Kledingkast opruimen en herfstproof maken!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Nu we dit typische herfstweer hebben en ik echt niet meer met alleen een t-shirtje de deur uit kan, heb ik echt de motivatie gekregen om mijn kledingkast eens goed op te ruimen en deze helemaal herfstproof te maken. In m’n kast had ik naast heel (heel!) veel opgepropte kledingstukken namelijk ook nog best wat lente en zomer-items hangen. Ik besloot om mijn garderobe even goed te bekijken, dingen eruit te halen en ook items op te bergen voor volgend jaar. Het resultaat is een heerlijk opgeruimde, georganiseerde en luchtigere kast. Kijk je mee naar het proces?

Is jouw kledingkast of garderobe al herstproof? En zou jij jezelf opgeruimd of rommelig noemen?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Deze boekjes zijn gemaakt van steen!
Weekly Snaps #52
Deel:

15 Reacties

 1. 8 oktober 2017 / 09:46

  Wat een heerlijke, inspirerende video! Ik heb laatst ook al een selectie uit mijn kast gehaald, maar nu het herfst is, wil ik er nog een keer doorheen gaan. Volgens mij draag ik best veel dingen niet en die moeten gewoon weg of verkocht worden :). En ik heb een schoenenprobleem, ik weet gewoon echt geen goede opslagplek ervoor, haha.

  • 10 oktober 2017 / 10:06

   Ooh ja schoenen zijn lastig hoor, ik heb er ook te veel! De meeste schoenen heb ik echter in een aparte kast staan op de gang die hadden er echt niet bij gekund in deze kamer haha!

 2. 8 oktober 2017 / 10:20

  Leuk zo’n opruimvideo! Krijg helemaal zin om aan de slag te gaan. Mijn kast is ook nog helemaal niet herfstproof dus die kan wel een opruimbeurt gebruiken.

 3. Rita
  8 oktober 2017 / 15:17

  Moet ik ook maar eens tijd voor nemen!

 4. Anna
  8 oktober 2017 / 16:36

  Leuke video. Hou van opruim video´s.
  Binnenkort heb ik vakantie, dan ga ik mijn kast ook opruimen. Ben al een beetje bezig. Als ik nu iets tegenkom wat ik weg kan, haal ik er gelijk uit. Heb een leuke poef met opbergruimte bij de kast staan, waar ik dat dan ingooi. Dat leeg ik wanneer het vol is.
  Mijn zwemspullen zweven door de hele kast. Wel een handig idee om het in een bak te doen. Binnenkort ook maar even een paar bakken kopen.

  • 10 oktober 2017 / 10:05

   Aah ja, de Herfstvakantie denk ik? Oh een poef lijkt me ook heerlijk bij de kast, ik heb er helaas geen plek voor maar lijkt me super handig om een schoen aan te trekken ofzoiets haha! Ik heb mijn bakken van Ikea trouwens (mocht je het je afvragen), maar je kunt ze eigenlijk overal wel kopen :)

 5. 8 oktober 2017 / 18:50

  Ik hou van dit soort video’s! Nu heb ik weer helemaal zin om mijn chaotische kledingkamer te organizen.

  • 10 oktober 2017 / 10:04

   Jaa doen, laat je het me weten als je je kamer onder handen hebt genomen? ;)

 6. 9 oktober 2017 / 15:07

  Heel leuke video! Nu krijg ik ook meteen zin om mijn kledingkast onder handen te gaan nemen, binnenkort toch echt maar eens werk van maken ;)

  • 10 oktober 2017 / 10:03

   Yessss, dat was mijn goal ook van deze video. Lekker inspireren om die kast eens uit te ruimen. Ik moet echt zeggen dat het super goed voelt!

 7. Hopper
  9 oktober 2017 / 18:17

  Ik kijk steeds meer YouTube dus ik weet niet of het al lang zo is… Maar het valt me op dat niet alleen je kast maar ook het logo van jullie bedrijf klaar is voor de herfst. Super leuk!

  • 10 oktober 2017 / 10:03

   Haha jaaa, wat leuk dat het je opvalt! Heb inderdaad paar dagen geleden het logo aangepast naar de oranje kleur en ik heb ook in de menubalk de kleurtjes naar oranje gezet als je er met de muis overheen gaat. Als je op mobiel kijkt dan zie je dat niet denk ik, besef ik me nu haha. Maar super leuk dat je het ook leuk vindt en dat het opviel! :D

 8. Robin
  12 oktober 2017 / 09:27

  Leuke video :)
  Ik krijg nu ook zin om mijn kast op te ruimen. Mijn kast zit ook nog vol met spullen die ik niet meer aan kan enzo. En inderdaad ook zomer spullen ed. Echt een rommel! Heb zojuist aan mijn vriend gevraagd wanneer wij eens naar de Ikea gaan om van die bakken te halen haha. En ook meteen een bak voor onder het bed zodat ik daar het beddengoed in kan doen. Heb het nu in een kast gepropt en kan niet goed zien wat we hebben enzo. Niet handig!
  En zo kan ik misschien de zolder ook eens opruimen, ik heb destijds de spullen die ik niet meer aan deed in tassen gedaan. Staat rommelig moet ik zeggen dus als ik daar ook van die stapelbakken voor heb (toch goedkoper dan ineens een kast of rek neer te zetten).

  Maar goed, eerst nog even mijn werkdag volbrengen (of hoe je dat goed zegt haha). En dan kijken wanneer we eens gaan.

  Bedankt voor de inspiratie :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *