Endless Weekly Snaps #17

Een hele fijne zaterdag, het is eindelijk WEEKEND! Yaaaaaaas! Ik hoop dat je dit artikel lekker uitgerust leest in bed of op de bank, eventueel met een kater erbij. Of niet, misschien beter van niet. Hoe dan ook, ik ben blij dat het weekend is begonnen want dat betekent dat het tijd is voor de Weekly Snaps. Of trouwens… Vanaf nu noemen we het Endless Weekly Snaps, dat past net iets meer bij onze blognaam toch? ;) Bovendien plaatsen wij oneindig veel van deze artikelen.

Goed, maar nu weer even to the point. Hoe ging het met mij de afgelopen tijd? Ik laat het je zien met behulp van een hoop foto’s. Lees gauw verder! 

Donderdag

Ik deel nog even een foto van iets langer terug, namelijk van vorige week donderdag. Waarom? Nouja, gewoon omdat ik het leuk vind. Dit is Joost van het kanaal Eenhoornjoost op YouTube en ik kan het goed met hem vinden. Hij was ook aanwezig bij de boekpresentatie van Jiami ;) Ik vond dat we er super matchy matchy uitzagen en daar wilde ik een foto van. Hij in een zwarte jas met camel sjaal en ik in een camel jas met zwarte sjaal. Leuk!

Deze avond voelde ik mij trouwens niet zo lekker, ik had enorm veel last van druk in mijn kop (verkoudheid) en dat maakte mij iets stiller dan normaal. Het lichtpuntje van de avond was trouwens een belletje van mijn bestie. Jennifer: “Taar… Jij vind Green Day toch leuk?” *Stilte*. Ik durfde niet meteen te reageren want misschien had ze slecht nieuws. Zouden ze uit elkaar zijn gegaan? Of is 1 van de bandleden dood? Ze ging verder: “nou, ik heb zeg maar tickets voor je gewonnen voor het concert komende dinsdag!”.

Holy moly! Ik weet niet wat voor geluid ik toen maakte als reactie, maar waarschijnlijk een harde gil, een OMG of een combinatie hiervan. Wat een gek joh! Heeft ze voor mij tickets gewonnen voor Green Day, heel cool! Love you Jen!

Nu moet ik nog tickets voor jou winnen voor Ed Sheeran, als ze die weer verloten. Want we hebben misgegrepen en we konden wel janken. Oh oh…

Vrijdag

Daarna was het een beetje klaar met mijn gezondheid. Op vrijdag kon ik voor geen meter functioneren omdat ik mij enorm moe voelde. Veel aan mijn hoofd en veel in mijn hoofd, ohhhh en koppijn dat ik had! Ik trok het zelfs eventjes niet om te koken (dan weet je dat het serieus is) dus ik bestelde Grieks, dit doe ik echt nooit maar het was eigenlijk echt enorm lekker!

Het was ook vooral veel te veel, dus ik heb er 2 dagen van kunnen eten. Maar goed, ik bestelde in een hongerige bui ook een toetje! Dit toetje heb ik als eerste opgegeten hahaha! Misschien was dit ook wel de reden waarom ik de rest amper opkreeg hehe.

Zaterdag

Ik hoopte mij zaterdag beter te voelen maar ik was nog net zo dood. Gelukkig kon Larissa voor mij de nodige taken oppakken en dat waren er nogal wat. Thanks sis! Met neusspray en doekjes binnen handbereik zat ik het hele weekend op de bank, totaal niet relaxt want als je ziek bent wil je juist dingen doen, maar opzich was een ‘the 100’ marathon ook geen straf.

Maandag

Op de maandag was ik het inmiddels een beetje zat met het niksen. Larissa en ik spraken gelukkig af om samen te werken aan een leuk DIY project. Mocht je hem gemist hebben, klik hier. Wij vonden het helemaal awesome maar hier zijn de meningen over verdeeld. Uit opmerkingen op Instagram konden we halen dat sommigen het super lame vonden, maar ja, dat zul je altijd zien eigenlijk. Wij hebben zelf gewoon veel interesse in hippe hebbedingetjes die vaak meer dienen als extraatje dan als broodnodig, maar dat wisten jullie al natuurlijk haha! Bovendien vinden we het gewoon altijd leuk om iets dat doorsnee of saais is, te doorbreken met iets leukers en creatievers. Daar zijn we dan ook wel weer bloggers voor. Gelukkig lazen we vooral ook een hele hoop positieve reacties, yay! En dat kan ook niet anders eigenlijk, want ik denk dat de meesten van jullie zich wel in ons kunnen vinden ;)

Dinsdag

Overdag gingen Larissa en ik hard aan de slag voor de blog + YouTube. Want op de woensdag komt er altijd een video online en deze moesten we nog afmaken. Verder moesten we ook een artikel voor de donderdag (en vrijdag) klaar hebben staan, omdat we de dagen erna weer druk zouden zijn. En oeps, als wij eenmaal onze werkmodus aan hebben staan, vergeten we vaak de extra snaps tussendoor te maken. Dus deze foto is pas in de avond of laat in de middag gemaakt.

Het was dus dinsdagavond en tijd om naar een concert van Green Day te gaan! Nogmaals thanks Jen! Jennifer is zelf geen fan en daarom mocht ik Larissa meenemen, ze gaf de gewonnen tickets dus compleet uit handen en Larissa was suuuuper happy. Jaren geleden (ik denk 13 jaar ongeveer) zijn we voor het eerst naar Green Day gegaan, mijn favoriete band. Ik kon wel janken van blijdschap het hele concert lang. Larissa werd er helaas halverwege tussenuit gepikt omdat ze knock-out ging. We waren super jong en we stonden toen helemaal vooraan, dus we werden ook helemaal verdrukt. Ik had gelukkig toen een engel van een vent achter mij staan die de crowd tegenhield, maar alsnog hield ik er zelfs een hoop blauwe plekken aan over op mijn ribben toentertijd.

Maar goed, back to 2017. Ik had er super veel zin in en trok voor de gelegenheid mijn creepers weer eens uit de kast, wie kent deze nog? Ze zijn zilver met olievlekken.

Mijn haar zat super goed trouwens, ik heb er flink de krultang doorheen gehaald speciaal voor Billie Joe. Verder heb ik in mijn oren een aantal Fashionology ring-ear-studs en draag ik een zelfgemaakte choker met maanhanger. Mijn telefoonhoesje heeft een ingebouwde charger en is van het merk Casestudy, super handig! Dus… Ready to go!

Hier staan we samen in het publiek en we stonden niet helemaal vooraan, maar ook niet super ver weg. Toch had ik af en toe moeite met dingen zien op het podium, ondanks de hoge creepers en mijn lange benen. Het publiek bestond namelijk uit een hoop andere oudere mensen die de band nog kennen van ‘vroegah’ dus ik moest mijn nek flink uitsteken!

De show was echt ge-wel-dig. Vuur, rook, confetti, verkleden, you name it, they did it. Ze zijn nog precies zoals altijd, een super goede show met veel interactie. De muziek werd perfect uitgevoerd en ik kende alle nummers nog. Ik zong de longen uit mijn lijf en ik had tegelijkertijd medelijden met degene voor mij, want het klonk natuurlijk nergens naar. Achja, als Billie maar hoorde hoe goed ik de lyrics kende. Lol. #nerd. De show eindigden ze trouwens dit keer akoestisch, super mooi.

Hier kan je mijn creepers nog iets beter zien. Ik heb ze 4 of 5 jaar geleden gekocht in Las Vegas geloof ik en op een gegeven moment was ik er een beetje klaar mee. Misschien omdat ik ze te vaak droeg, misschien omdat al mijn guy-friends ze niet sexy vonden, misschien omdat ik in die tijd meer laarzen ging dragen, I don’t know. Maar ze zijn BACK! Zonde om deze beauties in de kast te laten liggen toch?

Maarre, probeer maar eens een heel concert lang te springen op deze loodzware dingen…

Woensdag

Larissa en ik stapten de ochtend daarna de trein in naar Amsterdam, want we hadden een YouTube workshop bij Google op de planning staan en die was erg belangrijk. Maar oh man, toen ik opstond moest ik echt 2x nadenken over wat ik de avond ervoor had gedaan. Was ik knetterhard wezen stappen met Jen? Ben ik met de auto tegen een paal gereden, toen van een berg af gedonderd en toen uit de auto gerold en vervolgens overreden door een vrachtwagen? Nee, ik ben naar een concert van Green Day geweest. En ik had maar 1 biertje gedronken. He?! Blijkbaar kan ik niet meer rocken op mijn 25e. Ik ging KAPOT! Alles deed pijn! Misschien ook wel omdat ik niet helemaal fit was.

Kortom, terug bij af. Gelukkig zitten mijn haren goed.

De workshop was top! Deze ging over re-branden en zette ons goed aan het denken. Ook was het gezellig omdat we een hoop bekenden tegenkwamen zoals Vera, Teske, Sophie, Tom en Erik. Hierna moest ik nog even de stad in (Utrecht). Ik heb namelijk een bril besteld voor mezelf bij Specsavers omdat ik er geen had. Yep… En in de ochtend voel ik mij echt een blinde mol maar ik heb geen zin om steeds meteen mijn lezen in te doen. Dus ja, wel fijn om dan een bril te hebben, ook al staan ze mij niet goed. Welke dat is? Als ik hem binnen heb dan zal ik wel een fotootje delen hahaha!

Bij de Claire’s zag ik een hele hoop toffe maskers hangen en ik stuurde daarom deze foto naar mijn bestie Celesta. Samen met Celesta ga ik namelijk naar de Fifty Shades Darker premiere in Amsterdam binnenkort en bij de dresscode hoort een masker. We waren helemaal verliefd op het maskertje met siersteentjes in regenboogkleuren, met de zwarte lintjes, maar deze bleek €20,- te zijn. Beetje prijzig voor 1 avondje bios hahaha! Dus we zoeken verder…

Sylvester zit het liefst gezellig op mijn schoot of hij ligt naast mij op de bank, MAAR, ik wil een tentje voor hem maken. Een tipitent ofzo, hoe cool is dat? Mijn vriend denkt dat Sylvester er toch uiteindelijk niet in gaat liggen, omdat hij liever onder de mensen is, maarja, proberen kan geen kwaad. Dus ik maakte een kussenfort voor hem en voila, hij was fan! Voor een paar uurtjes dan. Daarna lag hij weer voor het fort en naast mij. Daarna ging hij er niet meer in *zucht.

Donderdag

It’s smoothie time! Om alvast in de romantische sferen te komen maakte ik een frambozen en rozen smoothie, echt een super lekkere combinatie is dit. Speciaal voor de ‘shoot‘ haalde ik deze prachtige bos met rozen in huis. Mooi he? Het maken van dit recept kost maar een paar minuten tijd, maar het maken van dit recept als artikel kostte mij een paar uur, oeps! Achja, worth it!

Verder moest ik aan andere artikelen werken en ook een hele stapel met mailtjes beantwoorden, super saai en daarom heb ik er geen foto’s van haha! In de avond konden we gelukkig weer ontspannen :)

Yesssss tijd om te borrelen! We doopten deze dag meteen om in ‘thirsty thursday’ en bestelden meteen de eerste cocktail op de kaart. Wij waren namelijk uitgenodigd voor de Grand Opening van Impero Romano, een Italiaans restaurant in Amsterdam.

Er stonden een hele hoop Italiaanse hapjes uitgestald wie de mochten proeven, yummy! In no time was het ontzettend druk, echt de hele zaak stond vol met vrienden en familie van de zaak, daarnaast ook de pers. Ook John Heitinga heeft Larissa tussen de mensen gespot, erg leuk! We hebben hem niet aangesproken voor een foto, dus je zal mij op mijn woord moeten geloven.

Na een beetje kletsen, eten en drinken besloten we weer naar huis te gaan. Ook Larissa voelt zich niet zo fit (ook al de hele week eigenlijk) dus we zijn gewoon sneller moe. Achja, lekker uitrusten dus! Het restaurant ziet er prachtig uit, een beetje fancy en gevuld met echte Italianen. We hebben niet enorm veel kunnen proeven maar wat we hebben gegeten, smaakte echt enorm lekker. Ik ben benieuwd wat ze nog meer op de kaart hebben staan.

Daarna liepen we naar huis en de temperatuur was voor de verandering ontzettend draaglijk. Geen ijzige winden maar een prima temperatuurtje voor een kleine wandeling. Ohhh ik kan niet wachten tot we weer zonder jas de deur uit kunnen gaan. Who’s with me?

Vrijdag

Op vrijdag was ik aan het werk bij Larissa thuis, want we moesten o.a. een video opnemen samen en daarnaast hadden we nog meer dingen om te schrijven. Eigenlijk moesten we ook een hoop foto’s schieten maar het licht zat niet zo mee halverwege de middag. Anyways, ik vind het altijd harstikke gezellig. En ze blijft mijn grote zus dus af en toe pesten (of nouja, plagen) we elkaar. Zo verstopte ik haar heilige Kinder Bueno en ze dacht voor een paar seconden dat ik hem echt helemaal had op gegeten. Misschien heb je dit meegekregen via Instagram Stories!

In de avond maakte ik nasi goreng en hoewel ik dit recept uit mijn hoofd ken, moet ik toch altijd even mijn moeder appen ter bevestiging haha! Verder heb ik de serie ‘The 100’ uitgekeken en dit artikel even goed uitgetikt.

En toen was het alweer WEEKEND! Ik moet zeggen dat ik mij nog steeds niet helemaal topfit voel helaas, elke ochtend sta ik op met een brak gevoel en ook ben ik onwijs verkouden nog. Dit hoor je ook behoorlijk goed in de video’s (de vorige video en degene die er morgen aan komt), maar ja niets aan te doen. Voor dit weekend heb ik daarom expres nog even geen plannen gemaakt, en jij?

Wat zijn jouw (endless) weekend plannen? Hoe ontspan jij na een werkdag?

Liefs Tara
@taraverbon

5 plekken die je uit jouw winterdip helpen + kortingsactie!
Rozen en frambozen smoothie voor Valentijnsdag
Deel:

19 Reacties

 1. 4 februari 2017 / 08:16

  Ah Greenday! The old days ;). Altijd leuk om naar een band te gaan waar je vroeger zo van hield! Je haar zat inderdaad geweldig met die krullen, mag ik vragen welke krultang je daar voor hebt gebruikt? En vervelend dat je niet fit was, dan wordt alles gelijk 10 x zwaarder!

 2. 4 februari 2017 / 08:53

  Green Day! Wat ongelofelijk leuk dat je bestie kaarten voor je heeft gewonnen. Je ziet er trouwens prachtig uit, je haar zit zo mooi! Die opening van de Italiaan had ik ook wel willen bijwonen, ik ben echt gek op Italiaans. Dit weekend moet ik vooral heel veel leren voor mijn geneeskundeinloting, aaaahh! Malou x

 3. Inez
  4 februari 2017 / 09:03

  Kun je het recept van de Nasi Goreng delen?
  Ik ben zo benieuwd!

 4. 4 februari 2017 / 09:07

  Wat een leuke gezellige foto’s allemaal!

 5. Inge
  4 februari 2017 / 09:46

  Mijn zus heeft zon tipi gemaakt voor haar kindjes. Ze was zo lekker bezig dat ze daarna nog een kleine tipi heeft gemaakt voor de chihuahua van haar schoonmoeder.

  Ach en als Silvester er niet in gaat staat t gewoon heel erg leuk haha

  • 5 februari 2017 / 14:47

   Omg haha geweldig!!! Ja precies, misschien maak ik hem wel gewoon…

 6. Britt
  4 februari 2017 / 11:04

  Oeh, ik wilde ook nog zo graag naar Greenday maar ik heb helaas geen kaartjes kunnen bemachtigen. Rot dat je ziek was, maar ik hoop dat je snel weer volledig bent opgeknapt! Heb je kaartjes voor Ed gewonnen al? Gewoon duimen! Hopelijk zie ik je daar. Je haar zit trouwens zo geweldig, echt heel mooi!

  • 5 februari 2017 / 14:47

   Ah dankjewel! Nee voor Ed heb ik geen tickets nog, wie weet, ik denk het niet haha! Fijn dat jij ze wel hebt, yay! xx

 7. 4 februari 2017 / 11:51

  Ah wat een leuke week! Leuk ook dat jullie weekly snaps nu op zaterdag komen. Ik ga vanavond wijntjes drinken met vriendinnen en verder lekker rustig aan doen. Fijn weekend X

 8. 4 februari 2017 / 12:20

  Dat toetje ziet er zo lekker uit!
  En ahh Sil in z’n fort, zo schattig <3
  Ik kan ook echt niet wachten tot we weer zonder jas naar buiten kunnen! Heerlijk!

 9. Denise
  4 februari 2017 / 13:19

  Ik heb zo hard gelachen om jullie instagram gister XD
  Larissa helemaal verbaast hahaha!

  X

 10. Nathalie
  4 februari 2017 / 13:31

  Terwijl ik deed lees wordt ik geïnkt zorgt voor goeie afleiding haha

  Fijn weekend girls!

 11. Rachelle
  4 februari 2017 / 13:35

  Ik greep ook naast de kaartjes voor Ed Sheeran, man wat baal ik! Ook vroeg ik me af waar die zwarte laarzen van zijn op de foto waar jullie in de trein zitten?

 12. 4 februari 2017 / 14:33

  Weer erg leuk om te lezen. Die Griekse schotel ziet er heerlijk uit! En Endless Weekly Snaps is inderdaad een ontzettend passende naam.

 13. Sandra
  4 februari 2017 / 15:50

  Als je de CD/LP van Ed Sheeran via Bol.com bestelt maak je nog kans op kaarten ;)

 14. 6 februari 2017 / 04:14

  Heel leuk om te zien. Helaas is het weekend alweer voorbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *