Endless Weekly Snaps #44

44endlessweekly_ - 15
44endlessweekly_ - 7
44endlessweekly_ - 5
44endlessweekly_ - 10

Joehoe, het weekend is weer aangebroken én je bent ook terecht gekomen op onze wekelijkse snaps op onze blog! Deze keer is het aan mij de beurt om te laten zien wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt en gezien en ik heb weer heel wat leuke (en vooral fluffy!) snaps op je te wachten staan dus kijk gezellig mee! 

Allereerst moet ik wel even eerlijk zijn en je laten weten dat ik heel blij ben dat het vorige week Tara’s beurt was voor de weekly snaps. Vorige week is namelijk voor mij echt een soort grijze blur geweest en heb ik denk ik wel een van de diepste punten bereikt die ik me kan herinneren. Ik zat er he-le-maal doorheen, ik wilde niet de bank afkomen (heb ik dus ook amper gedaan, thank god for Netflix) en ik heb het zelfs voor elkaar gekregen om dagen niet een voet buiten de deur te zetten. Ik had gewoon echt helemaal nergens zin in. Ik had niet eens de puf om te begrijpen wat er mis was met mezelf. Ik wilde gewoon even helemaal niets. Uiteindelijk ben ik aan het einde van de week in tranen uitgebarsten toen ik bij m’n moeder in Houten was en daar heb ik een flink gesprek met haar gehad wat enorm opluchtte. Het hoe, wat, waarom, en wat nu ben ik nog niet helemaal over uit en dat voelt (voor nu) ook wel echt te persoonlijk om te delen, maar ik zag daarna eindelijk weer een soort lichtpuntje in die flinke tunnel waar ik in zat en sindsdien gaat het gelukkig wel een stuk beter!

Maar goed, ik was in Houten omdat ik Rama ging ophalen voor een proef-logeerweekendje. Ik keek hier al de hele week naar uit dus ik was ontzettend blij dat ik m’n hoofd net daarvoor een beetje heb kunnen legen en dat ik een weekendje chillings & fluffy time zou hebben! Rama kwam trouwens logeren omdat we wilden kijken hoe het zou zijn als ik een tijdje op hem zou moeten oppassen – indien m’n ouders op vakantie zijn of iets dergelijks. Dus hups Rama in het kooitje, de kattenbak en eten mee en we zijn naar mijn huis gegaan!

44endlessweekly_ - 11
44endlessweekly_ - 13
44endlessweekly_ - 14
44endlessweekly_ - 12

Ik heb zoveel foto’s van Rama gemaakt dat ik het maar even in een collage heb gezet want anders zou je onwijs lang aan het scrollen zijn haha. We hadden verwacht dat Rama best wel bang en onrustig zou zijn in een nieuwe omgeving, maar het ging eigenlijk onverwachts ontzettend goed! Hij heeft natuurlijk alles bekeken, rondgesnuffeld en dat nog eens over gedaan en op een gegeven moment vond ik hem op m’n bed, op de bank en zo in de vensterbank. Vooral de vensterbank is z’n favoriet geweest omdat hij hier lekker op kon slapen, naar buiten kijken en ook zichzelf iets afschermen met de gordijnen. Ah, het is zo leuk een fluf in huis!

En ook met Rei thuis ging het helemaal goed, Rama was totaal niet bang en kroop op een gegeven moment zelfs zijn kant op om daar te liggen. Kijk zo schattig! Ik smolt, dat merk je wel haha.

Op zondagochtend lag Rama er zelfs zo bij… nou als dit niet laat zien dat hij helemaal in z’n nopjes is dan weet ik het niet! Hij heeft het zo ontzettend goed gedaan en hij was ook zo lief, aanhankelijk, knuffelig en zoveel meer dan ik in Houten van hem zag. Echt fijn én vooral heel fijn om te weten dat het proef-logeren dus geslaagd was!

Rei en ik moesten een kast bij z’n moeder in elkaar zetten en mijn ouders kwamen in de middag Rama weer ophalen. Volgens mij stonden ze zelf ook te trappelen om hem weer thuis te hebben en vooral m’n vader had hem enorm gemist haha! Mocht je de video van afgelopen zondag nog niet gezien hebben, dit is onze maandelijkse Budget Toppers video, en aan het einde van de video heb ik een extra stuk toegevoegd toen onze vader ons tijdens het filmen belde en wilde Facetimen (met Rama) zo grappig!

Ben jij al geabonneerd op ons kanaal? We tikken nu wel echt bijna de 100k aan!

Nadat we de kast in elkaar hadden gezet met de meeste moeite ever, zijn we naar Laren gereden waar we bij Loetje zijn gaan lunchen. Of eerder een vroeg avondeten.

Ik had iedereen al gehoord over de biefstukken bij Loetje, waar ze volgens mij ook bekend om staan, maar ik had er zelf nog niet eerder eentje op. Nou, delish hoor! Ik had er ook wel echt heel veel zin in, maar het smaakte me ook echt heel goed haha!

Later op de avond hebben m’n vriend en ik onze brommers weer tevoorschijn gehaald en zijn we in Utrecht gaan rondrijden. Heel leuk!

Ik heb heel wat nieuwe plekjes in Utrecht ontdekt, dus ik was meteen toerist in eigen stad!

Op maandag zijn Tara en ik naar Scheveningen afgereisd omdat we op het weerbericht zagen dat dit een van de weinige mooie dagen zou zijn. Perfect om lekker de deur uit te zijn dus! Op Scheveningen hebben we ook veel foto’s gemaakt voor zowel onze site als die van Travellab.nl dus het was ook heel productief. Heerlijk als je dat kan combineren op zo’n leuke locatie!

Aan het einde van de dag trakteerden we onszelf op een ijsje van Ben & Jerry’s! We namen ieder 1 bolletje want dat was wel zat, maar holy moly wat een geld vragen ze hier: €2,- per bol! Ok, uiteindelijk was het wel echt écht een lekker ijsje en hebben we er met volle teugen van genoten haha. Hij was wel echt heel goed en rijk van smaak en de hoeveelheid was ook wel heel wat overigens, maar wel beetje overpriced haha.

Over ijsjes gesproken… we plaatsten deze week ook onze 2e SUMMERGOALS video online waarin we op jacht waren naar een heel tof ZWART ijsje! Mission accomplished? Je ziet het in deze aflevering!

Toen we terugreden vanaf het treinstation kwamen we langs deze leuke straat, dit is een volksbuurtje in Utrecht en die hadden ze super leuk aangekleed voor onze Oranje dames! Overigens was hier niemand, want de huldiging werd elders in ons stadje gehouden dus daar was het groot feest!

Ik ben bij thuiskomst lekker op m’n balkon gaan zitten, heerlijk! Op een kussen overigens, want ik heb nog steeds geen bank. Ik heb trouwens ook maar besloten om operatie balkon-bank tot volgend jaar uit te stellen want ik ga over 2 weken op vakantie en daarna gaan we alweer richting de Herfst en vanaf dan kan ik toch waarschijnlijk niet veel meer op het balkon zitten. Maar volgend jaar moet ik er dan wel vroeg bij zijn vind ik, in maart al of zoiets zodat ik vanaf mei direct het balkon op kan haha!

Ook heb ik weer een voet in de fitnesszaal gezet!

Met Serena en Tara bezocht ik Intratuin, ik mocht namelijk nog wat plantjes of ander groen uitzoeken voor m’n verjaardag. Ik ben geslaagd met mini cactusjes waar ik een super leuke cactus terrarium van heb gemaakt! Hij is echt mega leuk geworden en ik heb foto’s gemaakt van het proces en het eindresultaat. Ik laat jullie volgende week zien hoe en wat! :)

Oh en deze foto, Serena zag gekke katten accessoires en daar moesten ze even foto’s van maken. Die twee zijn echte katten-vrouwtjes haha!

En dit was een van m’n outfitjes van afgelopen week! Het jasje is van Breathe Carolina, t-shirtje van Aliexpress (binnenkort komt er een nieuwe shoplog!), broek van Loavies, tas van Rebecca Minkoff en sneakers van Converse.

Ik ben donderdag ook weer even langs m’n ouders gegaan voor de gezelligheid, om Rama te aaien en om ook wat pakjes op te halen. M’n moeder had laatst weer een lekkere taart gehad, dus die moest ik natuurlijk ook even proberen haha! Hier kijken ze heel geconcentreerd naar een serie op tv trouwens.

IMG_5042
IMG_5041

Oja!! Vanaf deze week ligt ook de nieuwe Vriendin in de schappen en m’n moeder staat erin met een leuk interview! Een tijdje geleden gingen we met z’n allen mee naar de fotoshoot van mam en het is echt super leuk om nu het resultaat ervan te zien. Trots op m’n mooie mama!

Vrijdag heb ik overdag thuisgewerkt en aan het einde van de middag had ik met vriendinnetje Jolien afgesproken! We zijn naar Copacabajes gegaan, een tijdelijk stadsstrand in Utrecht in een voormalige gevangenis. Het was niet zo hip als we hadden gehoopt (en helaas was er ook geen zon!) en het gaf ergens ook wel een gek gevoel om je zo in een gevangenis te bevinden maar het is verder op zich wel een leuk idee!

Maar we hadden flink honger en zijn na een drankje daarom verder gefietst naar Tiger Mama op de Voorstraat. Ik had Tara hier een tijdje geleden al over gehoord en zij was helemaal enthousiast over dit restaurant. Nou, als Tara zegt dat je ergens goed kan eten: dan is het zo! Dus dit restaurant stond al even op m’n wishlist en aangezien Jolien ook gek is op Aziatisch eten en we hier een 10 gangen diner konden bestellen (heel gezellig en handig wanneer je lekker wilt tafelen en kletsen!) was dit echt een perfecte keuze. Ook wij zijn zeer enthousiast en raden dit restaurant ook zeker aan. Alles was enorm goed op smaak, super smaakvol, super lekker, prachtig gepresenteerd en ook bijzonder! Op de foto hierboven zie je een kroketje van rendang (bijzonder!) en een kangoeroe biefstukje (mega smaakvol, Jolien vond ‘t een minder fijn idee maar het vlees was wel echt mega mals…). Het leuke is dat je van tevoren niet weet welke 10 gangen je voorgeschoteld krijgt, maar je kunt wel aangeven wat je bijvoorbeeld wel en niet wilt of mag eten. Dit diner kost €27,50 wat ik echt een mega schappelijke prijs vind. Dit bericht is overigens niet gesponsord, Jolien heeft zelf afgerekend voor ons (nog als bday cadeautje – nogmaals bedankt Lien!!!) maar we vinden het gewoon een aanrader! :)

Vandaag ga ik met m’n vriendinnen Giovanna en Myrna naar Dance Valley festival en het zal ook geregend hebben dus ik ben zo ontzettend aan het duimen dat het geen modderfestijn gaat worden vandaag. De regenlaarzen staan in ieder geval paraat en we gaan er gewoon voor haha!

Wat ga jij doen dit weekend? En wat is jouw favoriete restaurant?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Aliexpress Shoplog #2 + Winactie!
Een dagje Scheveningen!
Deel:

22 Reacties

 1. 12 augustus 2017 / 07:56

  Meid toch ik hoop dat het snel beter met je gaat!
  Leuk dat jullie met mams in het tijdschrift staan.
  Leuke foto’s.
  Geniet van de mooie muziek op het festival.

  Fijn weekend Xoxo

 2. 12 augustus 2017 / 09:05

  Leuke foto’s, ik hoop dat je je ondertussen een stuk beter voelt. Soms heb je van die dagen dat het allemaal wat minder gaat, hoort er ook bij! Ik ga trouwens jullie summer goals video nog even kijken, deze was ik misgelopen!

  • 14 augustus 2017 / 23:29

   Aah dankjewel, enne jaa zeker, meestal gaan die downs wat sneller over, maar deze keer bleef ik er toch wel wat langer in hangen – wat voor mij voor het eerst was! :)
   Jaa zeker kijken, super leuk en dankjewel!!

 3. Inge
  12 augustus 2017 / 10:11

  Zoo lief dat je pa Rama zo miste!

 4. Naomi
  12 augustus 2017 / 10:49

  Wat vervelend dat je je zo rot voelt de laatste tijd. Ik merk om mij heen dat veel meiden van mijn leeftijd er last van hebben. Niet weten wat je met je leven wil, zoveel keuzes die je kunt maken en de lat die steeds hoger gelegd wordt. Ik weet natuurlijk niet waar jij mee zit, maar als je hierin herkent, google dan eens op hapto therapie. Heeft mij toen erg geholpen!

  En wat ziet dat hippe strandje in de gevangenis er bedroevend uit, wilde daar ook nog eens langs gaan, maar houdt t dan maar bij SIOA en Roost :)

  • 14 augustus 2017 / 23:28

   Ja, je hebt zeker gelijk. De punten die je noemt merk ik namelijk bij mezelf helaas ook… toch wel pittig hoor! :)
   Enne haha ja wel een beetje he, ik vind Roost ook wel erg tof maar bij SIOA ben ik dus nog steeds niet geweest. Elke keer denk ik.. hmmm neeeh toch maar wat anders, maar ik moet het toch maar eens een keertje bezoeken lees ik dus! ;) Kom je ook uit Utrecht trouwens?

 5. 12 augustus 2017 / 12:57

  Leuke fotos. Ik hoop dat je je snel weer helemaal de oude gaat voelen.

  • 14 augustus 2017 / 23:26

   Dankjewel! Enne ja, het gaat alweer wat beter! :)

 6. 12 augustus 2017 / 14:33

  ahhhh zo schattig dat Rama zo op z’n gemak is bij jou thuis! <3 zo cute al die foto's!

  • 14 augustus 2017 / 23:26

   Haha jaa, had ik echt niet verwacht! Meestal is hij niet suuper dol op mij (vooral op m’n vader dus haha) maar deze keer kreeg ik zoveel liefde terug :P

 7. Renske
  12 augustus 2017 / 16:35

  Liefs voor jou!

 8. Britt
  13 augustus 2017 / 00:36

  Ik zou ook trots zijn als mijn moeder zo stond, maar jullie hebben ook een prachtige moeder om trots op te zijn! Leuk setje zijn jullie op die scooters, superstoer!

 9. 13 augustus 2017 / 08:50

  Vervelend dat je je niet helemaal lekker voelde! Hopelijk voel je je snel weer de oude!

  Veel plezier op Dance Valley!

  • 14 augustus 2017 / 23:24

   Dankjewel, het gaat al een stuk beter! En jaa, lievie is het he!

 10. Denise
  15 augustus 2017 / 21:26

  Zo naar dat je afgelopen week niet zo lekker in je vel zat :(
  Wel heel fijn dat je dan even bij je moeder je hart kunt luchten! Voelt toch altijd fijn 😘
  En je had een schattige fluffy om je een beetje op te vrolijken :)

  Heel veel liefs en ik hoop dat het gauw weer beter is!

  XOXO Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *