Hip en minimalistisch kledingrek + winactie!

Toen ik op mezelf ging wonen kwamen de standaard huiselijke taken zoals koken, afwassen, opruimen en natuurlijk wasjes draaien er automatisch bij. En dat gaat me helemaal prima af hoor, ik had al snel m’n weg erin gevonden. Het enige is dat wanneer ik de was in de huiskamer of eetkamer heb drogen, het een groot deel van m’n ruimte in beslag neemt én het ziet er grof gezegd… eigenlijk gewoon niet uit haha! 

Kijk, hier heb ik het over! Begrijp me niet verkeerd, dit droogrek is echt helemaal prima en hij doet z’n werk zeker goed, maar het doet natuurlijk niet echt iets voor je interieur. Ook neemt hij redelijk wat plek in beslag omdat hij naar de zijkanten uitklapt en dus niet de hoogte in gaat.

IMG_8789
IMG_8795

Brabantia Linn Collection

Brabantia is een merk dat ik al jaren ken door z’n kwalitatieve producten zoals prullenbakken en andere huishoudelijke producten. Toen ik zag dat er een nieuwe collectie werd uitgebracht die gericht is op het drogen en opbergen van je kleding in een modern en hip jasje was ik erg benieuwd. Van Brabantia heb ik daarom dit het Linns kledingrek, de opvouwbare wasmand met bamboe rand en ook de aluminium hangers uit de Linn Collection opgestuurd gekregen om uit te proberen.

Linn Clothes Rack

Het kledingrek is verkrijgbaar in twee varianten, hierboven zie je het kleinere formaat in het wit (60 x 57 x 190 cm) en er is ook een grotere maat (99 x 57 x 190 cm) die ook in het zwart verkrijgbaar is. Omdat een groot deel van mijn interieur wit is, was het een gemakkelijke keuze om voor wit te kiezen want op deze manier blend het rek nog beter in mijn omgeving. Daarnaast is het kledingrek zo ontworpen dat je hem zeker in je interieur kunt plaatsen!

Het rek heeft bovenin een stevige bamboe roede waaraan je de kledinghangers kunt hangen. Ook heb je de optie om de rekken op verschillende hoogtes op te hangen, om zo meer kleding op te kunnen hangen en drogen.

Foldable Laundry Basket

In dezelfde collectie zit ook een grijze opvouwbare wasmand, welke super handig wanneer je niet zo heel veel plek beschikbaar hebt. Deze wasmand is geschikt voor zowel natte als droge was en heeft een stevige bamboerand waardoor je hem gemakkelijk met 1 hand kunt dragen. Ook deze heeft een mooi minimalistisch en modern ontwerp.

Aluminium Clothes Hangers

Natuurlijk heb je bij zo’n mooi kledingrek ook mooie kledinghangers nodig en daarom zitten er in dezelfde collectie deze minimalistische kledinghangers die gemaakt zijn van aluminium. Deze hangers komen in het zilver (zoals je op deze foto’s ziet) of in het zwart zodat ze goed bij het kledingrek matchen. Het ontwerp is zo gemaakt, dat je ze gemakkelijk in je kleding krijgt, zonder dat je de stof hoeft uit te rekken.

Winactie!

Ben je nu ook enthousiast geworden en heb je nu ook iets van ‘ik moet zo’n design kledingrek in mijn woonomgeving hebben‘ dan heb ik super leuk nieuws voor je want ik mag ditzelfde rek (t.w.v. €220,-) namelijk aan een van jullie weggeven. Woohoo! Wil jij kans maken op dit super toffe rek, ga dan snel naar de winactie foto op mijn Instagram account en volg de instructies die daaronder staan.

De winactie is open t/m 22 november 2018, voor zowel Nederland als België. Succes!

Wat vind jij van deze nieuwe Linn Collection van Brabantia? En wat voor soort wasrek heb jij?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

 

Sample Sale Shoplog!
Schouderband hack voor camera en tas!
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brabantia.
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. Tember
  15 november 2018 / 07:45

  Hi hi,

  Ik ben denk ik een beetje een schele harrie hoor (dat kan serieus bij mij) maar ik zie je instagram post niet.
  Brabantia echt zo goed bezig, ze zijn zulke hippe spullen aan het maken. Dat oude stoffige imago zijn ze helemaal voorbij. Dit rek is echt precies wat ik nodig heb, mijn vriend wordt gek van mij, mijn was en ons nieuwe vloerkleed oftewel al mijn kleren op de grond ;)

  • Larissa
   Auteur
   15 november 2018 / 09:03

   Hi,

   Haha nee hoor, onze blogposts plannen we elke keer om 06:30u in, maar dan ben ik zelf nog niet wakker dus daarom stond mijn IG post nog niet live! ;) Hier is een linkje naar de foto op mn IG account https://www.instagram.com/p/BqMU_aYhsFV/

   • Tember
    20 november 2018 / 12:41

    Sorry voor mijn ongeduld haha. Ik was al vroeg mijn hond aan het uitlaten en tegelijkertijd jullie blog aan het lezen. Veel te vroeg ook eigenlijk haha.

 2. Judith
  15 november 2018 / 09:42

  Wow! Wat een mooi en praktisch droogrek! Helaas heb ik geen insta, anders had ik zeker meegedaan!
  Ik heb een goedkoopje van de action, zo 1 als jij eerst had :-) en verder 2 hangrekjes.
  Jammer dat deze zo duur is, want hij is echt geweldig handig!

 3. Marian B
  15 november 2018 / 10:15

  Heel er gaaf! Helaas geen IG.

 4. Rita
  15 november 2018 / 10:38

  Wat een verschil kan een mooi droogrek maken. Prachtig design van Brabantia !

 5. Danielle
  15 november 2018 / 13:35

  Jammer dat je voor deze actie Instagram moet hebben. Dit rek zou namelijk perfect zijn voor mijn toekomstige huisje😋

 6. 15 november 2018 / 19:39

  Wauw ik vind dit een erg mooi rek. Ik woon momenteel thuis en mijn moeder heeft ongeveer hetzelfde wasrek als jij maar dan iets groter. Ik zou dit rek graag winnen voor als ik samen ga wonen met mijn vriend. Ik zie dat deze winactie op 22 november afgelopen is en 24 november ben ik jarig dus dit zou een leuk verjaardagscadeau zijn!

 7. A
  15 november 2018 / 22:06

  Helemaal handy, alles in 1!

 8. Amanda
  16 november 2018 / 12:02

  Helaas geen Instagram dus kan helaas niet mee doen.
  Dit systeem zou ik ook mooi vinden voor in de slaapkamer.
  Kleding die je nog wel een keer aan kan, maar niet meer ‘schoon schoon’ is, gewoon ophangen en later in de week dragen.
  Zonder het ergens op een stoel te hoeven leggen, met de kans dat er een kat op gaat zitten of het eraf valt en alsnog onder de haren zit

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131