Gefeliciteerd Marshall & Mama!

Zowel kleine Marshall als onze lieve moeder waren deze week jarig dus dat moest gevierd worden! Marshall is 1 jaar geworden op 29 april en precies de dag erna is de verjaardag van onze moeder. Marshall’s verjaardag wordt volgend weekend gevierd en onze moeder hebben we gezellig mee uit lunchen genomen voor een lekkere high tea. Ik nam de camera mee omdat het me leuk leek om meteen wat snapshots te maken. Gezellig om op terug te kijken en ook om met jullie hier te delen. Kijk je mee?

Ik had een tafel gereserveerd bij restaurant Vroeg in Bunnik, want onze moeder had hier wel eens eerder gegeten en hier konden we ook terecht voor een high tea. Iets wat zij en ook wij heerlijk vinden! Bij restaurant Vroeg is er een eigen bakkerij en wordt alles zelfgemaakt, dus dat moest wel goed gaan smaken. Van tevoren heb ik ook gecheckt of er de mogelijkheid bestond voor het aanschuiven van een kinderstoeltje voor Marshall en dat kon gelukkig. Het enige ‘minpunt’ is dat high tea-en alleen kan om 14:00 uur en 15:00 uur en dat zijn net niet tijden die heel goed getimed zijn met Marshall’s slaapjes op dit moment, maar daar heeft Serena een beetje op in kunnen spelen door zijn slaapjes aan te passen. Hey, allemaal dingen waar ik normaal gesproken echt niet aan denk maar het is handig om hier alvast over te leren haha!

We hadden een plek gekregen in een van de booths aan het raam en dat vind ik altijd zo ontzettend gezellig! Eigenlijk is het net hetzelfde als een normale tafel, maar de hogere leuningen bij de banken geeft net toch dat knusse gevoel. De verlichting werkte wat minder mee voor de fotografie (maar hey, #notfirstworldproblems!) van de high tea, maar zoals je wel kunt zien zag het er heerlijk uit. We kregen een selectie aan lekkere zoete en hartige hapjes. Alles was huisgemaakt, nog warm uit de oven en dus super vers. Dat proefde je echt!

IMG_1698
IMG_1706

Jam, jam!

Mijn favorieten waren de worstenbroodjes, scones ( I LOOOVE scones!), het vanille velvet cakeje en ook zeker de brownie. Goh, je kunt wel raden dat ik een zoetekauw ben haha! Maar ook de hartige hapjes waren heel lekker en vrijwel alles is op gegaan. De hapjes die we net niet op konden, zijn natuurlijk wel gewoon mee naar huis gegaan om later die avond op te eten haha!

IMG_1724
IMG_1726

Tara en ik merkten op dat we eigenlijk heel weinig foto’s samen hebben met onze moeder, dus daar wilden we zeker verandering in brengen. Vinden jullie dat ik op m’n moeder lijk? Ik denk dat er wel wat kleine trekjes zijn die ik van haar heb, maar met mijn innerlijk lijk ik het allermeeste op haar. Zo veel, dat we vroeger heel veel discussie’s hadden. Gelukkig hebben we nu door dat we juist heel vaak op dezelfde manier denken, doen én ook voelen. Heel bijzonder!

En natuurlijk ook een foto van Tara en mams! #suchprettyladies!

Restaurant Vroeg 
Achterdijk 1, 3981 HA Bunnik
Website / Instagram 

Heb jij wel eens een high tea gedaan? En wanneer ben jij jarig?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Rugtas slim inpakken - alleen handbagage mee op reis
Haar verven + naar Amsterdam!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. Rowan Chanel
  3 mei 2019 / 08:49

  Super leuk zeg om zo je moeder in het zonnetje te zetten samen met je zussen. Mooie dames allemaal!
  Mijn broertje en ik nemen onze moeder mee naar de musical Mama Mia op Moederdag, cadeautje voor d’r verjaardag, ze telt al dagen af haha!

 2. 3 mei 2019 / 09:22

  Ik vind zo’n booth ook veel gezelliger zitten. Heeft iets knus en intiems. Het eten ziet er lekker uit, zeg! Ik heb nog nooit een high tea gedaan! Alsnog een gelukkige verjaardag aan de feestvarkens! 🎉

 3. alina
  3 mei 2019 / 11:47

  super leuke en mooie Fotos, je kunt echt zien hoe gezellig jullie het hadden! :)

 4. 3 mei 2019 / 18:24

  Van harte gefeliciteerd met Marshall en je mams. Ik ken jullie niet persoonlijk (volg jullie wel) en volgens mij hebben jullie een hele lieve, creatieve en attente moeder. Leuk ook de foto’s die jullie samen met haar genomen hebben. En Marshall al 1 jaar, time flies. Fijn weekend voor jullie

 5. Rita
  4 mei 2019 / 08:27

  High tea is lekker en ook meteen Quality time. Ik organiseerde het meestal zelf, vooral rond Pasen. Bedankt voor het verslag, leuk om het terug te zien.

 6. Robin
  4 mei 2019 / 19:11

  Wat ziet het er gezellig uit, nog gefeliciteerd met jullie moeder en Marshall.

 7. @monica
  5 mei 2019 / 09:19

  Ha die Rita! Lekker met de meisjes aan een heerlijke High Tea, ziet er zó yummie uit! Ook leuk om thuis na te maken, dus even onthouden hoe of wat!

 8. Tante Go
  5 mei 2019 / 09:54

  Het ziet er super gezellig uit voor deze leuke gelegenheid. Twee jarigen achter elkaar! Denk dat ik ook maar een high tea moet doen bij Vroeg. Een goed gedekte tafel met genoeg op het bordje 😀

 9. Margot
  5 mei 2019 / 12:20

  Oeh, de hapjes bij de high tea zien er heerlijk uit! Gezellig hoor!

 10. Femke
  7 mei 2019 / 11:21

  Ik heb laatst wel een high tea van brownies en downies cadeau gedaan.
  Is ook wel fijn om gezellig samen de tijd door te brengen.
  Ik ben zelf 7 oktober jarig en toen heb ik een welnessbon gekregen ook een leuk cadeau.
  Waar hebben jullie deze high tea gehouden want ziet er super mooi uit.

 11. Denise
  17 mei 2019 / 21:37

  mooie fotos <3
  Leuk shirt heeft Marshall aan haha ;P

  X

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131