Herfst kleuren en nieuwe overknee laarzen!

Tara en ik hadden het er laatst over dat we het gevoel hebben dat we dit jaar meer van de herfst genieten dan andere jaren. Waarom? Dat weten we eigenlijk zelf ook niet, maar genieten van die gekleurde blaadjes aan de boom die af en toe naar beneden dwarrelen doen we wel! In deze outfitpost laat ik je mijn nieuwe overknee laarzen zien die ik combineerde met warme herfstkleuren, kijk je mee?

Overknee laarzen vind ik echt een voorbeeld van een tijdloze laars. Je kunt ze op verschillende maneren stylen en blijven gewoon elk jaar weer een fijne laars om te hebben in je garderobe. Ik heb door de jaren heen enkele overknee laarzen gehad, maar elke keer waren ze net niet precies goed genoeg. De ene keer niet simpel genoeg (want simpel is vaak tijdloos!), dan weer niet comfortabel genoeg of ze zakten steeds af. Je kent het wel.

Toen de zomer eindigde begon de zoektocht weer naar dé overknee laars en kwam ik deze exemplaren tegen: een simpele niet te spitse (maar ook niet te ronde) neus, een niet al te hoge hak (maar ook weer niet te plat) en als laatste touwtjes aan de bovenkant waarmee je ze wat strakker kunt strikken. Hup, in de winkelmand en een paar klikken later waren ze afgerekend en onderweg naar mijn brievenbus.

Overknees zijn te combineren met jeans wat je heerlijk wat extra warmte geeft en ik vind ze ook altijd leuk om te combineren met een sweaterdress, zoals ik in deze look laat zien! Ik ben altijd een fan geweest van zwart-grijs-wit tinten, maar sinds dit jaar kies ik ook graag voor warmere tinten bruin en beige.

Vorig jaar waren de bakerboy petten al helemaal in, maar ik blijf ze ook dit jaar weer dragen want ik vind de look zo leuk. Daarnaast houdt het je hoofd ook wat warmer en dat merk je echt met deze wat frissere dagen! Over temperaturen gesproken, ik draag trouwens een korte legging onder deze jurk voor wat extra warmte maar ook zodat je niet per ongeluk anderen flasht met je goodies mocht er ineens een wind onderkomen haha!

Episode leren biker jas / Guts & Gutso sweaterdress / Jonak overknee laarzen / Rebecca Minkoff rugtas / Come Get Fashion bakerboy pet 

Wat vind jij van deze herfstlook met overknee laarzen? En heb jij een paar overknees in je schoenenkast staan?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Werkkamer mini make-over + restyling!
Mijn acne update - weekvlog #3
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 20 november 2018 / 12:42

  Ik ben echt fan van overknee laarzen en heb er 2 paar, kaki en zwarte. :) Prachtige outfit ook!

 2. Heleen
  20 november 2018 / 14:05

  Ik vind deze look jou echt heel leuk staan 😃😃

 3. Kim
  20 november 2018 / 18:07

  Ik zoek overknee laarzen die echt niet afzakken! Heb er al meerdere besteld en zelfs met elastiek achter op de kuit glijden ze nog naar beneden. Niet handig als je veel loopt op een dag. Iemand tips?

 4. Robin
  20 november 2018 / 20:54

  Leuke outfit, staat je goed!

 5. Rita
  20 november 2018 / 21:46

  Leuke combinatie zo, met de overknee laarzen en de pet.

 6. 21 november 2018 / 15:22

  Wauw wat een prachtige outfit zeg! Ziet er heel goed uit.

 7. 21 november 2018 / 16:26

  Wat een mooie herfstige foto`s! Ik heb de afgelopen weken ook heel veel van dit soort foto`s gemaakt en ook heel vele van dit soort heerlijke outfits gedragen.

 8. Nikita
  21 november 2018 / 20:55

  Zooooo zo zo zo leuk! Die laarzen staan echt super en het petje ook. Wauw!

 9. 22 november 2018 / 09:32

  Ik vind het zo leuk item wat echt je outfit af kan maken!

 10. Kim
  24 november 2018 / 21:47

  Wauw! Staat je zó mooi! Vaak ben je wat stoerder (ook gaaf) gekleed en dit is dan wat meer vrouwelijker. Leuk om verschillende looks te zien!

 11. Harma
  25 november 2018 / 07:22

  Hele mooie combinatie!

 12. 28 november 2018 / 07:59

  Echt heel mooi deze outfit hoor :) vind die overknee laarzen er perfect bij staan. Super mooie foto’s!

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131