Feestdagen wish list!

Ik lees niet heel regelmatig blogs meer, maar Serena’s blog Beautylab.nl staat standaard in mijn lijstje wanneer ik wel lekker op het web aan het surfen ben. Op haar blog zag ik het artikel ‘Feestdagen Wish List‘ voorbij komen en als iemand die haar dit jaar ook weer wat leuks wilt geven én zelf struggled met het maken van een lijstje, klikte ik er meteen op uit nieuwsgierigheid en ook voor inspiratie! 

Elk jaar maken wij als gezin (met aanhang) gebruik van online verlanglijstjes. Hier zijn verschillende websites voor en via deze websites kun je gemakkelijk een lijstje maken én deze meteen met je geliefden delen. Wat ook heel handig is, is dat wanneer iemand iets voor jou gekocht heeft hij/zij dit digitaal kan afvinken waarna de anderen (maar jij niet!) kunnen zien dat dit item gekocht is. Echt ideaal, want hierdoor komt het eigenlijk niet meer voor dat er dubbele cadeau’s gekocht worden en dat je dit na de feestdagen moet retourneren of ruilen!

Maar goed, dan moet ik mijn online verlanglijstje natuurlijk wel weten te vullen! Al weken loop ik een beetje vast, terwijl ik het wel fijn vind om mijn familie wat verschillende opties te geven. Dat maakt het shoppen van cadeautjes net iets makkelijker en soms ook wel leuker. Het leek me daarom voor mezelf, en hopelijk ook voor jullie, handig om mijn verlanglijstje hier te delen. Ik merkte namelijk dat Serena’s verlanglijstje me op ideeën bracht en misschien helpt mijn lijstje jou namelijk ook wel! :)

aerocinno
1113241

Een elektrische melkopschuimer

Via Instagram stories liet ik jullie zien dat ik momenteel mijn (warme) melk handmatig op schuim met behulp van een French Press. Dit werkt prima en het is eigenlijk ook best wel makkelijk te doen, maar toch verlang ik wel heel erg naar een echte melkopschuimer. Eentje die ik vul, daarna met een knop aan kan zetten en dat ik dan even de keuken uit kan lopen. Ik heb al meerdere elektrische handkloppertjes gehad, maar die gingen allemaal na een aantal maanden kapot dus ik wil heel graag nu echt ‘the real deal’. Via Instagram kreeg ik vooral tips voor de Nespresso Aerocinno of de Philips Senseo, dus ik heb beiden op de verlanglijst gezet. Het maakt me eigenlijk niet uit van welk merk hij is of hoe hij eruit ziet, als ‘ie maar goed werkt en makkelijk schoon te maken is! Mocht jij nog andere tips hebben, laat ze gerust achter in de comments!

Kwalitatieve goede thee (wit of geel)

Naast dat ik graag een latte maak (met hopelijk binnenkort een melkopschuimer haha!) ben ik ook een echte thee-liefhebber. Ik heb thuis heel wat groene losse thee liggen, maar ik zou dit heel graag willen uitbreiden met een heerlijke, kwalitatieve lichtzoete, fruitige maar ook zachte witte en/of gele thee. Simon Levelt komt meteen bij me op wanneer ik aan goede thee denk, maar ik denk dat er ook zeker wel andere plekjes zijn waar je terecht kunt voor een uitgebreide thee-selectie dus waar het vandaan komt maakt mij verder niet zo uit. Als het maar een heerlijke thee is!

Fluffy alpaca knuffel

Jep, net zoals bij Serena heb ik ook dit jaar een alpaca knuffeltje op mijn verlanglijst gezet! Als je ons al even volgt, dan heb je vast wel Tara’s Alpaca (hoe heet hij ook alweer? José geloof ik!) voorbij zien komen. Het is eigenlijk niet echt een knuffeltje, maar meer als een decoratie item. Bij Tara staat hij in de huiskamer in een kast en altijd als ik bij haar ben moet ik hem even een aai geven. ZO ZACHT! In de weekvlog van vorige week zondag waren we bij de winkel It’s A Present wezen kijken en o.a. daar verkopen ze deze alpaca’s. Ze hebben kleine alpaca’s, medium formaatjes en zelfs een hele grote! Bij minuut 15:12 zie je ons helemaal losgaan over een super-duper zacht exemplaar. I want it!

Schermafbeelding 2018-12-06 om 20.49.24
Schermafbeelding 2018-12-06 om 20.49.15
Schermafbeelding 2018-12-06 om 20.48.49
Schermafbeelding 2018-12-06 om 20.48.46
Schermafbeelding 2018-12-06 om 20.48.40
Schermafbeelding 2018-12-06 om 20.48.55

Geweven plantenmand en/of leuke planten potten

Toen we net wat planten in huis namen, hadden m’n vriend en ik gekozen voor simpele witte (plastic…) potten omdat we graag die minimalistische look wilden en niet zoveel zin hadden om veel geld uit te geven aan leuke potten. Rara, waar ben ik nu op uitgekeken? Juist, die plastic potten! Ik heb het afgelopen jaar al wat potten vervangen maar ik kan zeker nog wel wat mooiere manden of potten gebruiken voor enkele planten in huis. Denk aan gevlochten/geweven plantenmanden of potten met een leuk printje erop. So cute! (Bovenstaande manden komen allemaal van Kwantum vandaan, wat heb je daar een leuk aanbod!)

Een zak (schep) snoep!

Ik ben al mijn hele leven een echte zoetekauw en snoepkont, maar sinds dit jaar heb ik heel wat suiker laten staan en heb ik ook flink op het snoepen geminderd. Betekent dat, dat ik niet meer naar snoep snak? Heck NO! Daarom vind ik het ook wel een leuk cadeau idee om een lekkere zak snoep te vragen. Gevuld met lekkere drop (mijn favoriet zijn Zoute Haringen en Kokindjes) maar ook zoete en zure snoepjes zoals die zure beren. Zo lekker!

Hakmolen of staafmixer

Ondanks dat ik totaal geen keukenprinses ben staat er toch een hakmolen of staafmixer op mijn lijstje, wait whut?! Het afgelopen jaar is de hakmolen bij ons thuis kapot gegaan, super jammer want mijn vriend gebruikte deze altijd voor zijn Indonesische recepten. Nu mixt hij kruiden en ingrediënten in mijn blender en naast dat dat veel minder goed werkt, is het altijd ook echt een klusje om dat schoon te maken. Hij kookt vaak, maar moet je raden wie dan meestal de afwas doet? ;) Yes, en daarom zou ik graag weer een hakmolen of staafmixer (die ik ook kan gebruiken voor het maken van soep!) in huis willen!

(Geur)kaarsen

En als laatste kunnen geurkaarsen op mijn verlanglijstje natuurlijk niet ontbreken! Ik geloof dat ik vorig jaar geen kaarsen heb gevraagd (fam, correct me if I’m wrong…) want ik had afgelopen jaar een hele grote voorraad in mijn kast staan. Toen ik laatst een nieuwe kaars uit de kast pakte, merkte ik op dat die voorraad wel heel klein begon te worden (paniek!) en dat ik deze zeker weer dus moet aanvullen want ik houd van kaarsen branden! Naast kaarsen vind ik geurstokjes ook echt heerlijk om te hebben staan, die kan ik ook echt overal in het huis zetten en dus die zou ik ook heel graag bij het lijstje erop willen zetten. Mmm!

Ik weet dat de feestdagen niet om cadeautjes draaien, maar het is bij ons altijd al een traditie geweest om wel cadeautjes aan elkaar te geven. Puur omdat we dat echt gewoon heel erg leuk vinden om te doen! Natuurlijk deel ik hierboven een verlanglijstje met items die ik graag zou willen hebben, maar geloof het of niet: ik vind het zoeken, shoppen en geven van cadeautjes eigenlijk nog leuker om te doen. Iedereen bij ons is daar ook echt heel erg goed in waardoor ik ook altijd iets ontvang wat niet op mijn lijstje stond, maar waar ik wel ontzettend blij mee ben!

Geef jij cadeautjes tijdens de feestdagen? En wat heb jij op je wish list staan?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Action lampjes app testen + glitter Dr Martens! - Weekvlog #6
Kerstbomen shoppen + Vlogmas update!
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. 7 december 2018 / 07:40

  Oh die alpaca is wel heel erg leuk, maar hier zou die wel echt als knuffel worden gebruikt.

  • Larissa
   Auteur
   7 december 2018 / 07:48

   Hahaha, ja echt he? Ik geef je helemaal gelijk!!!

 2. 7 december 2018 / 08:45

  Toevallig heb ik een tijdje terug al zo’n Alpaca knuffel gekocht! Hij zat me zo lief aan te staren in de winkel dat ik hem wel mee moest nemen, haha. Geurkaarsen zijn ook altijd goed!

  • Larissa
   Auteur
   7 december 2018 / 16:39

   Haha jaaa I know!!!! Ik moet hem ook maar voor kerst vragen, want als ik er zelf eentje moet kopen dan kan ik er niet maar 1 kopen omdat ze me allemaal zo lief aankijken haha!!

 3. 7 december 2018 / 11:28

  Fijn lijstje! Vorig jaar toevallig een melkopschuimer gevraagd, echt een top apparaatje!

 4. Marina
  7 december 2018 / 12:49

  Ohhh als je van thee houdt moet je echt een kijkje nemen op teabar.,nl. Echt heel veel soorten en heel lekker!!!

  • Larissa
   Auteur
   7 december 2018 / 16:40

   Aah, ja de Teabar ken ik inderdaad, maar was me even ontglipt!! Dankjewel voor de opfrisser, hier staat ook heel veel lekkers op en het is ook lekker duidelijk te zien op de website :)

   • Anique
    8 december 2018 / 12:08

    Ik heb een tijdje geleden een verrassingsselectie thee besteld bij senza tea en ze zijn echt allemaal waanzinnig lekker.

 5. Petra
  7 december 2018 / 13:38

  Leuk verlanglijstje! Leuke mix van praktische en gezellige cadeau’s.
  Die alpaca’s zijn echt geweldig! Toevallig net mijn 2e gekocht. Nu heb ik een stelletje (bob en pip😂) grote kans dat er ooit nog kindjes komen. Ze zijn verslavend 😂😂😂
  Geurkaarten is ook altijd een goed idee. Ik wordt helemaal hebberig van je lijstje. Maar wij doen niet aan cadeau’s met kerst. Dus ik moet mezelf maar wat leuks geven ☺️

  • Larissa
   Auteur
   7 december 2018 / 16:42

   Haha jaaa ik sta er om bekend dat ik altijd praktische cadeau’s wil haha! Vaak iets te praktisch (saai zeggen ze) haha, maar daar word ik nou blij van! Van Tara krijg ik vaak huishoudelijke apparaten en ik zeg dan ook elke keer hoe vaak (elke dag) ik haar cadeau’s gebruik, love it!
   Jaa, cadeau’s voor jezelf kopen is ook super leuk om te doen, vind ik een heel mooi excuus (niet dat je die nodig hebt hoor!) ook :)

 6. 7 december 2018 / 16:16

  Ik ben echt verslaafd aan geurkaarsen, waxmelts en dat soort dingen. Heerlijk!

  • Larissa
   Auteur
   7 december 2018 / 16:42

   Aaah ja he! Brand jij ook andere geuren in de zomer/winter of eigenlijk heel jaar door dezelfde favoriete geuren?

 7. 9 december 2018 / 18:15

  Leuk lijstje! Geurkaarsen en geweven plantenpotten staan bij mij ook op mijn wish list :D

 8. Denise
  18 december 2018 / 12:23

  Wat een leuke wishlist!
  Zeker ideetjes opgedaan :)

  X

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127