Loose pants and a T-shirt

Loose pants and a T-shirt Misschien dat de gekleurde achtergrond het al een beetje verraad, maar deze foto’s zijn niet in Nederland geschoten maar in Valencia! Alweer een tijdje terug zaten we in Valencia te genieten van de eerste zonnestralen en daar hadden we ook nog even een korte fotoshoot gehouden. Plotseling herinnerde ik mij weer dat ik de foto’s niet meer gepost had, dus vandaar dat ik ze toch nog even deel met jullie.

Valencia4
Valencia5

Loose pants and a T-shirt

Deze broek hebben jullie al eerder langs zien komen in deze outfit, ook geschoten in Valencia. Het is een lekker loszittend broekje die je met daadwerkelijk alles kunt combineren! Van sexy glittertops tot casual T-shirts. Hij zit los, maar niet baggy en daarom nog steeds vrouwelijk. Ik ben wel fan hoor van de losse broekjes tegenwoordig, maar dat wisten jullie al. Verder draag ik een T-shirt van Wrangler, obviously. Ik ben niet zo heel erg van de logo T-shirts maar voor dit merk maak ik graag een uitzondering. Hebben jullie trouwens de jaren 70 lijn gezien omdat ze 70 jaar bestaan? Echt te gek! (Geen spon, maar hier is de link zodat je eventjes kunt gluren).

Loose pants and a T-shirt

Deze Vans heb ik echt non-stop gedragen op een gegeven moment en ze zijn ook echt ideaal voor onder elke outfit. Daarom heeft ook bijna iedereen ze in de kast liggen hahaha! Alleen als de temperaturen nog iets verder stijgen, verwissel ik ze liever voor Converse All-stars of sandaaltjes. Net iets minder warm. Hoe dan ook, echte toppers. Stiekem zit ik nog de lage variant in pastelkleurtjes te eyeballen voor deze zomer… Wel cute toch? Wat zijn jouw favoriete zomerschoenen?

Loose pants and a T-shirt

Loavies trousers / Wrangler tee / RM bag / F21 choker / Ray ban sunglasses / Vans sneakers

Wat is jouw favoriete laidback kleding combinatie? En liever een broek of een rok tijdens de warme dagen?

Weekly Snaps #36
Makkelijke festival haarlooks + krultang winactie!
Deel:

7 Reacties

  1. 15 juni 2017 / 08:15

    Wauw wat een prachtige achtergrond zo met dat blauw & leuke outfit <3

  2. 15 juni 2017 / 08:31

    Ik vind je shirt heel erg gaaf! Het lijkt haast wel of de logo t-shirts weer helemaal terug zijn. Met zo’n vintage vibe vind ik ze zeker leuk!

  3. 15 juni 2017 / 10:23

    Ohh, ik hou ook van zulke losse broeken. Ik voel me er meer op m’n gemak in dan wanneer ik een rokje draag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *