KittehsCupcakes t-shirt! #projectcool

Afgelopen week was het zo ver… de lancering van ons eigen ontworpen t-shirt in samenwerking met Coolcat! Donderdagavond vond de lancering in combinatie met een leuk feestje plaats in de Coolcat Nieuwendijk store in Amsterdam en natuurlijk hebben we wat beeldmateriaal van deze avond. Voor ons was echt een avond om nooit te vergeten!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ook Nanne van What’s New kwam langs op de lancering en interviewde ons! De video kan je hieronder zien en vergeet je meteen niet te abonneren op dit kanaal!

KittehsCupcakes t-shirt KittehsCupcakes t-shirt

De shirts zijn de komende (ongeveer) 2 weken te koop in geselecteerde filialen van Coolcat (Rotterdam Zuidplein, Rotterdam Lijnbaan, Utrecht Vredenburg, Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Nieuwendijk, Almere Stadshart, Nijmegen, Breda, Alkmaar, Leeuwarden, Groningen, Den Bosch, Enschede, Eindhoven, Den Haag, Maastricht, Arnhem en Apeldoorn) en ook online kunnen de shirts gekocht worden voor €14,95! Klik hier voor de Belgische webshop.

Er zijn in totaal 600 stuks gemaakt, waardoor het echt een Limited Edition is. Wanneer ons shirt als eerste uitverkocht raakt, dan wordt deze nogmaals in productie genomen en in de collectie gehangen. Super cool natuurlijk, dus bestel je shirt snel voordat je te laat bent!

Tijdens de lancering hebben we veel leuke lezeressen en kijkers ontmoet. Er was een mooie fotowand neergehangen en er waren professionele fotografen aanwezig om de avond vast te leggen. Hieronder hebben we wat foto’s met hele lieve KittehsCupcake-ers die naar het event zijn gekomen om de lancering met ons te vieren! Super leuk, gezellig en bedankt dat jullie er waren meiden! :-)

KittehsCupcakes t-shirt KittehsCupcakes t-shirt KittehsCupcakes t-shirt

De shirts liggen momenteel in de geselecteerde Coolcat filialen en we zouden het super leuk vinden om jullie er ook in te zien! Heb je het shirt weten te bemachtigen, vergeet dan niet om er een foto van te maken en deze online te plaatsen. Gebruik dan vooral de hashtags #projectcool, #kittehscupcakes en #kittehscupcakesforcoolcat zodat we je foto ook kunnen zien!

Wauw, dit is echt weer een hoogtepunt in onze KittehsCupcakes-tijd en we kunnen jullie niet dankbaar genoeg zijn voor jullie steun de afgelopen paar jaar! LOVE YOU!

EN: Last thursday it was the day… the launch of our own designed t-shirt in collaboration with Coolcat! Woohoo! The Coolcat Nieuwendijk store had a wall especially for our tshirts and oh my, that looked SO awesome! I mean having your own designed shirt is already super duper cool, but seeing it in the stores is even better, no COOLER! A lot of readers and viewers came to the launch which was super fun and we loved meeting so much of you! We also brought the camera that day and recorded some footage of the event. The shirts are now in selected Coolcat stores and you can buy them for €14,95! They are limited editions and will be in stores for approximately 2 weeks, so be quick! If our shirt will be sold out the first, it will go in another production and will be in the collection again, soooooo go get it now! :D (online Netherlands here and online Belgium here

Wat vind jij van ons KittehsCupcakes for Coolcat shirt? En welk model shirt is jouw favoriet om te dragen? Ook een muscle tee of een cropped top of een top met dunne bandjes? 

xoxo Larissa & Tara
@larissaverbon / @taraverbon 

KittehSnaps #46
Printed Shorts
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

44 Reacties

 1. 21 juli 2014 / 01:20

  Ik ga binnenkort ook naar de coolcat! gave shirts

 2. 21 juli 2014 / 13:14

  Ik ga snel eens kijken bij de CoolCat! Ben benieuwd hoe dat ‘in het echt’ eruit ziet, dat shirt :)

 3. Anna30
  21 juli 2014 / 20:46

  O jeetje, online zijn de grijze al uitverkocht en de witte zijn er alleen nog in L en XL! Grote kans dat die van jullie als eerste uitverkocht zijn dan!

 4. anouk
  21 juli 2014 / 21:46

  Vandaag in Alkmaar geweest, daar hingen ze nog vol op. Had maatje xs en s gepast maar was aan de achterkant veelste wijd. Ik weet dat ie iets los moet zitten maar dit was echt te wijd. Onwijs jammer vind het shirt verder erg leuk!

 5. Linda
  23 juli 2014 / 02:33

  Vind het geweldig hoe jullie dit shirt ontworpen en bedacht hebben, mooi zoals alles in dit shirt te samen komt. jullie mogen super trots zijn op jezelf, ik vind het echt super!

 6. christel
  24 juli 2014 / 02:12

  hallo,

  had echt heel graag de grijze gewild, maar deze was al helemaal uitverkocht in eindhoven en in de webshop, weet nu niet hoe ik er nog aan kan komen. Heel erg jammer.

  Groetjes,
  Christel

 7. Bo
  24 juli 2014 / 16:12

  Haaaj! Klopt het dat ik de shirtjes niet meer zie staan in de online shop?

  • Tara
   24 juli 2014 / 16:20

   Hi Bo, ja ze zijn online helemaal uitverkocht geloof ik!

 8. Suzanne
  27 juli 2014 / 19:14

  Ik vind het ZO’N gaaf shirt! Ik dacht steeds, ik loop binnenkort wel even de coolcat binnen, ik kom er best vaak eentje tegen namelijk. Nu is dat er helemaal niet van gekomen en keek ik nu eens op de site, maar ik zie jullie shirt niet meer. Ik gok dat ie nu al is uitverkocht dus?! Super fijn voor jullie in ieder geval, maar ik hoop heel erg dat die van jullie bijgemaakt mag worden!
  Liefs

 9. Lotte
  3 augustus 2014 / 18:50

  Shit te laat met online bestellen en in Groningen ook niet meer verkrijgbaar in de winkel. Zijn deze shirtjes nog in de toekomst verkrijgbaar? Zou et graag een willen hebben voor in mijn gardarobe. Leuk en perfect ontwerp! Mooi gedaan dames

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130