Kerstbomen shoppen + Vlogmas update!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Afgelopen week zijn we weer eens met z’n vijven op pad gegaan, vanouds én super gezellig! We zijn naar Ikea gereden om gezellig rond te lopen maar ook om onze kerstbomen te shoppen. We zijn er volgens mij allemaal wat eerder bij dit jaar dan normaal, maar daarmee wel meteen in de kerst-sfeer; zo leuk! In deze video nemen we je mee tijdens deze dag en heb ik ook een update rondom Vlogmas voor je waar we de afgelopen tijd enooooorm veel vragen over kregen.

Zit jij al in de feestdagen/kerst sferen? En kijk jij veel Vlogmas en kerst gerelateerde video’s op Youtube?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Feestdagen wish list!
De 1e kerstvibes en naar Berlijn - Weekvlog #5
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 5 december 2018 / 22:04

  Ik houd van kerst. Ik zit echt in de kerstsfeer. Leuke video.

 2. Debby
  6 december 2018 / 22:29

  Ik heb al 2 weken de boom staan 😂😂, volg verder geen YouTube filmpjes (wel allerlei blogs, maar de video’s skip ik meestal) behalve die van jullie! Jullie zijn heerlijk om naar te kijken :)

  Hopelijk komt er binnekort weer eens een eettest of iets anders hilarisch met eten? 😁😁

  • Larissa
   Auteur
   7 december 2018 / 07:49

   Aah zo leuk, dankjewel voor je complimenten!!
   Ah een eettest of iets met eten… ik zal er even over na denken wat ik hierbij zou kunnen bedenken! :)

 3. Anneleen
  9 december 2018 / 13:46

  Wat goed dat jullie gewoon doen waar jullie je goed bij voelen! Daar kunnen vele youtubers wat van leren denk ik! :) Ik volg jullie weekvlogs alvast in deze kerstperiode! Zo’n gezellige tijd! Ziet er echt een leuk familietripje uit naar de Ikea! X

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130