Endless Weekly Snaps #48

snaps482_ - 8
snaps482_ - 9
snaps48_ - 3
snaps48_ - 8

Aangezien Larissa nog steeds heerlijk aan het relaxen is op Bali en neem ik graag haar weekly snaps artikel van deze week over. We vinden het namelijk belangrijk dat zij nog even kan genieten van de vrije tijd ;) En uiteraard zal zij als ze weer terug is in Nederland, jullie in geuren en kleuren vertellen over Bali. Hope you don’t mind!

Zaterdag

Het zonnetje scheen heerlijk en ik kreeg daar meteen veel energie van. “Zullen we vandaag nog naar het Bucketlist Festival gaan?” vroeg ik aan Celesta en aan Leonie (mijn besties). Beide waren ze een beetje moe maar hadden ze toch ook wel zin om wat te doen. In de middag stapten we in de auto en reden we naar het metaal kathedraal in Utrecht Leidserijn. Wauw, wat een gave locatie is dit zeg! Je kon hier allemaal leuke hoekjes vinden en volgens mij is het echt een perfecte trouwlocatie.

Ook vonden we deze gigantische pop in de tuin, een beetje creepy, dat wel. Mocht je je nog afvragen wat we hier aan het doen zijn, we worden herboren…

Op het bucketlist festival kon je allemaal bucketlist dingetjes doen op 1 dag, super grappig dus! Denk hierbij aan vuurspuwen, insecten eten, in een bad met… liggen en iets kapot slaan zoals een auto of tv. Vuurspuwen vonden we een beetje eng omdat het toch wel erg dichtbij je mond komt + het is je eigen risico. Dus we begonnen met glitters en bier, lekker safe.

Maarre kijk nou eens naar ze, wat een knappe lachebekkies! Ik word zo vrolijk van ze!

Daar kwam ik Daphne ook nog eens tegen en zij volgt ons al vanaf het begin, toen onze blog kittycupcake heette (dus nog voordat Larissa erbij zat!!! Dat is echt waaaaaaay back). Ik vind dat echt mega speciaal! Daphne, ik vond het super leuk je gesproken te hebben! Heel erg bedankt voor je geduld met het maken van onze foto (lol) en hopelijk tot snel weer een keertje!

Daarna gingen we sushi eten van een naaktmodel en ik was erg benieuwd naar hoe dat zou zijn. We zijn dol op sushi dus dat was helemaal top, maar we vonden het ongelooflijk ongemakkelijk om het van iemand zijn (trillende) lichaam af te eten. Wow. Ik kan gewoon niet uitleggen waarom het zo awkward was. Misschien omdat ik oogcontact maakte, misschien omdat hij trilde om zo stil mogelijk te liggen en misschien vooral omdat het zo ontzettend random was. We kunnen er nu wel enorm hard om lachen in ieder geval! We hebben er geen foto van trouwens want dat mocht helaas niet!

Zou ik het trouwens ooit nog een keertje doen? NEVER!

Uiteindelijk hebben we nog meer eten en drinken gehaald, denk aan koffie & muffins, een hamburger, frietjes en… Nouja nog meer bier. We waren toe aan quality time en hebben daarom uiteindelijk super veel gekletst en gelachen met elkaar. De bucketlists lieten we een beetje gaan. Daarna reden we langs mijn huis, dronken we nog thee, kletsten we nog verder en gingen we vervolgens op tijd maar voldaan naar bed.

Dit had ik trouwens aan: een shirtje van Loavies en een mom jeans met roze details van Primark. Beide cadeau gekregen en het is echt een heerlijke combo!

Zondag

In de ochtend probeerde ik eens een thuis-workout uit voor het eerst in mijn leven en ik kwam tot de conclusie dat het nog zwaarder was dan in de gym. De volgende keer ga ik daarom ook weer liever naar de sportschool denk ik! Ik lag uitgeteld op bed, voelde me een failure en ik wilde eigenlijk niets meer doen omdat ik zo moe was, maar toen kreeg ik een facetime belletje van Serena.

‘Ben je net pas wakker? Zin om te lunchen zo?’

Ehhhhhh ja is goed.

snaps48_ - 8
snaps48_ - 7

Nadat ik had gedoucht kreeg ik weer nieuwe energie en ik was blij dat Serena me had gebeld, anders was ik misschien de hele dag in bed blijven liggen. We spraken af bij een nieuwe zaak in Utrecht genaamd ‘De Zagerij’ voor lunch. Hier hebben ze namelijk een groot en heerlijk terras aan de kade en de menukaart zag er ook goed uit. Denk aan toast met avocado, eggs benedict en eggsflorentine. Maar ook oesters, breakfast bowls en nacho’s!

snaps48_ - 10
snaps48_ - 11

Hoe cute ziet het er hier trouwens uit he? In het najaar kan je hier vast gezellig zitten voor een openhaardje.

Daarna besloten we naar kampong te gaan, waar George een voetbalwedstrijd zou hebben met team Creators FC. Een voetbalteam vol met YouTubers die kunnen voetballen. We waren heel erg benieuwd en aangezien de wedstrijd in Utrecht werd gespeeld, konden we het ook eigenlijk niet overslaan natuurlijk. George speelde goed maar kreeg wel een goede trap op zijn enkel, au! (Deze foto heb ik trouwens van Serena, thanks!).

Eenmaal thuis at ik in mijn eentje en dat vond ik niet zo heel erg, want ik had een enorm druk weekend achter de rug en dat maakte mij wel een beetje moe. Vrijdag met mijn meiden aan de wijn en Mens Erger Je niet, zaterdag met mijn andere meiden aan het bier en sushi én zondag met Serena aan de nacho’s en fris. Een goed weekendje vol met al mijn liefdes in ieder geval!

Maandag

Nadat ik de video voor woensdag had ge-edit (ja het houdt nooit op dat editten hahaha!) ging ik de stad in voor een cadeautje voor Serena. Ik had namelijk wel iets besteld online maar dat was nog niet binnen gekomen, bovendien had ik nog een ander ideetje in mijn hoofd. Het kopen van een cadeau vind ik altijd wel veel werk, zo ben ik al 3x de stad in gegaan en thuis gekomen met niets maar dit keer kwam ik het plotseling tegen. Een hele gave en hippe spiegel! Zelfs alle medewerkers gaven mij er complimenten op. Ik hoop dat ze hem kwijt kan in huis ;)

Hiep hiep hoera! Serena werd 33 jaar op maandag 4 september en dat hebben wij gevierd bij haar thuis, met een goed bord Indonesisch eten en een taartje. Ze had heerlijk gekookt en het hele huis rook precies zoals bij oma vroeger, ik kan het niet echt uitleggen maar het voelde goed.

Ze had nasi kuning gemaakt en sambal goreng boontjes, sambal goreng telor en frikadellen. Heerlijk gekookt Serena!

*prrrrt prrrrrt*

Ik had het heel erg gezellig en dan vergeet ik altijd om mijn telefoon erbij te pakken. Geen foto met de jarige jet dus… Meh! Ik heb nog wel een foto met fluffy Rama gemaakt toen ik nog even langs mijn ouders reed.

Dinsdag

Overdag nam ik een video op die morgen online zal komen, het is een Aliexpress shoplog! Het is een beetje ver van te voren maar dat was een prettig gevoel, omdat ik wist dat er drukkere dagen aan zouden komen. Voorbereiding is key, anders red ik het gewoon niet.

En al helemaal niet als we dit soort grijze dagen hebben IN DE ZOMER, daar word ik zo moe van. Ik weet dat de herfst er al snel aan komt, maar ik ben er niet klaar voor en ik kan er ook niet enthousiast van worden. Hartstikke mooi die blaadjes, maar het is ook koud en nat. Dus blijf voorlopig alsjeblieft nog even uit mijn buurt met je pepernoten en je truien voor sweater weather want ik heb nog heel eventjes zomer en draag gewoon nog lekker t-shirtjes zonder jas, of ik nou doodvries of niet. Hoe langer ik de herfst kan uitstellen, hoe beter.

In de avond ging ik naar de sportschool en ik had er geen zin in, maar toch heb ik het gedaan. Voelde best goed.

Woensdag

Omdat ik een goede planning had gemaakt voelde deze dag lekker ontspannen aan. Toch sliep ik niet uit want ja, dit beestje stond om een uur of 4 op mijn borstkas te balanceren en daar werd ik wel wakker van ja. Daarna was ik vooral druk met van alles en nog wat, waardoor ik geen foto’s heb gemaakt.

Op de woensdag plaatsten wij ook deze super toffe summergoals video, heb je hem al gezien?

Donderdag

Donderdagochtend pakte ik de trein naar Maastricht voor een persevent van Spa! We zouden naar Spa in België gaan en het zou een super leuk weekendje worden. Na zo’n 2 uur kwam ik dan eindelijk aan. Het duurde lang, maar gelukkig was ik mijn oordopjes niet vergeten en kon ik lekker uit het raam staren met muziek in mijn oren haha!

Eenmaal aangekomen in mijn hotelkamer vond ik dit leuke pakketje vol met spulletjes om dit weekend te overleven, zoals regenlaarzen en een poncho (het regent zeer veel in Spa), snacks en natuurlijk een flesje Spa water.

Kijk hoe awesome deze laarzen zijn! En hierdoor kon ik mijn eigen schoenen schoon houden, super fijn.

Na een hele dag op pad te zijn geweest mochten we in de avond genieten in de Spa thermen. Met een kabelbaan gingen we helemaal naar boven op een berg en daar konden we zwemmen in een zwembad en verder had je daar ook nog een hammam stoombad, een sauna en een ruimte met citroengeur, black light (lol) en rustgevende muziek. Echt heerlijk!

In de avond genoten we van een overheerlijk diner met wijnarrangement erbij! Vooraf kregen we een amuze en daarna kregen we burrata met parmaham en tomaat, dat vind ik zooooo ontzettend lekker. Als er ergens burrata op de kaart staat wil ik het eigenlijk altijd wel bestellen. Daarna kregen we een biefstukje en weer daarna had ik creme brulee. We hebben echt 3 uur lang gekletst en heerlijk gegeten, super gezellig.

Daarna was ik echt ontzettend moe geworden! Ik ging nog even douchen, bekeek mijn geschoten foto’s en zette ze meteen even op mijn laptop en dook mijn bed in. Nou, na dat wijnarrangement sliep ik echt als een roos haha!

De ochtend erna zag ik deze zalm ineens liggen bij het ontbijt, wauw! Ziet er veel beter uit dan die plakjes gerookte zalm he? Ik had er echt totaal geen zin in dus ik heb het niet geproefd, maar ik vond het wel een prachtig gezicht.

Ik ging wel voor mijn standaard hotel ontbijtje: scrambled eggs, fruit, croissant, sinaasappelsap en een cappuccino. Yummy!

Daarna doken we de natuur in nadat we een fotoworkshop hadden gekregen van natuurfotograaf Eelco Roos, super leuk om eens meegemaakt te hebben! Ik vind het fotograferen van de natuur nog best wel lastig omdat het al snel allemaal op elkaar lijkt, maar hij heeft ons goede tips meegegeven.

Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan, het was een lange rit en ik was ook behoorlijk moe geworden! Ik had alleen geen tijd om te rusten omdat mijn vriend jarig was gisteren! HIEP HIEP HOERA! Speciaal voor hem kocht ik zijn favoriete taartje bij de bakker en daardoor voelde hij zich toch wel een beetje jarig.

In de avond vierden we het met een drankje en wat vrienden, super gezellig! Vandaag ga ik met deze regenbui naar Smeerboel festival en morgen vier ik mijn eigen verjaardag met familie! Jawel, ik wordt alweer 26 jaar deze zondag… Kan je het geloven? Ik voel me oud haha!

Hoe oud ben jij? En wat zijn jouw plannen dit weekend?

Liefs Tara
@taraverbon

 

 

Aliexpress shoplog met sieraden, gadgets en meer!
Met de helicopter naar Mysteryland - summergoals #6
Deel:

12 Reacties

 1. Rita
  9 september 2017 / 09:01

  Wat een superdrukke week Tara, veel werken, maar ook lekker eten, vrienden zien en een tripje naar Spa. Knap hoe je dat voor elkaar weet te krijgen.

  • 11 september 2017 / 15:48

   Ja he? Kwestie van goed plannen haha! xx

 2. Tessa
  9 september 2017 / 09:12

  Wees maar niet bang, ik ben ook 26 en ik voel me nog normaal ;-) Wij blijven dit weekend thuis want mijn vriend is ziek, en mijn hoogtepuntjes deze week waren Hellofresh recepten koken, dingetjes regelen voor onze bruiloft en de herhaling van Heel Holland Bakt kijken, haha. In vergelijking met jullie en andere bloggers heb ik maar een rustig leventje zie ik als ik dit zo opschrijf, maar ik hou ervan :-). Fijn weekend!

 3. 9 september 2017 / 10:40

  Wat een leuke week en veel verjaardagen achter elkaar. Van harte gefeliciteerd met iedereen 😊

 4. 9 september 2017 / 12:42

  Haha die herfst-ontkenningsfase van je, geniaal XD Maar jij denkt precies hetzelfde als ik: blijf nog maar lekker weg met die herfst!
  Alvast gefeliciteerd! Ennuh 26 oud? Welnee joh! Je hebt nog minstens de helft van je leven voor je ;)
  Ik word volgende maand 29. Dus volgend jaar een dertiger! Kan niet wachten :D

 5. Sharon
  9 september 2017 / 12:48

  Oud?!?!??! 😂😂😂 dan ben ik hoogbejaard denk ik….🤔 32 jaartjes al hier. En ik voel echt niet zo. Heb dan wel 2 kinderen maar gedraag en doe niet veel anders dan 6 jaar geleden hoor! Dikke doei! Het leven houd niet opeens op…..probeer er iedere dag iets moois van te maken!

 6. Daphne
  9 september 2017 / 17:59

  Haha supergrappig om mn eigen story in je weekly snaps te zien! Heel leuk jullie gesproken te hebben en vond het ook heel leuk jullie te shooten ( en ben blij dat er een foto tussen zat die je uiteindelijk ook echt hebt geplaatst. Vuurspuwen was echt grappig trouwens. En ik moest dus die sushi op het naaktmodel leggen ook haha. Veel plezier op smeerboel,, glitterparadijs staat daar ook!

 7. Denise
  9 september 2017 / 20:00

  Ik ben ook 26…I feel you 😂
  En dit weekend unicorn pantoffels gehaal bij de primark…(hoezo grown up? 😂🦄))
  Dat weekend spa zag er heerlijk uit!

  X

 8. Claudia
  9 september 2017 / 21:10

  Klinkt echt leuk die Bucketlist festival! Misschien iets voor mij volgend jaar, haha! Ik was trouwens vergeten hoeveel jaar er tussen jou en Serena zit! Lijkt me toch ook wel leuk om een ‘zoveel’ oudere zus te hebben ;D

 9. 10 september 2017 / 09:55

  Ik ben 20 haha, dus wel een stukje jonger! Die zalm ziet er echt heerlijk uit.

 10. Lisa
  11 september 2017 / 14:02

  Nog gefeliciteerd, super leuke week heb je achter de rug, altijd leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *