Endless Weekly Snaps #18

Hello en welkom in een nieuw weekend, woohoo! Het weekend betekent misschien leuke dingen doen of helaas aan het werk gaan, maar het betekent in ieder geval dat je weer een kijkje kan nemen in onze belevenissen van de afgelopen tijd. Nou en het feit dat deze weekly snaps iets later online is dan normaal, laat denk ik wel zien dat ik de afgelopen week even gezellig heb afgesloten haha. Deze week heb ik o.a. een aantal dingen gekocht voor het appartement, heb ik m’n haar een nieuw kleurtje gegeven en gaf ik samen met m’n vriend gister ook een housewarming feestje. Kijk je mee?

Zaterdag

We begonnen vorig weekend bij de bouwmarkt! Gisteren hadden we namelijk een housewarming feestje, dus we moesten nog even de laatste paar dingetjes afmaken voordat we mensen over de vloer kregen. Hier zijn we geslaagd met wit mat plakplastic en een slotje voor op de wc.

Daarna nog eventjes door naar Ikea waar we een lamp voor in de hal hebben gekocht, daarna zijn we naar een andere verlichtingswinkel gegaan en daar zijn we eindelijk geslaagd voor een lamp in de woonkamer. Woohoo! Dit was wel een heel geslaagd tripje naar de woonboulevard dus :)

Die dag voelde ik me trouwens steeds vermoeider te voelen dus besloot ik niet met m’n vriend mee te gaan naar een feestje maar gewoon thuis te blijven op de bank. Ik was zo moe en had nergens zin in, heel vreemd hoe me dat zo ineens overkwam! Of nouja, niet echt ineens omdat ik me al een beetje ziekjes begon te voelen maar het was dat toch niet helemaal. Anyways, ik heb een paar uur geslapen en toen nog wat afleveringen van The 100 gekeken. Daarna voelde ik me weer een stukje beter!

Zondag

Normaal plaatsen we op zondag alleen een video online, maar deze keer hadden we op onze blog ook nog een apart artikel die we in samenwerking met Booking.com hebben geschreven. Er loopt namelijk nu een te gekke actie waarbij je €10,- terug krijgt, wanneer je een boeking maakt via onze speciale link! Mocht je dit artikel gemist hebben, check deze dan hier terug of gebruik meteen deze link om een hotel te boeken op de website om na je verblijf geld terug te krijgen. Gedurende de afgelopen week hebben al heel wat mensen gebruik gemaakt van de code, super leuk om te zien!

Maar we plaatsten op ons Youtube kanaal natuurlijk ook de video online, mocht je deze gemist hebben dan kan je die hierboven nog even terugkijken!

Ook kwam m’n vader bij ons langs die ons heeft geholpen met het ophangen van de lamp, dankjewel pap! M’n vriend spotte deze lamp toen we de winkel eigenlijk alweer verlieten en we wisten meteen dat dit ’em moest worden. Super leuk, want ik vond het best wel lastig om te kiezen welke lamp ik in de huiskamer wilde.

Maandag

Het weekend was weer voorbij en ik vond dat het weer tijd was om m’n haar weer een opfriskleurtje te geven! De vorige keer was het een perfecte rosegold geworden, maar deze keer had ik zin om er iets meer roze in te mengen zodat het resultaat iets rozer dan rosegold zou worden. Een half uurtje laten intrekken en jep, het was aardig roze maar ik heb er geen foto van gemaakt trouwens. Hmm.. en ik was zo goed bezig met foto’s maken voor dit artikel vond ik haha. Nou goed, als je de video van woensdag terugkijkt, ik heb ’em straks hieronder ook staan, dan kan je het resultaat zien!

Hierna ben ik naar Tara gegaan waar we de video voor woensdag hebben opgenomen. Na het opnemen van de video zijn we ook nog even naar Houten gereden om wat pakjes op te halen en waar lieve Rama natuurlijk ook lekker aan het chillen was. Wat is ‘t toch een gek beesje!

Dinsdag

Op deze dag was m’n vriend jarig en heb ik overdag gewerkt aan artikelen voor onze blog en Travellab.nl en zijn we ‘s avonds uiteten gegaan. Als je goed kijkt kan je hier trouwens een beetje van m’n roze haar zien!

Iemand houdt van een panterprintje!

Ik wilde een keer wat anders dan Sumo waar we meestal naartoe gaan, en daarom koos ik deze keer voor Zinnia wat in park Transwijk zit. Het is ook een all you can eat restaurant en het zag er ook wel mooi uit, maar toch vind ik Sumo net wat lekkerder denk ik. Ach ja, alsnog was het verder natuurlijk erg gezellig!

En thuis hebben we nog even een toetje genomen, ik had in de middag cupcakes gemaakt dus die heb ik nog even besmeerd met wat frosting, glitters en natuurlijk een kaarsje!

Woensdag

Op woensdag kwam er weer een nieuwe video online met onze favorieten van de afgelopen maand januari! We hebben veel lol gehad met het opnemen van deze video en ik vind ook dat Tara ’em super leuk geedit heeft. Hebben jullie deze video ook al gezien?

Zo niet, dan kan je hierboven de video nog even terug bekijken!

We hadden een afspraak in Rotterdam en zijn daarna ook nog even de stad in gegaan waar we dit leuke tasje tegenkwamen bij TK Maxx. We hoopten wat leuke dingen te scoren, maar deze keer viel het nogal tegen (op dit tasje na natuurlijk) dus we zijn met vrijwel lege handen weer naar huis gereden. Ik heb alleen bij Søstrene Grene twee clips gekocht om zakken mee dicht te houden en een potje om suiker in te bewaren haha. Niet heel spannend dus!

Donderdag

Op donderdag heb ik overdag thuis gewerkt aan onze blog want ‘s avonds had ik wat leuks gepland… de Harry Potter Expositie!

Ik heb hier maar eventjes 2 foto’s voor jullie en dat is omdat we deze avond ook gevlogd hebben. We hadden er zoveel zin in en we dachten dat er vast ook heel wat van jullie ook Harry Potter fan zijn. De expositie is er de komende tijd tot en met in juni dus je hebt nog ruim de tijd om ook gezellig langs te gaan, of misschien wel meerdere keren. Wij vonden het zeker de moeite waard. Maar goed, wacht even tot de vlog van morgen want daar geven we jullie een echte sneak peek! P.s. je kan zien hoe excited ik was waardoor er een selfie met Scheurbek wel genomen moest worden hahaha

Vrijdag

Vrijdag werkte ik wederom thuis tot in de middag toen m’n vriend thuis kwam, hij had een half dagje opgenomen want we hadden gisteravond onze housewarming party! We zijn de auto ingestapt en hebben de laatste snacks (verse risolles en lumper!) opgehaald.

Onze eerste en jongste gast was de maand oude Penelope! Dit is het nichtje van Rei en ze was zo ontzettend zoet en schattig. Maar ik kan ook niet wachten tot ze nog ietsje ouder is, ik denk echt dat het zo’n schattig meisje gaat worden. Aaah!

‘s Avonds stond het huis bommetje vol met allemaal vrienden en familie! Het was gister (en vandaag ook nog trouwens) ijskoud buiten, het sneeuwde zelfs (nu ook trouwens, hallo sneeuw!) maar toch zijn er zoveel mensen gekomen en niet iedereen woont echt in de buurt. Dus helemaal super dat er nog zoveel mensen waren gekomen. Thanks!!! Op deze foto is mijn gezellige groepje te zien met van links naar rechts: nichtje Vivienne, neef Nevlynn, vriendin van Tara Jennifer, vriend van Serena George, Serena zelf en natuurlijk ook Tara.

En toen ik bovenstaande selfie ineens in de familie app zag verschijnen moest ik er natuurlijk zelf ook nog even tussenkruipen, yay! Hier was ook neef Elwin net binnengekomen, zo leuk. Zien jullie trouwens een gelijkenis in ons? Ik zie wel iets kleins tussen iedereen denk ik haha!

Zo, dat was ’em weer! Ik hoor Rei rond schuifelen in het huis die de boel alweer aan het opruimen is en ik denk ook dat we even flink de schoonmaakmiddelen in de keuken moeten sprayen want die is ontzettend vet geworden door al de lekkere snacks haha. Yes, dit is nou echt een leuk begin van het nieuwe weekend geweest!

Hoe ziet jouw weekend eruit? En wat heb jij afgelopen week gedaan?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Fun bij de Harry Potter Expo in Utrecht!
De fishnet panty trend!
Deel:

9 Reacties

 1. 11 februari 2017 / 11:53

  Wat een leuke diary weer! Ik kan echt niet wáchten om naar de HP expositie te gaan :)

 2. Britt
  11 februari 2017 / 13:07

  Leuke week! Dat tasje is zoo gaaf! Ik wil ook nog graag naar die Harry Potter tentoonstelling, lijkt me superleuk!

 3. 11 februari 2017 / 13:53

  Afgelopen week kwam er van alles binnen wat ik besteld had! Mijn nieuwe bril, nieuwe gordijnen, fotokussens en ik kocht ook alvast 4 gewone kussens voor op de nieuwe bank (die nog besteld moet worden), dus een lekker weekje! Dit weekend lekker relaxen en weer een boek uit lezen!

 4. 11 februari 2017 / 14:54

  De Harry Potter Exhibition is zo vet! Wij zijn vorig jaar In Brussel geweest. Zelfs m’n vriend, die niets met HP heeft, was onder de indruk!

 5. Dorien
  11 februari 2017 / 18:06

  Ohh waar hebben jullie die gave hanglamp gekocht?

 6. Denise
  11 februari 2017 / 21:24

  Leuk artikel!

  X

 7. 12 februari 2017 / 07:56

  Ik ben erg benieuwd naar de vlog van de HP expositie!

 8. 12 februari 2017 / 17:26

  Ah leuke week! Ik zie wel een gelijkenis tussen jullie allemaal maar kan eigenlijk niet echt omschrijven wat dan precies. Ziet er super gezellig uit jullie housewarming!

 9. 15 februari 2017 / 11:31

  Wat leuk, zo’n housewarming party! En nog een gelukkige verjaardag voor Rei! :) Die zelfgebakken verjaardagscupcakes zien er erg lekker uit, yummie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *