How To: Rosegold haar!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

De opvallende kijker heeft het in de post van gister al gezien: ik heb rosegold-kleurig haar! Mijn haarkleur was weer een beetje teruggelopen naar een warme gelige kleur en ondanks dat ik dat niet heel lelijk vind, was ik er wel een beetje op uitgekeken. Tijd voor een kleine verandering dus! We hebben zelf een mix gemaakt van verf en conditioner en kwamen uit op de perfecte kleur om mijn warme lokken rosegold te kleuren. Uiteraard hebben we het proces gefilmd zodat je dit zelf ook kunt uitproberen. Kijk hierboven de tutorial en klik verder voor nog wat foto’s! 

rosegold haar

Nogmaals even op een rijtje wat we hebben gebruikt: 

 • La Riche Directions haarverf in de kleur ‘Tulip’
 • Conditioner
 • Mengbakje
 • Lepel
 • Handschoenen
 • Oud t-shirt
 • Oude of donkere handdoek
 • Borstel
 • Oude tandenborstel
 • Haarklip
 • Eventueel aluminiumfolie.

Het is afhankelijk van de kleur en lengte van je haar hoeveel product je moet maken en gebruiken. Zelf hebben we overigens ook niet met afmetingen gewerkt maar dit meer op gevoel gedaan, vandaar dat we hier ook geen afmetingen vermelden. Als je mijn kleur haar hebt (dus met redelijk wat warmte en geel) dan mag je je mix aardig roze houden. Heb je lichter haar, dan moet je je mix wat minder fel maken anders worden je lokken te roze (tenzij je dit ook leuk vind natuurlijk – ik vind het tof!).

Het beste is om van te voren eerst even een kleine mix te maken en dit te testen op een plukje haar. Op die manier kan je zien hoe je kleur eruit komt te zien voordat je je hele coupe hebt gedaan! Mocht je uiteindelijk toch niet helemaal happy zijn met de kleur, dit is geen permanente kleuring en gaat er na een aantal keer wassen weer uit dus don’t worry :-)

rosegold haar

Wat vind jij van m’n nieuwe haarkleurtje? Welke haarkleur heb jij op dit moment?

Liefs, Larissa en Tara
@larissaverbon / @taraverbon
@endlessweekendnl 

10 dingen waar ik blij van word in de winter
Sieraden shoplog!
Deel:

20 Reacties

 1. sofie
  25 januari 2017 / 11:05

  Hoi,
  Echt een hele mooie kleur! Jaloerssss!!!
  Ik heb pikzwart haar wat bijna niet te kleuren valt.
  Als ik zo’n kleur wil, moet ik dan extra veel haarverf gebruiken?
  xx Sofie

  • Djodie
   25 januari 2017 / 11:30

   Ik denk dat je het dan eerst lichter moet maken, felle kleuren pakken niet op donker haar, dan krijg je hooguit een gloedje over je haar heen..

  • 25 januari 2017 / 15:27

   Hi Sofie,
   Als je heel donker haar hebt dan moet je eerst je haar flink oplichten, je moet zeker wel zulk blond haar hebben als je bij mij ziet om een duidelijk resultaat te krijgen!

   • sofie
    26 januari 2017 / 11:49

    Hi
    bedankt voor je reactie.
    Ik denk dat ik dan maar eens een afspraak ga maken bij mijn kapper. Dan laat ik wel mijn zwarte uitgroei en dan laat ik de rest van mijn haar blonderen. Ik twijfel alleen of ik zelf mijn haar Roze Gold ga verven, of dat ik dat ook bij de kapper laat doen. Wa het slimste?
    xx

 2. Puck
  25 januari 2017 / 11:06

  Laris, het staat je zo mooi!

  Eerlijk gezegd kwam ik de laatste tijd alleen voor de weekly snaps op endlessweekend, maar na dit filmpje ben ik weer opnieuw fan! Ik vond jullie de laatste tijd een beetje te gepolijst, daarnaast moest ik nog wennen aan de nieuwe naam en had bijna geen tijd om lange video’s te kijken. Nu kan ik lekker alle video’s die ik gemist heb gaan kijken, zin in!

  X.

 3. 25 januari 2017 / 11:25

  Super mooi! Het is dus uitwasbaar, betekent dat dan ook dat het niet schadelijk is voor je haar? Ik zoek nog een mooie kleuring, maar ik wil mijn haar niet nog meer beschadigen dan dat het al is.

  • 25 januari 2017 / 15:28

   Ik weet niet of het totaal onschadelijk is, dat denk ik niet, maar het is wel wat minder schadelijk dan een permanente kleur! :)

 4. Merel
  25 januari 2017 / 12:33

  Wauw, wat een prachtig resultaat. Staat je echt heel mooi! En het haar van Tara zit trouwens ook echt mooi hier. Die krul, echt perfectie! Kun je eens een haartutorial opnemen over hoe je je haar krult? Vooral dat het zo mooi langs je gezicht valt, dat lukt mij echt nooit, haha.

 5. Kimmetje
  25 januari 2017 / 13:45

  Echt heel erg mooi! Ben nu al een maand (!) Ziek (longontsteking) en eerste wat ik ga doen is naar de kapper!! Kan niet wachten en nunal helemaal niet als ik dit zo zie,wow!

  • 25 januari 2017 / 15:30

   Aah jeetje wat een lange tijd ook, heel veel beterschap gewenst en dat je maar snel naar de kapper kunt haha! :)

 6. Emma
  25 januari 2017 / 15:27

  Dit is echt een mooie kleur! Ik wil zelf ook zoiets in mijn haar maar ik durf niet goed. Daarom dacht ik de wash in wash out van kruidvat in een koperachtige tint eens te proberen, daar staat op dat het maar 3 wasbeurten blijft. Heeft iemand er ervaring mee? :)

 7. Anneleen
  25 januari 2017 / 17:22

  B E A UUUUTIFUL! Heb meteen een potje Tulip besteld.

  • Jeanine
   4 februari 2017 / 19:18

   Waar heb je dit gekocht Anneleen? Zie genoeg webwinkels die het verkopen, maar welke zijn/is betrouwbaar?

 8. 26 januari 2017 / 01:22

  Heel mooi geworden! Ik twijfelde gisteren ook al of het door het licht kwam of je echt een andere kleur in je haar had. Ook een goede tip om eerst een plukje te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *