geleidelijk kokend water bij de instant koffie te schenken en daarna goed te roeren of check even de Facebook pagina van Douwe Egberts voor een instructiefilmpje hoe je de koffie het best klaarmaakt!

degberts_collage2

1. Leeg de sachet in het glas / 2. Schenk hierbij 120ml of 150ml water(afhankelijk van welke koffie je neemt) /
3. Vergeet niet om (tussendoor) goed te roeren! / 4. En je koffie is klaar om te drinken!

Douwe Egberts heeft een aantal verschillende instant koffie’s die we graag drinken, dat zijn:

deegberts_-8

Cappuccino instant koffie / 8 sachets / € 2,19

Een cappuccino is een echte klassieker die altijd goed in de smaak valt. Bij ons, maar ook wanneer we gasten over de vloer hebben! Deze koffie smaakt erg goed en je krijgt er natuurlijk een mooie schuimlaag bovenop. Perfect!

deegberts_-9

Latte macchiato  instant koffie /  8 sachets / € 2,19

Mijn favoriet is de latte macchiato omdat ik zo dol ben op melk in m’n koffie en daar dan bovenop ook een dikke schuimlaag.

deegberts_-13

Latte caramel  instant koffie /  8 sachets / € 2,19

De latte caramel is voor iedereen die van zoet houdt en is daarom ook Larissa’s favoriet. De caramel geeft de koffie net iets extra’s en maakt het bovendien ook iets zoeter.

degberts_collage3

En na een broodje en een kopje koffie kunnen we weer vlammen voor onze blog en YouTube kanaal om jullie te voorzien van leuke content. Zo, dat is nog eens ander behind the scenes materiaal dan we normaal delen haha!

Wanneer neem jij een verwen momentje voor jezelf? En wat welke koffie is jouw favoriet?

Liefs Tara & Larissa
@taraverbon / @larissaverbon

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Douwe Egberts.

Tara's U.S.A. Shoplog
When in doubt, go for leopard!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. Mara
  11 december 2016 / 08:46

  Ik hoop dat het niet al te lullig over komt maar vanaf de eerste zin merkte ik dat dit echt een reclame bericht is. Jullie eigen schrijfstijl is er niet meer in terug te vinden, het is me net iets te perfect en enthousiast. Fijn dat jullie er echt enthousiast over zijn maar normaal worden ingrediënten besproken en nu ineens niet. Er zit echt zo ontzettend veel suiker in die zakjes en dat hebben de meeste mensen niet eens door.

 2. 11 december 2016 / 08:58

  Ik wil deze wel eens proberen! Ze lijken mij best lekker. Ik ben zelf echt koffie verslaafd! Oeps, hihi! xoxo

 3. 11 december 2016 / 09:41

  Oh dit klinkt heerlijk! Ik drink al tijden geen koffie meer omdat ik er niet goed op reageer, maar dit maakt mijn verlangen alleen nog maar groter. Als ik mocht kiezen zou ik voor de Latte caramel gaan. Jum!

 4. 11 december 2016 / 10:44

  Heerlijk! Ik ben dol op dit soort koffies! Ik nam vaak caramel, maar dan van een ander merk. Leuk dat DE nu ook komt met deze handige verpakkingen en lekkere koffie!

 5. Jeanelle
  11 december 2016 / 11:40

  Mijn verwenmomentje met heerlijke koffie is als mijn 2 zoons naar school of werk zijn en ik heerlijk even op de bank zit met een tijdschrift/boek of natuurlijk jullie youtube-filmpjes aan het kijken ben.

 6. Kyra
  11 december 2016 / 13:06

  Wat een leuk artikel!

  Ik heb een andere vraag, waar is Tara’s trui met wijde mouwen van?
  Ik vind hem echt zoooo leuk! ik hoop dat jullie reageren :)

  Liefs

  • Tara
   Auteur
   11 december 2016 / 21:31

   Dankjewel! Hij is van het merk Vila, via Loavies! xx

 7. hopper
  12 december 2016 / 18:35

  Dit is gewoon ouderwetse oploskoffie die ze ook al verplicht moeten drinken bij gtst. Als ik toch een lekker kopje koffie wil, maak ik het zelf op koop ik het wel in een eet tentje of zo.

 8. Ilonka
  14 december 2016 / 13:16

  Zit hier niet enorm veel suiker in?

 9. Zeynep
  16 december 2016 / 09:54

  Ik ben verslaafd aan koffie <3

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127