Endless Weekly Snaps #22

Goedemorgen, it’s weekend woohoo! Er is weer een hele week achter de rug en dat betekent ook dat ik weer wat snaps van de afgelopen tijd voor je verzameld heb in dit artikel. Kijk je mee naar mijn belevenissen van de afgelopen week?

Vorige week zaterdag regen mijn vriend en ik naar Groningen, gewoon omdat we daar zin in hadden! Ik had vlak daarvoor een pakketje met leuke nieuwe Loavies goodies binnengekregen, waaronder deze jas. Ah, love it! Hij heeft een fluffy binnenkant en hij is echt warm. Zo fijn!

Ik vroeg op Instastories om tips voor in Groningen en ik kreeg veel reacties over het winkeltje Little Lovely Things. Dit is een winkeltje vol met super leuke spulletjes en je kunt er ook terecht voor taartjes, milkshakes en andere lekkere zoetigheden. De winkel zat helaas wel helemaal vol dus ik heb alleen twee macarons to go mee genomen. Maar niet zomaar macarons, ze waren in de vorm van een unicorn. Hoe adorbs! Oké, ze waren wel nogal prijzig (€3,50 p stuk) maar c’mon ik kon ze niet laten liggen.

Groningen is ongeveer 2 uur rijden voor ons en toen we weer thuis waren ben ik meteen in een lekkere chill outfit gestapt.

Op zondag ben ik even naar Houten gereden om bij m’n mamsie langs te gaan. Ik nam ook de unicorn macarons mee die we samen hebben geproefd. Ik moet zeggen dat die €3,50 het later toch wel waard was, want de macaron was ten eerste natuurlijk super cute maar hij was ook wel echt lekker én flink groot. M’n moeder moest er natuurlijk ook eerst nog even een foto van maken haha!

Die avond at ik thuis met m’n vriend samen en we hadden lekkere nacho’s met rijst en bonen gemaakt. Jum!

Ook beloofde hij me dat we dan eindelijk toch de boyfriend does my make up video tag gaan opnemen. Aah, super leuk!

Ook ben ik nog wezen sporten!

In m’n Loavies bestelling zat ook deze flared pants! Ze zijn gemaakt van een lekker zacht stofje en ik moet nog een beetje wennen, maar zo met de Converse sneakers eronder vind ik het geheel toch wel erg leuk staan.

Op woensdag gingen Tara en ik naar Serena toe waar we met z’n drietjes twee video’s hebben opgenomen voor onze kanalen. De video’s zullen aankomende woensdag op onze kanalen verschijnen, ze zijn weer heel erg gezellig. En deze twee fluffies waren er natuurlijk ook!

#selfietime!

Lieve Clarence lag lekker op de bank te slapen, hoe schattig ziet hij eruit!?

En nog even een gezellige familiefoto met George erbij! En moet je kijken hoe zielig Clarence eruit ziet hahaha

Op donderdag heb ik lekker met Tara bij mij thuis gewerkt aan wat fotografie en dit was de set-up!

Die avond hadden we een borrel in Amsterdam en we zijn daarna nog lekker wezen eten bij een tentje op Amsterdam Centraal.

Dit was bij Saigon Càphê en hier hebben we zo ontzettend lekker gegeten! Hierboven zie je een pho met beef. En daarboven zie je trouwens Tara met een bord met toppings en onze berg met extra aangevraagde koriander. Daar zijn we namelijk super dol op en dit restaurant snapte helemaal wat we bedoelden haha.

En ook nog even een snapshot vanuit Tara’s view, zij ging voor de pho met garnalen. Beide kommen waren trouwens echt enorm groot, super goed gevuld en ook nog eens mega lekker. Wauw, ja dit is echt een aanrader want de prijzen zijn ook nog eens helemaal prima, de bediening was erg vriendelijk. Hier komen we zeker nog eens terug!

Op vrijdag gingen we weer naar Amsterdam en deze keer weer om te eten, maar toch ook heel anders. We waren uitgenodigd voor het #lovelifediner – of eigenlijk was het een lunch – dat werd gehost door Angel: ook wel bekend als de schrijfster over Mr. Wrong en van haar webshop The Beauty Bakery. Als lunch stonden er enorm veel lekkere dingen op tafel en we hebben echt genoten.

De lunch werd georganiseerd in samenwerking met Fight Cancer voor de campagne Love Life. Deze campagne draait om lekker eten en in het samenzijn van geliefden en vrienden. En in plaats van dat gasten bijvoorbeeld een fles wijn of bloemetje meenemen voor de host, wordt er aan de gasten gevraagd of zij €10,- willen doneren zodat dat weer gebruikt kan worden voor kanker onderzoek. Echt een super mooi en leuk initiatief waarmee ze op deze manier ook meer de jongere doelgroep, de jong volwassenen proberen te bereiken! Nou, it worked want wij deelden deze lunch met een hele boel gezellige en mooie vrouwen. Het was super gezellig om nieuwe mensen te leren kennen en tegelijk ook stil te staan bij deze vreselijke ziekte waar we hopelijk op deze manier met elkaar aan kunnen werken. Mocht jij dit ook een leuk idee vinden, organiseer dan zeker eens ook een diner of lunch voor jouw vrienden en familie en vraag elkaar ook om geld te doneren! Check vooral de website voor meer informatie en om te zien waar en hoe je kunt doneren :)

We hebben enorm lekker gegeten en gingen ook met zoveel energie weer weg! Tara en ik hebben nog wat outfit foto’s geschoten, deze zullen we volgende week wel online zetten en daarna doken we weer de auto in. Serena heeft momenteel een gloednieuwe Mini om in proef te rijden dus zij bracht ons weer lekker naar huis. Jeetje, wat een toffe bak is dit – moet je al die knopjes zien haha!

Het was trouwens echt lekker zonnig weer, dus de zonnebril ging natuurlijk weer op. Aaah, heerlijk!

En nu is het weer zaterdag, vandaag ga ik nog even wat beelden opnemen en de video editten die zondag online komt. Niet echt een chill-weekend dus, maar dat geeft helemaal niet want dat kan ook wel eens gebeuren! Morgen komt er dus weer een nieuwe video online en ik ga nog niet verklappen waar hij over zal gaan, maar het is wel weer echt een klassieker. Een ideetje al? Over video’s gesproken, mocht je de twee video’s van afgelopen week gemist hebben dan zal ik die hieronder nog even linken zodat je ze nog even terug kan kijken. We hebben trouwens inmiddels 89.000 abonnees behaald, zo ontzettend cool! We groeien ineens weer heel erg snel en dat maakt ons echt onwijs blij. Nog even goed doorwerken en wachten en dan behalen we hopelijk dit jaar nog de 100k abonnees, dat zou echt een droom zijn voor mij haha!

Ik wens je een heel gezellig en leuk weekend toe en laat me vooral even weten wat jij voor leuks (of stoms) gaat doen deze dagen! :)

Veel liefs, Larissa
@endlessweekend

Larissa's Updated Shoe Stash!
Woohoo, we staan op een poster + update!
Deel:

16 Reacties

 1. 11 maart 2017 / 09:12

  Oh ik kan nu al niet wachten tot jullie 100K hebben, haha! Die jas van Loavies is zoooo tof! Ik had al foto’s voorbij zien komen van Angels lunch op Instagram, maar ik wist niet dat het tegen kanker was. Geweldig initiatief van haar! Malou x

 2. 11 maart 2017 / 10:50

  Die macarons zijn heel gaaf! Ik ga vandaag met mijn zusje de stad in en daarna game avondje met mn vriend, schoonbroer en zusje. Morgen wordt denk ik een chill dagje!

 3. 11 maart 2017 / 11:21

  Leuke foto’s weer om te zien! Je jasje van Loavies vind ik echt tof :)

 4. 11 maart 2017 / 11:33

  Leuke dairy weer, en ohh ik krijg trek van al dat lekkere eten, ziet er goed uit, vooral die mega schattige macaron! <3
  Ik zit te wachten op de koerier die een verkeerd pakket weer komt ophalen (tenminste, de inhoud is verkeerd, er zat een verkeerde bijzettafel in, daarom wordt hij weer opgehaald). Verder ga ik gewoon lekker chillen!

 5. Elise
  11 maart 2017 / 16:36

  Ik heb je gezien in de Zara in Groningen. Wist niet dat je in Groningen was, dus ineens 😯, maar durfde je niet aan te spreken!

  • 13 maart 2017 / 21:37

   Aaah, jammer, had je gewoon mogen doen hoor! :) Wellicht tot een andere keer weer!

 6. Denise
  11 maart 2017 / 18:53

  Super leuke week!

  X

 7. 12 maart 2017 / 00:08

  Die macarons zijn super cute. Die mini ziet er van binnen ook echt mooi uit.

 8. 12 maart 2017 / 08:18

  Ah ik hoop dat jullie gauw de 100k halen! Ik vind een My Boyfriend does my Makeup altijd zo leuk om te zien.

 9. 12 maart 2017 / 17:13

  Wat een heleboel gezellige foto’s weer! Geniet nog van deze mooi, zonnige zondag! :) X

 10. Britt
  13 maart 2017 / 20:29

  Ik blijf me er elke keer weer over verbazen hoe mooi, verzorgd en stylish jullie er elk moment van de dag uitzien!

  • 13 maart 2017 / 21:38

   Haha nouuu dat valt wel mee hoor hihi, echt niet altijd 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *