Endless Weekly Snaps #23

Fijn weekend allemaal! In deze endless weekly snaps deel ik weer een hoop leuke foto’s van de afgelopen tijd. We hebben gelukkig weer een aantal zonnige dagen achter de rug en daar heb ik goed van kunnen genieten. En dit artikel type ik zelfs nu vanuit Valencia waar wij dit weekend zitten om Las Fallas te vieren, hier is het ook heerlijk zonnig! Dusse, groetjes uit Valencia! Kijk je weer mee?

Zondag

Op zondag scheen de zon heerlijk en ik denk dat bijna iedereen in Nederland zich op een terrasje bevond. Groot gelijk! Kansen pakken noem ik het maar. Met Jennifer bezocht ik een nieuwe potentiele hotspot genaamd Brutal, een tentje onderin de watertoren. Je kunt hier terecht voor Spaanse wijntjes, worst en kaasjes. Het schijnt dat ze de wijnen hier afwegen of afmeten, waardoor je nooit teveel betaald (ofzo). Eerlijk gezegd heb ik van dat concept eventjes niet zoveel meegekregen hahaha!

Ik bestelde een Spaans blond biertje en deze was echt heerlijk, yes! Ook bestelden wij (goh, verrassing) een plaat met eten. Hierop lagen allemaal plakjes worst die smolten op onze tong en ook brood met truffel (!) dip. Genietennnnnn!

Het terras buiten is enorm klein en zat natuurlijk al helemaal vol toen wij aan kwamen kakken, maar gelukkig wisten we nog net een plekje in de zon te bemachtigen. Jen op een stoel en ik op een bankje tegen de muur. Dit was het zicht als ik naar boven keek, grappig toch zo’n watertoren? Want helemaal bovenaan bevind zich een restaurant genaamd WT Urban Kitchen, deze is echt helemaal volgeboekt t/m augustus…

En dit was mijn uitzicht als ik vooruit keek, lekker aan het water met mooie huisjes op de achtergrond. Gezellig plekkie hoor!

Een vriendinnetje van Jennifer werkt bij het restaurant helemaal bovenin de watertoren en zij vroeg aan ons, of we eens een kijkje wilde nemen. Ja natuurlijk! Hoe cool is dat?

Vanaf de watertoren kan je de hele stad bekijken en ik kan mij voorstellen dat de zonsondergang hier ook geweldig is. Een hele leuke plek voor een romantische date bijvoorbeeld! Maar je kunt hier in het weekend ook terecht voor de lunch, een driegangen lunch geloof ik.

Dit is trouwens de bovenste verdieping van het restaurant, super cool he! Je kunt binnen dus zitten en alles is van glas, dus je hebt lekker veel licht. En buiten kan je ook plaats nemen aan van die bartafels met een dik uitzicht erbij, echt cool. Nu het eten nog een keertje proeven daar, als ze een keertje plek hebben dan.

Maandag

Met onze blog en ons YouTube kanaal proberen wij altijd doordeweeks te werken en in het weekend….. Nouja, ook te werken… Maar proberen we ook voornamelijk vrij te nemen haha! Rust en ontspanning is namelijk key! Maar goed, op de maandag begint alles weer en stapelen de mailtjes zich enorm hoog op. Ik denk dat iedereen dit wel herkend.

In de ochtend kwam ons nichtje Maren langs met een hoop kleding en om de boel door te bespreken. We zouden de dag erop namelijk shooten. En met Larissa maakte ik daarna nog een aantal planningen en afspraken. Want soms zien we door de bomen het bos niet meer en wij werken het liefst volgens een schema en met een lijstje, zodat we dingen kunnen afstrepen. Wie nog meer?

We vergeten ook best wel vaak om te eten en te drinken tussendoor en daarom besloten we dit keer echt even de deur uit te gaan. Geen laptop voor ons gezicht, geen camera in de hand en ook even geen telefoontje. En even goed bunkeren want die energie hadden we nodig. Bij Bar Beton bestelden we deze joekels van een borden met eten. Lekker!

Dinsdag

We hadden een fotoshoot gepland want er komt een Wrangler x America Today x Endless Weekend artikel aan op onze blog. Maren hielp ons mee met een aantal duo foto’s en we konden ons ook omkleden bij haar thuis, super fijn.

Verder maakten wij voornamelijk de foto’s van elkaar omdat dit altijd super goed gaat. We zijn al jaren onze eigen fotograaf en weten precies van elkaar wat werkt en wat niet. Hier kijken we naar een aantal resultaten en blijkbaar zijn we erg tevreden hahaha!

We liepen door de hele stad heen op zoek naar de beste locatie voor de foto’s! De achtergrond is erg belangrijk omdat deze niet moet afleiden van de kleding, verder moet het ook niet te donker zijn en ook kunnen wij beter niet vol in de zon foto’s schieten. Dat werkt namelijk gewoon niet. Gelukkig zijn we bekend in Utrecht en kennen we al een aantal goeie plekken waar we altijd terecht kunnen.

Hier schiet Larissa de totaal foto’s van mijn outfit en zoals je ziet loop ik richting de camera, dat werkt voor mij namelijk het beste. De omgeving ziet er hier enorm rommelig uit maar op de foto’s natuurlijk niet. Dat ga je binnenkort nog wel zien hier op EndlessWeekend.nl.

Je ziet het goed, ik draag eindelijk ook Vansjes net als Larissa. Ze had gelijk, die dingen lopen echt als wolkjes.

It’s a wrap! Dankjewel Maren en Maartje voor het assisteren en meehelpen, en Larissa ofcourse for being her fun self.

Maren heeft een kater genaamd Pablo en misschien herken je hem nog wel van foto’s. De eerste keer dat ik hem zag was hij nog klein en schattig. Nu is hij nog steeds super schattig hoor! Maar hij is inmiddels alweer 1 jaar oud geworden en hij is ook enorm gegroeid, wow! Echt, wat een beest. Het is een maincoon en volgens mij wordt hij net zo groot als een wolf! Maar ohhhhhhh zo lief en zo onwijs zacht, niet normaal. Ik wil ook een Pablo!

Daarna fietste ik weer snel naar huis omdat ik nog een aantal foto’s moest maken thuis en bovendien moest ik nog een aantal dingen uittypen. Verder wachtte ik ook op mijn boodschappen die ik had besteld bij Picnic. Kennen jullie deze app al? Ik heb je een tijd geleden hier ook al over getipt. Via de Picnic App kan je boodschappen bestellen (zowel super goedkope producten als A-merken) en de minimale bestelwaarde is €25,-. Je hoeft dus niet eens voor een volle week in te kopen, met 3 dagen red je het ook. Ze bezorgen het gratis thuis in elektrische wagentjes en brengen het tot aan je deur (ook als je in een flat woont). De medewerkers zijn allemaal mega lief en het scheelt mij gewoon enorm veel tijd en sleepwerk. Bovendien kan je makkelijk bijhouden hoeveel je uitgeeft in 1x (bij de kassa in de supermarkt is dit vaak een gokje). Goed, het is duidelijk. Ik ben fan! Echt een aanrader. Dit berichtje type ik helemaal uit mijzelf trouwens.

In de app vond ik ook deze pindakaas van de pindakaaswinkel, ze verkopen dit exclusief in de Picnic supermarkt. Wie is hier bekend mee? Het ziet er echt heerlijk uit maar ik heb hem nog niet in mijn mandje gegooid. Zoals je kunt zien had ik al een behoorlijke mand gevuld namelijk hahaha! Verder…Moet je ook even onze Instagram accounts in de gaten houden want we gaan binnenkort een leuke winactie organiseren met Picnic. Als je slim bent dan volg je @ikpicnic ook alvast op Instagram… Just saying. Even een inside tipje voor onze trouwe lezers.

P.s. Met deze code: ‘TARA2232’ krijg jij €5,- korting op je eerste bestelling bij Picnic! Dat is best wel veel ;) Een sixpack biertjes en een hapje bijvoorbeeld. En ik krijg vervolgens ook weer €5,- korting dusse, I got you & you got me. Daarna kan jij je eigen code delen met je buddies natuurlijk voor nog meer korting. Gotta love free food.

P.p.s. Als je ook bekend bent met Picnic let me know, want dat vind ik leuk om te horen!

Dit is Harry, mijn nieuwe plant. Het is een pannenkoeken plant of een Chinese muntjes plant. Leuk he?

En mijn monsterea plant is ook echt een monsterlijk groot ding aan het worden. Ik verzorg hem goed en dat is wel te zien, net een boom joh! Ik heb inmiddels een mooie robuuste en lichte mand gevonden bij de Intratuin. Deze heb ik cadeau gekregen van mijn ouders.

Woensdag

Larissa en ik hadden afgesproken om weer samen te werken. Eigenlijk doen we dit bijna elke dag maar goed, ik zeg het er toch even bij. Omdat we komend weekend in Valencia zitten tot maandagavond, wilden we graag 2 video’s opnemen.  Eentje komt dan komende zondag online en de ander is voor komende woensdag. Ze zijn beide erg leuk geworden dus stay tuned!

Die avond had ik afgesproken met mijn vriendinnetjes Jennifer en Anouk voor een hapje en een drankje. We namen plaatst bij Spaghettaria want hier kan je echt heerlijk en budgetproof eten. Mocht je benieuwd zijn naar andere hotspots waar je kunt eten met een budget van €25,- of minder in Utrecht, lees dan dit artikel op Travellab erover.

Ik koos voor de ravioli met boter & salie saus. Echt een favorietje! De ravioli is gevuld met spinazie en de saus is gewoon echt heerlijk. Ik zou echt wel willen weten hoe je dit zelf kunt maken thuis, maar tegelijkertijd ook niet. Want nu heb ik wel een goed excuus om steeds weer naar de Spaghettaria te gaan.

Donderdag

Wederom met Larissa afgesproken want we gingen aan het werk in Amersfoort voor een leuk projectje, daarna reden we langs Dogma in Utrecht waar we getrakteerd werden op een hot dog met… BLADGOUD! Dogma bestaat namelijk alweer 1 jaar :) Hoe cool! Je kunt vandaag en morgen nog een broodje scoren met een gratis bladgoud topping.

Die avond had ik afgesproken met mijn vriend om te BBQ-en, hij had namelijk ribs van Broadway gekregen. De eerste BBQ van dit jaar, heer-lijk in het zonnetje en zelfs in de avond was het nog warm.

Vrijdag

Op vrijdag vlogen wij naar Valenica en dit artikel type ik dan ook nu, vanuit Valencia. Wij gaan hier Las Fallas vieren o.a.! Wie heeft dat wel eens meegemaakt? We zijn uitgenodigd door Licor43 en zij hebben een top programma van 43 uur voor ons gepland staan. Heerlijk eten, drinken en feesten. Dat gaat echt helemaal goed komen dus! Wel een beetje pittig misschien want we hebben morgen een dag van 08:30 tot ongeveer 04:30 op de planning staan, maar ohhhhh comfortabele schoenen aan en gaan! Yay!

We hebben eerst een aantal uren rond kunen lopen door de stad en het is echt enorm druk door deze feestdag. Super leuk om te zien dat de hele stad een groot feestje viert en ik ben daarom ook enorm benieuwd naar morgen, want we gaan alles meemaken. De parades, vuurwerk, dansen op straat en natuurlijk heel veel lekker eten.  Hierover later meer… Zullen we vloggen? Later op de avond hebben we kennis gemaakt met de groep en heerlijk gegeten. Ik weet nu al dat dit een gezellig weekend gaat worden en ik vind het helemaal leuk dat we hier zijn! Heb jij nog Valencia tips voor ons?

Fijn weekend!

Liefs Tara,
@taraverbon

Hiermee maak je zelf spa rood!
Candy Pink Sweater
Deel:

17 Reacties

 1. 18 maart 2017 / 08:16

  Wauw dat uitzicht uit het vliegtuig, echt prachtig! Ik ben heel benieuwd wat jullie van Valencia vinden, kan niet wachten op alle reisfoto’s. Heel veel plezier!

 2. 18 maart 2017 / 08:39

  Al dat lekkere eten zo buiten de deur, heerlijk! 😊 En die plant ziet er super schattig uit, ahha.
  Veel plezier in Valencia :)
  Liefs, Susan

 3. 18 maart 2017 / 08:49

  Zo leuk dat jullie in Valencia zijn meiden! Wat een toffe stad moet dat zijn en wat heerlijk dat je gewoon je eerste BBQ van het jaar al hebt gehad. Ik vind jullie outfits trouwens zo leuk, ik ben superbenieuwd naar het resultaat. Die ravioli van Spaghettaria klinkt zooooo goed trouwens, dat is echt mijn favoriet. Malou x

 4. Britt
  18 maart 2017 / 09:52

  Ooh, geniet van Valencia, ik ben ook van plan om er eens heen te gaan! Die hotdog ziet er trouwens echt goed uit!

 5. Kris
  18 maart 2017 / 11:31

  Die pindakaas van de Pindakaaswinkel is echt ZO. LEKKER. Koop het. Die met pure chocola is ook hemels en je hebt ook een gezouten caramel variant!

 6. 18 maart 2017 / 12:18

  Wat een heerlijk eten allemaal! Die plant is trouwens ook echt heel erg mooi. Ik ben heel benieuwd naar Picnic, zal zeker eens een kijkje gaan nemen. Die pindakaas MOET ik echt hebben, yum!

  Heel veel plezier in Valencia, ik ben ontzettend benieuwd naar de foto’s!

 7. 18 maart 2017 / 13:04

  Oh wauw dat uitzicht vanaf de watertoren is mooi! Lijkt me echt chill om daar te eten met zulk uitzicht.
  Have fun in Valencia!

 8. Petra
  18 maart 2017 / 13:54

  leuke foto’s! Picnic lijkt me echt ideaal! ik hoop dat ze snel naar Rotterdam komen.

  Heel veel plezier in Valencia.

 9. 18 maart 2017 / 14:07

  Wat een enorm leuke en gezellige foto’s! Jullie fashion artikelen zien er altijd zo goed uit met foto’s, super mooie kwaliteit! lekkere food foto’s komen er ook voorbij.. yummy

 10. 18 maart 2017 / 20:42

  All the food, jummm! en die monsterea is toch echt wel Plantgoals hoor!

 11. Denise
  18 maart 2017 / 23:06

  Gaaaaaf! Superleuk week en heeeel veel plezier in Valencia!

 12. 18 maart 2017 / 23:55

  Leuke foto’s! Ik zou graag nog een keer naar Valencia willen :)

 13. 19 maart 2017 / 07:51

  Oh wat een heerlijke foto’s allemaal, zoveel lekker eten! Veel plezier nog even in Valencia!

 14. 20 maart 2017 / 11:48

  Heerlijk om lekker in de zon te zitten afgelopen weekend, jaloers! Leuke foto’s en een leuke week :)

 15. machteldb
  22 maart 2017 / 10:23

  Leuke week! Die witte chocoladepindakaas hebben wij laatst besteld in een proefpakket van de pindakaaswinkel. Hij is werkelijk waar GODDELIJK. Nadat ik deze heb geproefd vielen alle andere smaken zwaar tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *