Met de helicopter naar Mysteryland – summergoals #6


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

YES! Het is alweer tijd voor de 6e en tevens laatste aflevering van onze summergoals serie op YouTube. Deze activiteit stond niet op ons originele lijstje en kwam eigenlijk spontaan op ons pad gewaaid, maar hij paste er wel enorm goed tussen. Een helicoptervlucht stond namelijk echt al tijden op onze bucketlist! We stapten in de UberCHOPPER en vlogen ermee naar Mysteryland. Klik op lees verder voor meer foto’s en ons verhaal!

Met de helicopter naar Mysteryland - summergoals #6

UberCHOPPER

Vorig jaar en ook dit jaar, kwam Uber weer met een onwijs gave actie: de uberCHOPPER! Je kunt dan op dezelfde datum als Mysterland een helicoptervluchtje boeken via de app, voor een fijn prijsje. En ik hoor je denken: ‘Uber is toch geen luchtvaartmaatschappij?’. Dat klopt! Alle vluchten werden dan ook door Heli 2 City verzorgd.

Met de Uber reden wij naar het helipad in Den Haag, maar dit is ook mogelijk in Amsterdam. Vervolgens vlogen wij met de chopper naar Mysteryland festival. Een super leuke combinatie! Maar je kon ook kiezen voor een rondvlucht, als je niet naar het festival ging. Zo is het dus voor iedereen interessant. Hoe dan ook, super bedankt uberCHOPPER voor deze unieke kans!

Met de helicopter naar Mysteryland - summergoals #6

De kosten

Maar hoeveel kost dat nou eigenlijk? Niet zo veel! En dat verbaasde ons een beetje. Wij hebben in het verleden namelijk wel eens gekeken naar de kosten van een helicoptervlucht (het stond ten slotte al een tijdje op de bucketlist) en die waren flink hoog. Deze kosten daarentegen, vinden wij heel erg haalbaar.

Vanuit Amsterdam kostte een vlucht naar Mysteryland €150,- voor 2 personen, exclusief festival tickets. En vanuit Den Haag kostte een vlucht naar Mysteryland €190,- voor 2 personen, exclusief festival tickets. De vlucht die wij hadden vanuit Den Haag duurt iets langer dan de vlucht vanuit Amsterdam, namelijk 20 minuten! Dat is echt super lekker lang en we hadden daarom ook ruim de tijd om te filmen, te lachen en vooral te genieten van het uitzicht. Echt top!

Een citytour is ook mogelijk! Deze tour duurt zo’n 8 minuten en koste dit jaar €100,- voor 2 personen.

Begint het al te kriebelen? Bekijk ook eens dit artikel van Uber zelf voor meer informatie, ook over het boeken van de vlucht.

Schrijf het in je agenda

Dit was het 2e jaar dat Uber deze actie heeft gehouden en we verwachten vanwege de populariteit, dat ze het volgend jaar weer zullen doen. Mocht je ook ooit een helicoptervlucht willen meemaken dan zou ik zeggen: noteer de datum en begin met sparen! Want dit is echt een hele leuke kans toch?

Met de helicopter naar Mysteryland - summergoals #6

Turn your can’ts into cans and dreams into plans

Deze summergoals serie waren wij in eerste instantie gestart omdat we meer uit onze zomer wilden halen, want we hadden een hoop ideeën in ons hoofd, maar we voerden ze gewoon niet uit. Bovendien wilden we video’s maken die ons ook heel erg blij zouden maken. Maar wat hield ons tegen? Onszelf. We waren aan het dromen en niet aan het plannen, maar stiekem waren we ook bang om teleurgesteld te worden. ‘Wat als het nou niet door kan gaan? Of als het niet lukt?’ Inmiddels kunnen wij daarop weer antwoorden met een: tsja, dan probeer je het nog een keer.

We wilden jullie ook inspireren met deze serie en riepen dan ook expres steeds dat jullie minder moeten dromen en meer moeten doen. Niet dat er iets mis is met dromen! Maar je moet ze wel kunnen omzetten in plannen zodat je de dromen ook weer kunt waarmaken. En maak je geen zorgen, daarna maak je weer ruimte in je hoofd voor een nieuwe droom.

In de maand juli hebben we praktisch niks uitgevoerd aan spannende activiteiten, misschien een festivalletje hier en daar maar geen dingen buiten de comfortzone. En in de maand augustus hebben we er nu heel veel gedaan! Van een nieuwe tattoo tot een nieuwe piercing. Van een super Instagrammable all black ijsje tot een roadtrip met een fotogenieke Volkswagen bus. En van ziplinen op 60 meter hoogte tot een helicoptervlucht nog veeeel hoger in de lucht.

Deze activiteiten stonden al een tijdje op onze bucketlist en in de video’s zie je ons dan ook stralen, want dit vonden we echt heel erg leuk om te doen. Het maakte ons enthousiast en het gaf ons vervolgens ook nog een stoot adrenaline en dus nieuwe energie. Wauw. Een onvergetelijke maand wat ons betreft!

Met de helicopter naar Mysteryland - summergoals #6

Gaan we ermee door? Dat lijkt ons wel heel erg leuk maar we weten nog niet zeker of we dat volgend seizoen al doen of misschien pas in de winter. Het voordeel zal de volgende keer wel zijn dat we dan 3 maanden de tijd hebben per seizoen, in plaats van 1 maand. Iets minder tijdsdruk en iets meer ruimte om dingen te plannen. Het kost namelijk wel wat tijd (en soms ook veel geld).

We zouden het heel erg leuk vinden als jij een aantal dingen van je bucketlist met ons deelt, we zijn daar namelijk nieuwsgierig naar en misschien geven jullie ons ook weer inspiratie. Schrijf er dan ook meteen eventjes bij wanneer je dit uiterlijk gedaan wilt hebben ;) Oh en houd je eraan he!

Welke 3 dingen staan nog op jouw bucketlist?

Liefs Tara
@taraverbon

Endless Weekly Snaps #48
Groetjes uit Bali!
Deel:

3 Reacties

  1. Debby
    7 september 2017 / 18:54

    Zeeeeervette video! En ook zeer zeker mee door gaan :):) misschien straks typische wintergoals? Als in schaatsen skiën gluhwein maken kerstboom optuigen dat soort dingen? :) ik vind het in elk geval een erg leuke rubriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *