De fishnet panty trend!

Op Instagram heb ik de afgelopen tijd weer een opvallende fashion-trend voorbij zien komen: de fishnet panty trend! Terwijl ik eerst iets had van ‘deze trend zal wel weer snel voorbij vliegen’ zie ik toch een aantal weken later nog steeds outfits voorbij komen met deze fishnet panty’s. Daarom dacht ik, nou oké laat ik dan toch eens gehoor geven aan deze trend, maar dan (nog) niet in de vorm van het zelf dragen maar als inspiratie-artikel! Ik droeg zelf deze panty’s zo’n 10 jaar geleden al in het zwart en rood (ja echt in het rood, maar dan niet op een slutty manier natuurlijk) en nu zijn deze panty’s dus weer helemaal hot & happening. Ik zie ze op verschillende manieren gestyled worden en ik heb een aantal looks bij elkaar gezet in dit artikel. Kijk je mee naar de verschillende looks en laat je me weten wat jij ervan vindt?

Bron: #1 @ga.hia / #2 @weworewhat / #3 en #4 @stylebynelli

De grove  fishnet panty

Vroeger was dit net even wat anders dan de klassieke kleinere en fijnere fishnet (daarover straks meer!) en daarom vond ik die toen ook wel heel tof om te dragen. Ik had er eentje in het rood (don’t ask me why) en ik zou willen dat ik er nog een foto van kon vinden maar die is destijds niet gemaakt of die ligt ergens ver weg verstopt. Ik combineerde toen mijn panty namelijk met een zwart rokje en een paar voetbalsokken in dezelfde kleur rood (again, don’t ask me why) en dat vond ik toen helemaal de sh*t. Anways, deze panty zie je nu weer heel vaak voorbij komen en niet alleen met korte en langere rokken, maar ook onder (gescheurde) jeans. Wat vind jij ervan? Ik denk dat ik de panty in de meeste gevallen wel leuk vind staan zo onder jeans, maar het maakt je jeans-look er niet veel comfortabeler op denk ik.

Bron: #1 en #2 @stylebynelli / #3 @billieroseblog / #4 @stefaniegiesinger 

De fijne fishnet panty

Naast de grovere versie van de fishnet panty, heb je natuurlijk ook de all time klassieker met de fijnere structuur. Deze panty bestaat al weet ik hoeveel jaar en is er eigenlijk gewoon eentje die nooit niet een trend is. Maar goed, de ene periode wordt het vaker op de straat gedragen dan een andere keer en nu hoort deze style ook helemaal bij deze trend van het moment. Ook deze panty-style zie je terugkomen in combinatie met rokjes en gescheurde jeans waardoor we deze soorten nu goed met elkaar kunnen vergelijken. Welke soort panty-style (grof of fijner) vind jij leuker staan?

Bron: #1 @saranda_reci / #2 @kirstengracelam  / #3 @saraxmahmoud  

De fishnet sokjes

Mocht je de fishnet trend ook leuk vinden maar deze toch iets minder opvallend willen dragen, dan is de volgende optie misschien een leuk idee: de fishnet sokjes! Het lijkt me ook een stuk comfortabeler, want I’m telling you deze soort panty’s zitten best wel irritant (vind ik dan) en in dit geval heb je dat gevoel alleen bij je voeten haha. Deze sokjes worden gedragen ook met zowel broeken en rokken en het geeft de look ook net wat meer stoerheid en edge. Yes, dit vind ik wel leuk staan! Wat vind jij ervan? Leuk, of liever niet zichtbare sokken?


Bron: #1 @stefaniegiesinger  / #2 @kirstengracelam  / #3 @ana_prodanovich  / #4 @weworewhat

De fishnet panty boven de broek

En mocht je de fishnet trend juist zo opvallend mogelijk willen dragen (of rocken) dan kan je deze trend nog een stapje verder nemen door de panty boven je broek uit te laten komen en er een cropped top bij te dragen. Yes, ook dit zie ik best wel vaak voorbij komen en is er echt eentje voor meiden die durven. Persoonlijk ben ik er niet echt fan van. Ik vind het te schreeuwerig en too much, vooral van deze combo met de joggingsbroek en sweater word ik totaal niet warm…

Wat vind jij van de fishnet panty trend? En hoe zou jij de panty stylen?

Liefs, Larissa
@larissaverbon  

Endless Weekly Snaps #18
Curly fries met truffel en parmezaanse kaas
Deel:

16 Reacties

 1. 10 februari 2017 / 06:49

  Ik hou echt van deze trend! Vind het zo ontzettend mooi! Vooral boven de broek vind ik het juist leuk.
  Liefs,
  Elles

 2. Ingrid
  10 februari 2017 / 07:58

  De sokjes vind ik wel cool. Voor de rest toch een beetje trashy, vooral boven een broek. Doet me denken aan toen ik op de middelbare school zat en mensen dat met hun string deden > 10 jaar geleden..

 3. 10 februari 2017 / 08:06

  Ik vind je panty onder een cropped top zo juist wel tof, terwijl ik het verder echt een stomme trend vind. Ik weet niet, gewoon echt niet mijn smaak! Het vierde meisje bij het kopje ‘grof’ heeft het wel tof gecombineerd, met zo’n oversized cardigan, maar het is niet mijn ding! Malou x

 4. 10 februari 2017 / 08:13

  Oh nee , dit vind ik niet echt mooi. Vooral dat boven de broek vind ik vrij ordinair.

 5. 10 februari 2017 / 09:12

  Ik vind het opzich wel een leuke trend, alleen zou ik het zelf denk ik niet zo snel dragen. Als ik zou moeten kiezen, zou ik denk ik voor de fijne fishnet panty gaan. Ik vind het boven je broek niet echt mooi, vooral in combinatie met het joggingspak.

 6. anna
  10 februari 2017 / 10:20

  Vroeger heb ik dit ook gedragen. En zou het zo weer aandoen. Alleen vind het nu te koud, ben een koukleum.
  Vind alleen boven de broek niet mooi. De rest is super

 7. 10 februari 2017 / 10:45

  Ik vind het echt super gaaf staan onder een boek met allemaal gaten erin. Zo is het niet too much, maar voeg je heel veel toe aan je outfit.

 8. 10 februari 2017 / 11:09

  Niet zo mijn ding, al moet ik toegeven dat het op de meeste foto’s wel heel mooi staat. Ik denk dat het in ‘real life’ al snel ordinair wordt.

 9. 10 februari 2017 / 11:19

  Die boven de broek vind ik maar niets. Verder hou ik er wel van! Ik droeg die grove ook in m’n tienerjaren, haha!

 10. 10 februari 2017 / 11:23

  Leuke inspo, ik ben weg van de trend!
  X Carmen.

 11. 10 februari 2017 / 13:54

  hmmmm ik dig deze trend wel!! En ja die rode fishnets van jou kan ik me nog wel herinneren Lis!! In je skater tijdperk was dat! Maar zo boven de broek? Nee dat vind ik helemaal niets. Overigens kan denk ik niet iedereen deze trend hebben, het staat denk ik al snel ordi.

 12. 10 februari 2017 / 19:20

  Ik zie het ineens heel veel voorbij komen. Ik vind het opzicht wel leuk

 13. 10 februari 2017 / 19:25

  Jaa ik ben fan! Had er gisteren nog één aan, maar wel over een gewone panty, anders wordt het me met dit weer toch te koud. Ik draag ze zowel onder jurkjes/rokjes als gescheurde broeken, en ik heb ook sokjes. Zo boven de broek vind ik er tof uitzien, maar voorlopig vind ik het toch echt nog te koud voor crop tops!

 14. 11 februari 2017 / 19:46

  De sokken vind ik erg leuk! Of inderdaad onder een broek met scheuren, lijkt mij allene niet lekker zitten. Ik zou het zelf niet met een rokje of jurk dragen..

 15. Mirte
  16 februari 2017 / 18:26

  Deze panty’s zie ik wel veel op instagram enzo voorbij komen, maar in het echt als ik er dan iemand mee zie denk ik; neeeee!
  En waar het me vooral aan doet denken; CARNAVAL!😂 Dan hebben zoveeeel mensen dit maf gecombineerd in verschillende kleuren of wat maar net past bij de carnavalsoutfit haha

 16. Ronald
  2 november 2017 / 22:40

  Leuk om te zien, in alle verschijningsvormen behalve die boven de broek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *