Favorieten van de maand januari


Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal. Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wie kent onze favorieten video’s nog? De laatste keer dat wij zo’n video online hadden gezet is alweer eventjes geleden zeg! In deze video bespreken wij onze topproducten van de afgelopen maand, zowel beauty producten als fashion en lifestyle gadgets. Het beschrijven van sommige producten ging niet even makkelijk trouwens hahaha! Ach, jullie hebben aan een half woord vast wel genoeg… Ben je benieuwd naar onze ultieme must-haves van de maand januari? Bekijk dan meteen onze video!

Op hoeveel % zit jouw batterij (van je mobiel) op dit moment?

Liefs, Larissa en Tara
@larissaverbon / @taraverbon 
@endlessweekendnl

Curly fries met truffel en parmezaanse kaas
7 x Instagram Stories Hacks!
Deel:

13 Reacties

 1. 8 februari 2017 / 08:45

  Die rugzak van Michael Kors is echt heel erg mooi! De olie van Smashbox klinkt heel erg fijn, vooral dat je foundation wat natuurlijker oogt, waar koop je die? Jouw haar is trouwens zo tof, Larissa! Malou x

 2. 8 februari 2017 / 09:15

  De Michael Kors rugtas is te pretty en lijkt mij daarnaast erg praktisch. Moest wel erg lachen om jullie foute stukje, haha. Naar het merk Glamglow ben ik door jullie ook heel erg nieuwsgierig geworden, vooral het serum klinkt top. De styling spray van Guhl komt ook meteen op mijn wishlist, klinkt als een ideaal product! Ik word helemaal hebberig van al deze fijne producten <3

 3. Cécile
  8 februari 2017 / 09:43

  Echt weer een leuke video waar je veel aan hebt, super!! :-)

 4. Heleen
  8 februari 2017 / 13:39

  74%. Gisteravond opgeladen :)

 5. Fabiënne
  8 februari 2017 / 15:44

  66% gelukkig nog best wel vol

 6. 8 februari 2017 / 15:56

  Ik kom er nu pas achter dat jullie website nu een andere naam heeft. Ik heb onder een steen geleefd denk ik. Anyway, wel handig zo’n oplaadhoesje. Al is het voor mij niet echt nodig. Ik kan mijn telefoon (samsung s5) makkelijk twee dagen mee doen. Dan ben ik toch blij dat ik dan geen Iphone heb.

 7. petra
  8 februari 2017 / 22:14

  Leuke favorites! Mijn telefoon zit nu op 8%, maar mijn eigen batterijtje is ook bijna leeg, dus het geeft niet:)

 8. 9 februari 2017 / 07:20

  99 procent! Net wakker haha,, dus net van de oplader afgehaald.

 9. 15 februari 2017 / 11:33

  Die roze haren staan je zo leuk, Larissa! :) Mijn batterij is 84%!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *