Glamglow Gravity Mud, Super Mud en Dreamduo review

Met deze koude temperaturen, gure winden en tegelijk ook de warme kachels die aanstaan, heeft je huid het flink te verduren. Een maskertje op z’n tijd en gewoon wat extra verzorging is daarom echt niet te veel gevraagd! Wij hoorden al vaker verhalen over de producten van Glamglow en zagen het op verschillende plekken voorbij komen en hebben het merk nu ook eindelijk zelf eens uitgeprobeerd. In dit artikel reviewen we er meteen een aantal bij elkaar: de Glamglow Gravity Mud, de Super Mud en de Dreamduo. En is het wat? Lees en kijk snel verder! 

De Glamglow producten zijn een ware hype bij verschillende beautybloggers en worden ook vaak op de foto gezet. Niet zo gek, want de verpakkingen zijn ook erg leuk! De Glamglow Gravity Mud, Super Mud en Dreamduo komen in mooie ronde potjes met zilveren accenten en een stoere ster bovenop. Staat heel erg leuk op de make-up tafel en je vind ze ook zo terug als je een grote stash make-up hebt. Ook wel erg handig!

Glamglow Dreamduo / 40gr / €49,00

Het eerste product is de Glamglow Dreamduo die we eind vorig jaar in een goodiebag ontvingen. Uit nieuwsgierigheid hebben we allebei dit product meteen uitgeprobeerd en hebben we nu dus ook al een tijdje in gebruik. Dit is het eerste Glamglow product dat we hebben gebruikt en we waren er meteen ook erg over te spreken. Dit gaf ook meteen aanleiding om nog meer producten van Glamglow te willen proberen!

Dreamduo is een nachtcrème bestaande uit twee stappen met twee verschillende crèmes: Dreamserum en Dreamseal. Dreamduo belooft dat je de dag erna opstaat met een plump en gehydrateerde huid met slechts deze twee stappen. We moeten eerlijk toegeven dat we eigenlijk zelden een nachtcrème gebruikten, omdat we #1 een beetje lui zijn en #2 deze vaak wel heel voedend en plakkerig vinden.

De eerste stap is het melkachtige serum aan de linkerkant. Deze is lekker dun en brengt daardoor heel makkelijk aan op de huid. Je hebt maar een beetje nodig om je hele gezicht mee in te smeren. Hij trekt daarnaast ook lekker snel in en voelt ook lichtjes fris aan. Aan het serum zijn groene koffie en groene thee extracten toegevoegd die de nachtrust zouden moeten bevorderen en stressfactoren zouden moeten bestrijden. Daarnaast zijn er er antioxidanten en vitamines aan toegevoegd die lijntjes, rimpels, donkere vlekken en verlies van stevigheid zouden moeten tegengaan.

Stap twee bestaat uit de donkergrijze crème. Deze is wat steviger en voelt voller aan dan het serum, maar brengt desondanks ook heerlijk aan. Het lijkt bijna op een soort gel! Deze crème trekt iets minder snel in, maar voedt wel heerlijk en voelt ook niet plakkerig aan. Aan deze crème is Hyaluronan Acid + Mozuku groene alg toegevoegd die zouden moeten werken aan de hydratatie van de huid. Ook in deze tweede stap is groene koffie toegevoegd voor het opladen van de huid tijdens de nacht.

We zijn in ons enthousiasme meteen aan de nachtcrème begonnen toen wij deze ontvangen en wij merkten eigenlijk al meteen na de eerste nacht een prettig en goed resultaat! Onze huid voelt zacht en gehydrateerd aan en het ziet elke ochtend er stralend uit. In de winter hebben wij vaak last van een trekkerige, droge en schilferige huid maar nu hebben wij nergens last van. We merken dat onze huid er echt veel fijner uitziet en dat is ook meteen prettiger wanneer we daarna make-up aanbrengen. Het glijdt er veel mooier en natuurlijker op.

Dreamduo heeft trouwens ook een lekkere aangename geur, maar deze toegevoegde geuren irriteren onze huid gelukkig niet! We vergeten vaak een nachtcrème te gebruiken, maar omdat onze huid er de ochtend erna er zo fijn uit ziet en de crèmes ook gewoon heel lekker aanbrengen zit de Dreamduo echt in onze avond routine. Jep, hier zijn we echt over te spreken! We gebruiken de nachtcrème nu al bijna een maand en we zitten nu op ongeveer 1/3 van de pot. Beide crèmes smeren goed uit waardoor ze redelijk zuinig in gebruik zijn. Toch is het natuurlijk wel een pittig prijsje, maar wij vinden dit absoluut de fijnste nachtcrème die we tot nu toe geprobeerd hebben! Nooit meer last van een doffe en trekkerige droge (winter)huid, yay!

Glamglow Gravity Mud / 40 g / €44,95

Dit masker komt je misschien wel bekend voor want wij zijn er in ieder geval mee doodgegooid op social media (op een positieve manier trouwens haha!) en jij misschien ook. Daarnaast heeft onze zus Serena dit masker ook een tijdje geleden al gereviewed op YouTube. Glamglow noemt dit masker een ‘Out of This World Innovative Peel Off Mud treatment’ en het belooft een hele hoop namelijk: de huid strakker maken, de huid te liften, contouren, verstevigen en ook zou het voor een egalere en fijnere huidtextuur zorgen, door de poriën te verkleinen.

In de felpaarse pot vind je een maskertje dat eigenlijk totaal niet op een ‘mud’ lijkt, er is niks modderigs aan zelfs. Ik zie het meer als een witte gel met parelmoer glans en dit masker zou op de huid moeten veranderen in chrome, oftewel zilver. Dat ziet we al meteen gebeuren als we het masker op onze hand smeren. Serieus, hoe cool is dit?

We zijn meteen enthousiast maar natuurlijk moet het ook iets voor je huid doen. Dit masker met zogenaamde ‘teaoxi complex’ zou zoethout en marshmallow bladeren als belangrijkste ingrediënten hebben om de huid strakker te maken. Klinkt geinig. Verder is dit een peel-off masker dus je zal er niet veel mee knoeien en dat vinden wij erg fijn, dan hoef je niet meteen onder de douche te stappen!

Aan de ene kant denk ik ‘yesssss geen geknoei‘ en aan de andere kant denk ik ‘noooo, peel-off maskers zijn vreselijk!‘. Mijn ervaringen zijn dan ook erg wisselend maar niet heel vaak positief. Sommige peel-off maskers drogen namelijk niet volledig op en dan zit je urenlang te wachten tot dat ene stuk gel op je wang eens opdroogt. Vervolgens krijg je het masker niet meer van je gezicht af getrokken en sta je alsnog onder de douche te schrobben. Andere peel-offs krijg je gewoon niet in 1 ruk van je gezicht verwijdert en dan zit je een halfuur je gezicht te ‘pellen’, serieus, dat is toch goor?! En weer andere peel-off maskers zijn de absolute hel om te verwijderen omdat ze alle donshaartjes van je gezicht meetrekken alsof het een gigantische harsstrip is, au au au! Wie herkend deze struggles?

Goed, terug naar dit masker. Tijdens het aanbrengen van dit masker doe ik nog even een schietgebedje. Met het bijgeleverde kwastje houd ik de boel schoon en ik was erg blij om te zien dat je ook zuinig ermee kan werken. Er hangt namelijk wel een prijskaartje aan dit product en dan wil je er natuurlijk lekker lang mee doen. Al snel nadat ik mijn hele gezicht wit geschilderd heb verandert het masker van kleur en ik voel mij net een zilverkleurige alien. Een alien op vakantie weliswaar want Gravity Mud ruikt naar pina colada!

Ik waan mij voor 20-30 minuten op een tropisch eiland, neurie de Pina Colada song van Escape en neem plaats in mijn imaginairy hangmat. Ik voel dat het masker al snel opdroogt maar het trekt niet. Dit verrast mij meteen op een hele positieve manier want het voelt serieus super comfortabel aan, net als een 2e huid. Het masker liet ook nergens los tijdens het praten en keihard lachen, zelfs niet bij de mondhoeken, waardoor ik gewoon lekker verder kon kletsen en thee drinken zonder dat de (masker)vellen aan mijn gezicht hingen hahaha!

Ergens was ik daardoor weer bang dat het verwijderen dan een complete hel zou worden maar ook dit ging super soepel. Maar heeft het mijn gezicht gecontoured en gelift? Nee totaal niet. Lol.

Mijn huid is echter wel MEGA zacht en glad geworden en het ziet het er ook super egaal uit. Op de foto hierboven draag ik bijvoorbeeld helemaal geen make-up (dus geen foundation, concealer, poeder, bronzer en all that jazz) en het straalt helemaal! Toch is het tegelijkertijd matte. Dit had ik niet verwacht! Meestal is mijn huid erg gevoelig na een peel-off masker en dan voelt het zacht aan, maar ziet het er ook knalrood uit. Nu niet en het voelt zachter aan dan ook. Welliswaar heb ik geen facelift gekregen maar ik denk ook niet dat dit te meten valt na een paar keer gebruiken. Hoe dan ook, I LOVE IT!

Dit masker is super makkelijk in gebruik en voelt comfortabel aan op de huid, waardoor je verder kunt gaan met je bezigheden. Je lijkt daarbij op een alien die op vakantie is en je ruikt naar pina colada. Je moet ervan houden. Na gebruik straalt de huid, het ziet er egaler uit en het voelt zijdezacht aan. Super! Maar even eerlijk, doet het wat het beloofd heeft? Eigenlijk niet helemaal want het liftende effect is ver te zoeken. Ik ben super happy met Gravity Mud maar als deze pot op is zal ik toch 2x moeten nadenken of ik het opnieuw in huis haal, want ja, de prijs ligt eenmaal wat hoger dan normaal en als een product toch niet helemaal doet wat ‘ie beloofd, ga ik toch twijfelen of het mijn geld wel echt waard is.

Mocht ik er over een tijdje trouwens ineens 10 jaar jonger uitzien, dan kom ik hier snel op terug natuurlijk ;)

Glamglow Super Mud / 34gr / €44,95

Maskertjes zijn heerlijk om af en toe extra te gebruiken, vooral wanneer je merkt dat je huid maar niet ‘lekker meewerkt’ of wanneer je veel onzuiverheden opmerkt. Het Super Mud masker van Glamglow is er voor de meest voorkomende huidproblemen, denk aan grote poriën, oneffenheden, puistjes, mee-eters, pigment vlekken, onzuivere huid, irritaties door scheren en ingegroeide haartjes. Dit rijtje met problemen komt ons zeker bekend voor!

Het masker komt in een potje van 34gr en belooft de huid te bevrijden van overtollig talg en vuil en ook puistjes en acne te bestrijden. Zoals jullie vast wel weten heeft vooral Larissa daar last van waardoor zij dit masker heeft uitgeprobeerd.

Maskertjes in een pot zijn meestal niet geliefd vanwege de verpakking. Door de pot te openen komt er elke keer lucht (en dus bacteriën) bij en wanneer je met je vinger het product aanbrengt voeg je nog eens bacteriën toe. Dus ik snap zeker waarom men niet de voorkeur geeft aan deze verpakking en toch moet ik weer eigenwijs zeggen dat ik wel de voorkeur geef aan een potje! Ik merkte namelijk dat ik sneller geneigd ben geweest om dit masker te gebruiken dan een ander masker dat wel apart verpakt is. Heel grappig en opmerkelijk is dat!

Het masker is donkergrijs van kleur door de K-17 klei. Terwijl klei-maskers vaak best wel wat dikker zijn, vind ik de substantie van dit masker juist wat dunner. En dat vind ik juist wel heel erg fijn! Het smeert daardoor namelijk lekker dun uit en het droogt daarnaast ook nog eens snel op. Ik ben namelijk niet het type die zich urenlang bezig kan houden met een pamper-sessie dus een sneldrogend en makkelijk masker is echt wat voor mij. Het masker bevat ook een aantal grovere stukjes wat gemalen plantjes en kruiden zijn. Het masker breng ik daarom gewoon lekker makkelijk met m’n vingers aan en hoef ik maar enkele keren in het potje te dopen om m’n hele gezicht mee te bedekken. Hij is daarom ook best wel zuinig in gebruik!

Na het aanbrengen van het masker merk je al snel dat het masker aan het opdrogen is. Dat merk je doordat de kleur van donkergrijs naar lichtgrijs veranderd, maar ook omdat je het masker een beetje voelt trekken. Je kan op een gegeven moment niet heel breed meer lachen (ik probeerde het echt hierboven op de foto haha) maar dat geeft niet want het masker dien je slechts 15 minuten op te houden. Ook dat vind een prima tijd om aan te houden!

Op plekken waar je veel (vergrote) poriën hebt zitten, zoals bij de neus en kin, zie je trouwens goed dat het masker hier de olie absorbeert. Hier blijft het masker een beetje donker en je ziet echt je poriën erdoor heen zitten, een beetje gek om te zien maar tegelijk wel weer satisfying haha!

Na 15 minuten was je het masker er heel gemakkelijk weer af, gewoon bij de wasbak met warm water of nog makkelijker is gewoon even onder de douche te stappen. Omdat er maar een vrij dunne laag is aangebracht is het masker gemakkelijk weer te verwijderen. Hierna voelt de huid lekker zacht en schoon aan, alleen op de wangen en m’n voorhoofd breng ik wel graag nog even een crème aan omdat deze iets trekkerig aanvoelden.

Er wordt aangeraden om dit masker 1 à 2 keer per week te gebruiken, maar je kan deze ook als spot-treatment gebruiken. Mocht je een puistje hebben of voelt opkomen dan kan je het masker ook alleen hierop aanbrengen. Op deze manier doe je trouwens ook nog zuiniger met het masker wat wel weer fijn is want ook deze Super Mud is niet heel erg budgetproof.

Ik moet zeggen dat ik nu nog niet meteen heel veel verschil zie in m’n poriën, maar waar ik wel al heel erg blij mee ben is dat mijn huid er na het masker er kalm en rustig uit ziet – en voelt. Mijn huid is best wel gevoelig en vuurt al snel op (vooral de wangen) wanneer er een product op gaat maar na het masker voelde m’n huid goed aan dus dat vind ik al een dikke plus.

Ondanks dat de Glamglow producten natuurlijk erg gehyped zijn en ook best wel aan de prijs zijn, zijn we toch wel tevreden over deze crèmes en maskers. Het is zeker wel een luxe-product en mocht het in je budget zitten om een product aan te schaffen zou ik dat gewoon lekker doen. Onze huidjes voelen na het gebruik van deze producten namelijk wel erg prettig aan en zien er ook goed uit!

Glamglow is o.a. te koop bij Douglas. 

Ben jij al bekend met de producten van Glamglow?

Liefs, Larissa en Tara
@endlessweekendnl 
@larissaverbon / @taraverbon 

Action en toko shoplog
Weekly snaps #13
Deel:

17 Reacties

 1. 10 januari 2017 / 07:31

  Vooral het laatste masker lijkt mij fijn! Vind het alleen erg prijzig.

 2. Jennifer
  10 januari 2017 / 09:09

  Mooie foto’s meiden!

 3. Chantal
  10 januari 2017 / 10:49

  Ik heb ooit een tester gehad van douglas ik geloof van supermud. Ik vond dat mijn poriën echt beter uitzagen na gebruik maar ik vind de prijs echt te hoog. Dus nooit opnieuw gekocht. Misschien als ik afgestudeerd ben en geld ga verdienen dat ik hem toch ga kopen want in mijn geheugen was ik er echt blij mee.

  • 11 januari 2017 / 11:16

   Jaa, en anders gewoon elke maand een beetje geld voor opzij zetten! :)

 4. Britt
  10 januari 2017 / 11:09

  Vooral de mud mask staat nog heel hoog op mijn lijst, die klinkt overal erg goed alleen die prijs houdt me zo tegen!

 5. Denise
  10 januari 2017 / 11:55

  Ben nog niet bekend met de producten van glam glow:)
  De struggle met peel off maskers is real!
  fijne review <3

 6. Babs
  10 januari 2017 / 18:44

  Larissa, wat voor outfit heb je aan? lufffff it!

  • 11 januari 2017 / 11:16

   Thanks!!
   Het is een top van Topshop en de jeans is van Subdued, maar wel al van een tijd geleden :)

 7. Mart
  10 januari 2017 / 19:58

  Mooi haar Tara ❤️

 8. 10 januari 2017 / 20:00

  Fijne review! Ik heb al zoveel positieve verhalen gehoord over glamglow maar nog niks geprobeerd omdat de prijs mij toch tegen houd. Vooral het dreamduo lijkt mij fijn.

 9. 11 januari 2017 / 12:19

  Goede, uitgebreide review! Mooie foto’s hebben jullie gemaakt.

 10. 12 januari 2017 / 16:02

  Wat een gezellige foto’s ladies, heel erg leuk! Ik heb nog nooit een masker geprobeerd van Glamglow want ik vind de prijs wel heel erg hoog! Maar door de goede verhalen twijfel ik echt wel eens op toch een masker van Glamglow te halen. Ik heb veel poriën op mijn kin waar ik mij aan stoor namelijk en ik hoor toch goede verhalen over deze maskers.

 11. 19 januari 2017 / 12:53

  ik zou zeker een masker van GlamGlow willen proberen. Je hoort inderdaad erg veel hiervan en ik denk dat ik net als jullie ook zeker wel kan snappen waarom. Ze blijven even op mijn wishlist staan. Liefs Soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *