Grey colors for grey days

We hebben laatst onze eerste sneeuwvlokjes gehad van het seizoen en ik moet zeggen dat ik daar echt met verliefde oogjes naar heb gekeken. Jij ook? Ik vind het namelijk altijd iets magisch hebben! Helaas zijn de temperaturen inmiddels weer omhoog geschoten en wordt het weer wachten (of zeg maar hopen) op witte dagen in ons land. We kregen er weer wat regenachtige grijzen dagen voor terug, dus ik heb lekker met Tara binnen wat foto’s geschoten van mijn look. Kijk je mee?

In deze look combineer ik een paar oudere items met een nieuw paar boots, deze enkellaarsjes met gespen van Sacha! Ik vind de gespen en de metalen details rondom de zool de boots net wat stoerder maken, maar tegelijk is het best een tijdloos en net model. Ik combineer ze hier met een straight jeans en een blote enkel, maar ik heb ze ook al gedragen met een skinny jeans en ook daarop natuurlijk een lekkere oversized trui.

Het leer is super soepel en zacht dus je ziet best snel al de lijntjes in het leer komen, maar dat vind ik zelf erg mooi staan. Ook zitten ze heel comfortabel en lopen ze super makkelijk door de lage hak. Deze bakerboy hat is trouwens toevallig ook van Sacha, ze hebben ook erg leuke accessoires!

Sacha Bakerboy hat / H&M sweater / Garcia Jeans jeans / Sacha boots (nu met 20% korting!) 

Wat vind jij van m’n look? En vind jij het ook zo magisch om sneeuw naar beneden te zien dwarrelen?

Veel liefs, Larissa
@larissaverbon 

Weekly Snaps #115
Winter shoplog!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. Robin
  21 december 2018 / 20:14

  Wat een heerlijke comfortabele look, love it!

 2. Denise
  23 december 2018 / 01:08

  Ik vind het je echt super leuk staan!
  Lekker cozy en fashionable ❤️

  X

 3. Marloes
  24 december 2018 / 19:44

  Ziet er lekker comfortabel uit en wat een leuke laarsjes.

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131