Leuke update & een nieuwjaarswinactie!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Jaaa, als je een beetje op het internet leeft dan heb je misschien wel voorbij zien komen dat Tara en ik over een tijdje tante worden. Voor het eerst. Van een lieve en veel te schattige bebe! Serena en George zijn namelijk in verwachting van hun eerste kleine. Wij wisten dit nieuwtje natuurlijk al een tijdje, maar nu Serena het nieuws naar buiten heeft gebracht, kunnen wij het nu ook eindelijk vertellen. Aah, wat spannend! We wisten al dat 2018 een mooi en bijzonder jaar zou worden, maar met een nieuw kleintje in de familie zal dat al helemaal het geval worden.

In bovenstaande video vertellen we er jullie iets meer over en introduceren we ook een hele leuke Nieuwjaarswinactie. Woohoo! We laten de winactie deze keer wel alleen via ons Youtube kanaal lopen, dus als jij ook kans wilt maken op 1 van de 3 geweldige beauty-pakketten inclusief hele fijne giftcard van Urban Outfitters, reageer dan even met je Youtube account onder de video op Youtube zodat je ook meedoet aan de winactie!

Veel liefs, Larissa en Tara
@larissaverbon / @taraverbon 
@endlessweekendnl

Mijn rosacea en laserontharing behandelingen
Een nieuw jaar, een nieuwe make-up routine!
Deel:

5 Reacties

 1. 10 januari 2018 / 10:11

  Leuk dat jullie tante worden! Wat een spannende periode! Ik ga gauw even op Youtube naar de video om mee te doen met de actie. Heel tof!

 2. Olga
  10 januari 2018 / 10:22

  Is George ook zwanger? Hoe dan?

  • Larissa
   Auteur
   10 januari 2018 / 11:55

   Hi Olga,

   Nou, niet zo flauw doen! Ik denk niet dat ik je echt hoef uit te leggen dat het gewoon correct Nederlands is dat ik zeg dat zowel Serena en George in verwachting zijn van hun baby. Maar even voor de zekerheid, ja alleen Serena is zwanger (mannen kunnen inderdaad niet zwanger zijn), maar beide zijn ze in verwachting ;)

  • Elsa
   10 januari 2018 / 15:53

   Ik vind het ook nogal melig al die stelletjes die zeggen dat ‘ze’ zwanger zijn, maar om hier nu over te gaan zeuren op een blog…

   Heel erg gefeliciteerd met het tante worden Larissa & Tara! Wordt vast heel erg spannend maar ook leuk.

 3. Anneleen
  13 januari 2018 / 10:29

  Super dikke proficiat, tantes in wording!! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

1   167
6   364
6   440
1   354