Haar verven met crêpepapier!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Op Youtube vind je enorm veel gekke en leuke video’s, informatie en ook tutorials en DIY’s! Van de week was ik lekker aan het rondkijken en kwam ik ineens een DIY tegen waarmee je je haar heel makkelijk en budgetproof kunt verven: namelijk met crêpepapier! Ik had er nog nooit van gehoord, maar het leek me enorm leuk om dit zelf ook eens uit te proberen. Super leuk om lekker met kleurtjes te experimenteren, perfect voor het festival seizoen en crêpepapier is super cheap, dus dat is altijd leuk! Ik probeerde deze DIY uit en ik laat je zien of het ook echt werkt. Kijk je gezellig mee?

Welke kleur zou jij je haar willen verven en welke kleur is jouw haar nu?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Amazing Grace droogshampoo review
Weekly Snaps #31
Deel:

2 Reacties

  1. Natasja
    16 mei 2017 / 15:41

    Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat dit ‘kan’, ik dacht na wat sneak peeks te zien, dat je het had geverfd met bietensap, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *