Hey, waar zijn die zussen nou gebleven?

Zo, hallo jij daar! Ken je ons nog? Nee? Oh, nee ik ook niet hoor. Ja, toch wel? Oké, gelukkig!!!

Ik denk dat het nog niet eerder is voorgekomen in onze ‘blog-carrière’ dat er zo’n lange periode geen nieuw artikel online is gekomen. Ik begin dit artikel dan ook graag meteen met onze excuses hiervoor. SORRY!! Tara en ik zijn eigenlijk altijd wel goed geweest in communiceren en ook redelijk consistent geweest met het plaatsen van een nieuwe posts – al zeg ik het zelf. Vroeger was dit twee keer per dag (hoe dan?!) en de laatste tijd was dit minder, maar zeker nog wel enkele keren per week. Of in ieder geval standaard de Weekly Snaps op de zaterdagochtend! Ik hoop dat je dit wekelijkse artikel niet te erg hebt gemist trouwens… 

Zoals ik al eerder in dit artikel aan gaf, had/heb ik de afgelopen tijd gestruggled. Gestruggled met mezelf, het leven, de toekomst, het blog/social media en youtube leven. Kortom: vrijwel alles voelde én was een struggle voor me. We zijn een langere tijd op vakantie gegaan omdat dat voor ons kan in de maand januari (deze periode is altijd super rustig qua werk en daardoor dus ideaal) en is daarnaast ook onze minst favoriete maand die we daarom het liefst in een veel warmer klimaat wilden doorlopen.

Ook wilden we deze tijd nemen om weer op te laden en de motivatie en inspiratie terug te vinden. Is dat gelukt? Ja en nee, aan de ene kant hebben we echt een fantastische tijd gehad (onze vader is zelfs halverwege de vakantie naar ons toegevlogen, te leuk!) en hebben we echt onwijs van onze vakantie genoten. Zo veel, dat we (zoals ik hier al aangaf) zelfs onze Weekly Snaps zijn vergeten te plaatsen. Dat is iets wat ik voorheen echt nooit vergat! Ik kreeg tijdens de vakantie weer veel zin in fotografie en het maken van korte video’s en dit hebben we dan ook allebei op onze Instagram accounts gedeeld de afgelopen tijd. Volg je ons trouwens (nog steeds?!) niet, please do! We zijn hier ook echt super gezellig actief op! :) * Klik hier voor Tara en hier voor Larissa *

Het posten van nieuwe blogposts en video’s op Youtube heeft wel nog op zich moeten wachten. Die motivatie hebben we niet echt op Bali gevonden en ook na terugkomst blijkt dit nog een beetje zoek te zijn. Gelukkig heb ik wel gemerkt dat mijn nieuwsgierigheid weer begint te komen en dat de motivatie voor het maken van nieuwe content weer begint te groeien. Het (eindelijk) tikken van deze blogpost voelt ook wel als een soort opluchting. Maar helemaal uit ons dalletje zijn we nog niet gekropen, dat moet ik je wel eerlijk toegeven!

Tara en ik zijn heel open naar elkaar geweest omtrent onze struggles. We lijken namelijk aan de ene kant heel erg op elkaar, maar tegelijkertijd verschillen we ook erg van elkaar. Dat is iets wat we de afgelopen tijd misschien/waarschijnlijk te vaak hebben weggestopt, omdat we alles samen wilden doen en dat werkt gewoon niet. We zijn er nog niet helemaal over uit hoe we dit gaan oplossen en daar zijn we nog mee bezig, maar ik kan je wel vertellen dat je favoriete zussen (hehe) niet uit elkaar gaan. Zij (en jij!) komt zeker niet zomaar van me af!

Maar goed, wat wil ik nou eigenlijk zeggen? Heel weinig eigenlijk, ondanks ik al een paar honderd woorden op het scherm heb staan. Maar wat ik wél wil zeggen is dat ik jullie echt niet vergeten ben, dat ik je heel erg wil bedanken voor je geduld en dat het oké is om jezelf soms niet helemaal lekker te voelen. Mits je daar de tijd voor neemt en er ook op vertrouwt dat het daarna wél goed komt. Oh en denk nu trouwens niet dat ik ineens een health guru ben geworden, want ik weet vaak (ahum, elke dag) zelf niet eens wat ik aan het doen ben. Wat ik nu wel weet is dat dit allemaal ook oké is en dát is voor nu gewoon voldoende. Jezelf zijn is voldoende :)

Een hele dikke digi knuffel naar iedereen die dit berichtje tot hier heeft gelezen. Many, many thanks! 

Enne, hoe gaat het met jou? Hoe gaat jouw dag op dit moment?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

P.s. Zou het handig zijn om een soort mailinglist aan te maken dat wanneer er een nieuwe blogpost online staat dat je daar een mail van krijgt? Of is dat iets waar je niet op zit te wachten…? Hoe weet jij wanneer er een nieuwe blogpost online staat? Let me know! :)

P.p.s. hierbij ook een ongefilterde selfie van ons drietjes, toen we op de zonsondergang aan het wachten waren, maar het tegelijkertijd ook 100% zeker zou gaan stort regenen. Ongeveer 5 minuten na deze foto stonden we tot onze enkels in het regenwater. Gotta love rain season ;P

P.p.p.s: Happy Valentines Day! 🥰😘

Weekly Snaps #119
Groetjes uit Bali!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

32 Reacties

 1. 14 februari 2019 / 08:45

  Ik vind die laatste foto van jullie drietjes zo leukl! Tof verhaal erachter, ook! 😄
  Doe maar rustig, Larissa. We gaan jullie heus niet massaal ontvolgen omdat jullie eventjes wat minder publiceren. Om op je vraag te antwoorden: ik zie jullie artikels sowieso wel verschijnen; ik volg jullie via Feedly.
  Mijn vraag: die Endless Weekend-koffie, is dat Photoshop of hebben jullie echt een sjabloon?!

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 11:25

   Hi Jessica,
   Super lief, dankjewel voor je reactie!
   Aah Feedly kende ik nog niet, alleen Bloglovin’ eigenlijk maar dat gebruik ik zelf eigenlijk niet meer. Enne haha nee, was geen photoshop maar er zijn (blijkbaar, ik kende het voorheen ook niet!) speciale machines die een afbeelding op een laagje melk van koffie kunnen printen/drukken. Echt onwijs tof! Ik had even op Instagram gevraagd en in Rotterdam zit een tentje ‘Amada Coffee’ die dit ook doet. Ik ben er zelf nog niet geweest, maar je snapt dat die spot meteen op mn wishlist staat haha!

 2. Emma
  14 februari 2019 / 10:06

  Wat een leuke fofo’s zeg! 😊
  Heel mooi verwoord dit allemaal Larissa. Jullie zijn allebei echt toppers, even rust is ook helemaal oké. En neem daar ook zeker de tijd voor & don’t worry, wij (jullie volgers) lopen niet zomaar weg!
  Om even op je vraag te antwoorden; ik zou het wel fijn vinden als er een soort ‘mailinglist’ zou zijn, dat ik mij daar kan inschrijven en geen één blogpost meer kan missen.. :)

  Liefs, Emma

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 11:27

   Hi Emma,
   Dankjewel voor je lieve reactie!!
   Aah top, ik heb nog geen verstand van mailinglijsten en hoe dit allemaal werkt, maar ik ga er dan zeker binnenkort even induiken! :)

 3. Denise
  14 februari 2019 / 10:51

  Wat een leuke foto op het laatst haha!
  Neem de tijd om rustig na te denken 😘
  Ik zou zo’n mailinglijst ideaal vinden! Ik kijk eens in de week of er een nieuw artikel geplaatst is. Soms vergeet ik het en dan moet ik even wat artikelen teruglezen haha.

  X

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 11:28

   Hi lieve Denise!! :)
   Dankjewel voor je altijd lieve woorden!
   Ik ga even in de mailingslijsten-materie duiken binnenkort, ik zal kijken wat ik kan opzetten haha!

 4. Rita
  14 februari 2019 / 11:44

  Een mailinglist of andere vorm van communicatie is altijd handig. Ik krijg na een paar dagen via bloglovin een melding, maar ik kijk sowieso elke dag of er iets op je blog staat. Het is goed dat jullie op tijd in de gaten hebben wanneer het werk, het leven en alles er omheen niet lekker loopt en dat jullie dan even een pas op de plaats nemen.

 5. Marjan
  14 februari 2019 / 12:00

  Ik gebruik -nog steeds- bloglovin’. Ik volg een aantal blogs en als er dan een nieuw artikel is op een van de websites, dan zie ik die in dat overzicht staan.

  Jullie gaan graag op vakantie -wie niet- maar ik mis een beetje jullie identiteit. Wat maakt jullie nou bijzonder om te volgen? Want alleen maar vakantiefoto’s terwijl ik vast zit op kantoor word ik ook niet gelukkig van ;) ik hoop dat jullie een nieuw pad vinden dat weer uit het dal maar een mooie berg op gaat, naar een schitterend uitzichtpunt!

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 11:40

   Hi Marjan,
   Bedankt voor je berichtje!
   Ah ja, Bloglovin’ heb ik zelf ook gebruikt maar is een beetje uit m’n eigen gedachten geglipt maar fijn om te zien dat het nog werkt!
   Ja, die identiteit die je misschien mist die zijn wij zelf ook wel kwijt dus dat kan misschien wel kloppen haha. Verder is het ook een voorkeurs dingetje, ik krijg namelijk zoveel reacties van meiden die vakantie foto’s juist wel heel leuk en fijn vinden om te zien en juist als inspiratie zien dus dat kan natuurlijk altijd verschillen die interesses. We zijn het een en ander nog aan het uitzoeken en ik gok dat dat zeker niet altijd vakantie foto’s zullen zijn aangezien we ook niet 24/7 op vakantie kunnen haha :) We gaan het zien!

 6. Renate
  14 februari 2019 / 12:18

  Ook ik volg jullie via Bloglovin,super handig!

 7. Harma
  14 februari 2019 / 13:20

  Ik gebruik ook bloglovin, leuk om weer iets te horen van jullie op jullie blog.

 8. Angélica
  14 februari 2019 / 14:04

  Lieve Larissa en Tara.

  Het is helemaal ok dat jullie een beetje zoekende zijn. Net als de rest blijf ik jullie ook volgen.

  Jullie zijn de enige personen van de blogglorietijd die ik nog volg via jullie site en via instagram. Bij de rest volg ik of de site nog, of insta of gewoon helemaal niet meer. Dat soort dingen gebeuren gewoon.

  Ik ga zelf naar jullie site of ik zie het via bloglovin. Jullie foto’s vind ik super en juist jullie vakantiefoto’s vind ik heerlijk om bij weg te zwijmelen of inspiratie op te doen om er zelf heen te gaan. Gelukkig kappen jullie er niet mee, dat zou ik erg verdrietig vinden.

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 11:46

   Hi Angélica,
   Dankjewel voor je berichtje, super lief!
   Ik heb er inderdaad even mee gezeten, dat ik het NIET ok vond om me zoekende te voelen, maar ik heb dat gelukkig kunnen omkeren naar dat het inderdaad wel oke is.. :)
   Wauw, wat een eer (maar echt!) om te lezen dat je ons nog wel volgt uit die glorietijd haha! Dankjewel daarvoor, wat ontzettend leuk om te lezen. Means a lot!

   Dikke oude glorie knuffel van mij!!

 9. Rowan Chanel
  14 februari 2019 / 14:19

  Ladies, ten eerste: Thanks! Gewoon alleen al voor het laten weten in wat voor situatie jullie nu zitten :) Zijn wij ook weer eventjes op de hoogte.
  Heerlijk om te zien wanneer mensen lekker voor hun zelf kiezen.
  Tuurlijk mis ik jullie leuke blogposts.
  Maargoed, uiteindelijk zijn we allemaal mensen en moeten we ons gevoel volgen, dus sta volledig achter jullie. (Niet dat mijn mening ó zo belangrijk is, maar toch haha!!)
  Zodra jullie weer meer weten hoor ik graag direct weer van jullie! Dus ook ik zeg een GO voor de mailinglijst :)
  Het gaat jullie goed meiden! ENJOY LIFE!
  Liefs -X- Rowan Chanel

  • Larissa
   Auteur
   18 februari 2019 / 12:00

   Hi Rowan,
   Dankjewel voor je mega lieve en vrolijke comment terug!!
   Ik sta ook helemaal achter jouw mening haha, dus super bedankt daarvoor :)

   Hele dikke digi knuffel van mij!!

 10. Cindy
  14 februari 2019 / 14:24

  Neem jullie tijd (L)

  Via tijdlijn op insta aankondigen :) En anders inderdaad mailing een goed idee.

  Liefs

 11. Robin
  14 februari 2019 / 19:46

  Helemaal niet erg dat er even niks geplaatst is en jullie laten weten dat het even wat moeizamer gaat in je privé leven. Ik denk dat iedereen daar wel een keer last van heeft? Uiteindelijk komt alles goed :)
  Van tevoren hadden jullie, geloof ik, al aangegeven dat er even wat minder tot niks online zou komen.

  Ik kijk bijna dagelijks even op jullie blog om te kijken of er wat online is gekomen (jullie blog en die van jullie zus check ik eigenlijk wel dagelijks, ik hoef maar b of e te typen in de zoekbalk en jullie sites komen gelijk naar voren).

  Geef jullie zelf de tijd om even te bekijken wat jullie willen. Misschien wel even een paar weken 1 of 2 dagen afspreken om bij elkaar te zitten en de rest voor jezelf? Of weet ik het wat :p
  Hopelijk hebben jullie binnenkort de inspiratie weer gevonden. Bedankt in elk geval voor de communicatie :)

  Fijne (Valentijns) dag!

 12. Debby
  14 februari 2019 / 20:50

  Leuk dat jullie er weer zijn! Ik check iedere dag eventjes de site als ik tijd heb en zie ik vanzelf of er iets nieuws is :). Heb zelf geen instagram dus volg jullie niet, maar kijk wel af en toe erop om te zien hoe het in Bali was haha

  Laat jullie niet opjagen en plaats datgene waar jullie gelukkig van worden!

 13. Joyce
  14 februari 2019 / 21:31

  Lieve meisjes volg gewoon je hart.
  Het is heel normaal om als je iets al zo lang doet je het soms even niet meer weet. Zolang jullie er maar samen overpraten komen jullie er vast wel uit. Ik blijf jullie sowieso volgen.

 14. 15 februari 2019 / 00:28

  En allebei een eigen, aparte site? Of zeg ik nu iets geks 🙈 … kan mij best voorstellen dat je op een gegeven moment je eigen weg in wilt slaan, die verschilt van de ander. Of misschien wel samen verder, maar wel los van elkaar artikels en video’s maken. Ach, ik weet het ook niet haha. In ieder geval weer leuk om weer iets te horen (lezen). Voor mij zou een mailinglijst niet hoeven. Ik kijk gewoon regelmatig op de site of er iets nieuws is. Zo doe ik dat met alle blogs die ik volg (zijn er niet zoveel meer tegenwoordig). Als ik nog gedachtespinsel mag delen: ik denk persoonlijk dat de content mee moet groeien met jullie eigen persoonlijke groei. Wellicht dat daarom ook de energie weg kan zijn, als dit niet gebeurt. Waar je het misschien 5 jaar terug leuk vond om bepaalde video’s te maken, zijn er nu misschien andere interesses of talenten/adviezen/inzichten…. Groetjes

 15. Myrthe
  15 februari 2019 / 08:53

  Wat ik jammer zou vinden is als hier nu alsnog een week lang over Bali gaat. Jullie in het hier en nu zijn het leukst. Welkom terug.

  • Malou
   15 februari 2019 / 19:10

   Wat een vervelende reactie. Larissa vertelt dat ze ergens mee zit en jij begint over je eigen voorkeuren. Als je Bali blogs niet leuk vindt, is het je eigen keuze om ze niet te lezen. Maar persoonlijk vind ik dit apart om te plaatsen onder een persoonlijk verhaal waarin Larissa vertelt waar zij mee struggelt.

 16. 15 februari 2019 / 14:41

  Jullie blog en die van Serena zijn de twee die ik altijd lees/volg. Al jaren en daar komt ook geen verandering in. Mindere periodes in het leven komen nou eenmaal voor (weet er alles van) en je moet dan echt jezelf op de eerste plaats zetten en niemand hoort je dat kwalijk te nemen. Als het even niet lukt jammer dan. Komt wel weer. Rustig aan lieve Larissa.

 17. nina
  15 februari 2019 / 15:10

  Ik vind jullie reis gerelateerde artikelen, vlogs, story zo leuk altijd!
  En jullie zien er ook altijd super top uit!
  Daarom luid mijn vraag als volgt : Zouden jullie een packing video willen maken? Met wat jullie mee nemen op reis in jullie backpack!
  Deze videos zijn echt mijn guilty pleasure!!
  Al met al vind ik dat jullie super goed bezig zijn en zie jullie echt als rol modellen!!!!

 18. Mirte B.
  15 februari 2019 / 15:52

  Ik vind altijd genieten het belangrijkste. Genieten van het nu en in de toekomst, jullie zijn heerlijk op vakantie gegaan, hebben mooie toffe foto’s gemaakt en hebben lekker jullie rust gepakt. Hoewel ik ook hele leuke foto’s en video’s voorbij zag komen op Instagram. Ik ben jullie niet vergeten en dat zal ook zo blijven. Bloggen moet leuk blijven en het moet niet voelen om een deadline te halen om te zorgen voor plezier voor anderen. Variatie in je blog kan altijd ;)

  Een mailingslijst is wel fijn :) Meestal kom ik op jullie blog wanneer je het op Instagram zet, alleen ben ik niet zo goed in reageren ;) Alleen nu zag ik vervelende reacties op deze post dat ik dacht hey, dat is niet fijn om te horen en ik wil je even laten weten dat het 1 mening is en niet van andere honderd mensen:) Die koffie is trouwens gaaf, zelf gedaan of met behulp van Photoshop?

  Volg je hart en geniet vooral !

 19. 16 februari 2019 / 09:45

  Soms is het gewoon even beter om het even wat rustiger aan te doen. Dat heeft iedereen weleens denk ik. Is helemaal niet raar hoor. Ik zou zeggen: doe wat goed voelt. Ik blijf jullie no matter what wel volgen. Daarvoor zijn jullie te leuk!

 20. Bo
  16 februari 2019 / 21:31

  Ik lees altijd met veel plezier jullie blog, maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat jullie plezier beleven aan het maken van content! Doe het rustig aan, aan jezelf denken is ook belangrijk :)

 21. Nel
  18 februari 2019 / 20:21

  ik volg via bloglovin :-)

 22. 26 februari 2019 / 14:32

  Mooiu geschreven, en je moet ook gewoon de tijd nemen. Als iets voelt als moeten dan is het nooit goed genoeg voor jezelf.
  Ik wou nog wel even zeggen dat ik alle foto’s t=stuk voor stuk echt zo leuk vindt net als die zonnebril, hoe cute?!

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127