Instant langere en slankere benen?

Altijd als ik Tara in shorts zie dan ben ik jaloers op haar mega lange en slanke benen. Ik ben helaas geboren met een paar centimeters minder en ik ben ook niet het type dat elke dag op hakken wilt (en kan) lopen. Laatst ontdekte ik een nieuwe gadget, waarmee ik instant langere benen creëer op een makkelijke en comfortabele manier.

invisibleheels_ - 1 invisibleheels_ - 2

Ik heb het over de Invisible Heels! Dit zijn zooltjes met een verhoging, die je in (bijna) elke schoen kunt steken en waarmee je dus extra lengte creëert. De Invisible Heels zijn verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes, namelijk 2cm en 3,8cm. In dit review test ik de zooltjes met 2cm, die in een handige pouch komen zodat je ze netjes kan opbergen wanneer je ze niet gebruikt.

invisibleheels_ - 3 invisibleheels_ - 4

De zooltjes hebben een vrolijke oranje kleur en bestaan uit meerdere lagen. Het is gemaakt van een zacht en bouncy rubber en voelt erg comfortabel aan. In tegenstelling tot normale zooltjes, is er meteen een duidelijk verschil te zien. Natuurlijk de hoogte van de zooltjes, maar ook dat ze halverwege stoppen. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende maten schoenen, wat wel heel fijn is als je bijvoorbeeld schoenen in verschillende maten hebt of eventueel je zooltje zou willen uitlenen.

invisibleheels_ - 6 invisibleheels_ - 7

Omdat het om zooltjes gaat die er wel heel opvallend uit zien, zijn ze eigenlijk alleen geschikt voor dichte schoenen, zoals sneakers, gympen en laarzen. Omdat je voet iets omhoog komt te staan door de hoogte van de zooltjes, passen ze ook het beste in schoenen die niet al te laag bij de enkel zijn zodat je er niet meteen uitfloept. Het is een beetje lastig om uit te leggen, maar hoe hoger het zooltje is, hoe hoger de schoen rondom de enkel moet zijn.

Wanneer je op hakken staat lijken je benen vaak iets langer en slanker, plus komt er ook vaak bij kijken dat je houding iets beter is. Ik heb de slechte eigenschap om er vaak als een zoutzak bij te lopen (I’m working on it!) dus dat zou ook wel verbeterd mogen worden. Ik heb de Invisible Heels in mijn Adidas Superstars sneakers uitgeprobeerd en hieronder zie je het resultaat:

invisibleheels_collage2

Links zie je hoe mijn benen eruit zien wanneer ik geen zooltjes draag.
Rechts draag ik wel de Invisible Heels.

Hmmm… tot nu toe zie ik geen mega groot verschil. Jullie?

invisibleheels_collage1

Links een zijaanzicht zonder de zooltjes.
Rechts een zijaanzicht met de zooltjes.

Als je nu kijkt naar de stenen op de muur (even tellen) en waar het broekje begint dan zie je dat er inderdaad een hoogte verschil is! Echter lijkt het verschil ook hier weer best wel mee te vallen.

invisibleheels_ - 10

Op de eerdere foto’s hierboven zag je het verschil zonder en met de zooltjes niet zo goed, maar wanneer je naar de foto hierboven kijkt dan is het verschil ineens toch wel heel goed te zien! Voor de duidelijkheid: ik draag links wel een zooltje en rechts niet. Je ziet duidelijk dat mijn been links een stuk langer is én ook nog eens wat slanker lijkt. Ik vind het resultaat met zo’n zooltje van 2cm echt verbluffend en je hoeft niet eens op comfort in te leveren!

invisibleheels_ - 5

Ik vind het een hele leuke uitvinding en ik ga deze zooltjes zeker vaker dragen. Momenteel zitten ze in mijn Adidas Superstars en loop ik er prima een hele dag op rond. Terwijl ik normaal gesproken amper op hakken wil lopen, vind ik het in dit geval helemaal niet erg. Nu is 2cm natuurlijk ook niet heel erg hoog, maar zoals je op de foto kon zien was er toch wel een mooi verschil op te merken. Wil je nog meer verschil zien, dan zou je het iets hogere zooltje van 3,8cm eens kunnen proberen!

De Invisible Heels zijn te koop via de Sarenza webshop voor €25,00 

Wat vind jij van de Invisible Heels? En loop jij liever op sneakers of hakken?

xoxo Larissa
@larissaverbon 

Cucumber Moscow Mule
15x Festival Tops Onder €10
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

62 Reacties

 1. 22 juli 2015 / 21:24

  Vooral vanaf de zijkant zie je het echt. Ik vind het echter de €25,00 niet waard. Wel erg leuk dat het bestaat.

 2. 22 juli 2015 / 23:42

  ohhh dat is nog een aardige verschil voor zo iets kleins!

 3. 23 juli 2015 / 01:09

  Haha wat grappig, maar persoonlijk vind ik het verschil zo minimaal dat ik er geen 25 euro voor over zou hebben.

  XO

 4. tessa
  23 juli 2015 / 09:55

  Wauw, mooie benen! Ook zonder die zooltjes, maar het resultaat mag er ook zijn! Hoe lang zijn jij en tara dan? Ik dacht altijd dat jij ook best lang was, haha!

 5. 23 juli 2015 / 14:32

  Wat grappig, dit is wel echt een hele fijne uitvinding. Helaas voor mij niet te gebruiken, aangezien ik mijn steunzolen als in mijn schoenen moet leggen…

 6. Parisa
  24 juli 2015 / 01:29

  Super gaaf! Heb dit eerder gezien bij een merk voor herenschoenen.. Voor mannen die (onopvallend) wat langer willen lijken. Het effect is echt mooi te zien in je laatste foto.

 7. Alex
  24 juli 2015 / 13:00

  Wat gaaf! Twijfel nu wel heel erg haha.. ben heel graag een stukje langer.
  Weet alleen niet of ik voor de 2 of 3,8 moet gaan.. past dat eigenlijk wel in je schoen?

  • 26 juli 2015 / 10:26

   3,8cm past alleen in laarzen die ook nog dicht zijn om de enkel. Als je ze alleen in sneakers zou willen dragen dan zou ik voor de 2cm gaan!

 8. 24 juli 2015 / 15:20

  Wauw, wat een topproducten! Lijkt me heel fijn om te hebben aangezien ik best korte en iets stevige benen heb!

 9. Andrea
  24 juli 2015 / 17:55

  Deze zooltjes lijken erg op de zooltjes die ik een tijdje in mijn schoenen heb gehad om een achillespees blessure te verhelpen. Mij werd afgeraden om er veel mee te lopen omdat je hiermee je achillespees verkort. Als een een blessure hebt werkt het heel goed omdat je op deze manier je achillespees ontlast. Ik zou er zelf niet te veel gebruik van maken of het in ieder geval goed afwisselen!

  • 26 juli 2015 / 10:25

   Heb je gelijk in, maar dat is hetzelfde met hakken daar kan je het beste ook niet elke dag op lopen!

 10. Yuni
  25 juli 2015 / 21:48

  Wauw dit is echt perfect voor mijn lengte van 154 cm!
  Super dat je ook reviews schrijft over zulke zooltjes.
  Ik ga ze meteen bestellen (:
  Alleen ik heb nog een klein vraagje. Ik wil graag die zooltjes van 3,8 cm, maar mijn vraag is dus of je enkels niet uitsteken als je bijvoorbeeld nike roshe run shoenen draag?
  Hopelijk kun je me hierbij helpen!

  Liefs~

  • 26 juli 2015 / 10:25

   ik heb het even voor je geprobeerd met mijn zooltjes (de lagere dus) en met de nike roshe lukt dat net. Ik denk dat je met 3,8cm er te veel buitenkomt dus dan zou ik die niet aanraden voor de nike roshe maar kan je bijvoorbeeld wel gebruiken in laarsjes die dicht zijn om de enkel!

 11. 28 juli 2015 / 01:01

  Wauw op die laatste foto zie je het verschil echt super goed! ik zou deze wel eens uit willen proberen :-)

 12. katrien
  31 juli 2015 / 08:41

  Beetje jammer vind ik. Je ziet eigenlijk geen verschil. Op de foto met het ene zooltje wel, maar is dat niet eerder omdat je uit balans bent gebracht door het zooltje en dus aan de ene kant meer doorzakt? Geen idee, ik zou het zeker niet kopen.

 13. 3 augustus 2015 / 17:46

  Superhandig! Ik draag het liefst sneakers, loopt gewoon lekker gemakkelijk en aangezien ik steunzolen moet dragen voor mijn rug voel ik me er ook beter bij.. Maar ik geef toe: ik heb periodes waarin ik alleen maar hakken zou willen dragen en dat doe ik dan gewoon, tot dat mijn voeten halt roepen en ik weer sneakers moet dragen om te reccuperern :) Liefs! x

 14. adams
  4 december 2016 / 17:51

  volgens dat ik kan zien is de foto een halve cm hoger geplaatst ………… dan is het normaal dat je groter lijkt kijk maar eens goed naar de stenen van de muur

  • 4 december 2016 / 20:52

   Dat klopt, de foto’s kreeg ik niet helemaal precies naast elkaar helaas. Maar je kijkt verkeerd naar de foto! Je moet namelijk kijken naar de plekken waarop bijv de knieën, schouders en het hoofd zitten tov de stenen (je kan de stenen tellen bijvoorbeeld) en dat met de foto ernaast vergelijken. Dan zie je dus dat je inderdaad wat langer bent, maar dat heeft niets met de plaatsing van de foto te maken! ;)

 15. nina
  3 april 2017 / 21:18

  Nina Hoi ik wat vragen hebben jullie ook zooltjes voor kinderen

  • 4 april 2017 / 10:54

   Hi Nina, wij zijn geen webshop helaas ;) succes met zoeken!

@Endlessweekendnl

0   256
736   994
3   266
3   331