Een feature zowel online als offline!

Zoals je vast wel weet zijn Tara en ik al een aantal jaar online bezig op onze platforms, hebben we te gekke dingen mogen meemaken, is elke dag weer anders en hebben we ook een te leuke community (ja, jij daar!) opgebouwd met super toffe meiden, vrouwen, jongens en ook enkele mannen! En ondanks dat we dit al een flink lange tijd doen, verveelt het nooit en blijft alles ook nog steeds excited en spannend. Onlangs werden we gefeatured in een offline magazine met twee pagina’s (!) en ook genoemd op een van onze favoriete websites. Dat blijven gewoon te gekke momenten en dit wilden we graag even met jullie delen! 

Fashionchick Girls magazine

Even geleden werden we door Fashionchick Girls gecontacteerd met de vraag of we mee wilden werken aan een interview omdat ze opzoek waren naar een leuk een vrolijk verhaal over vriendinnen en/of zussen die samen een blog hebben. We’ll that’s us haha! We hebben het interview telefonisch afgelegd, een paar foto’s opgestuurd (waaronder bovenstaande favoriet van ons samen die we voor een eerdere samenwerking lieten maken!) en toen was het wachten totdat de 3e editie van Fashionchick Girls uitkwam. Grappig feitje is dat we voordat het magazine bij ons in de brievenbus lag, we een foto doorgestuurd kregen van een lieve volger die ons al gespot had! Dat is toch te leuk!?

Veel mensen denken dat we heel erg op elkaar lijken, maar dat valt in werkelijkheid heel erg mee haha! En wanneer we dat uitleggen, dan wordt er automatisch gedacht dat we achter de schermen een goede verdeling hebben van wie wat doet voor Endless Weekend. En dan moeten we ook weer uitleggen dat dát ook weer niet het geval is! Het lijkt een beetje onlogisch en misschien zelfs wel de omgekeerde wereld, maar in werkelijkheid doen we alles samen omdat ik denk dat we beide best wel perfectionistisch zijn en ook allebei een vrij sterke mening hebben. Maar weetje, het werkt wel. Communicatie is key zeggen we altijd tegen elkaar!

fashionchickmag
fashionchickmag-4

Ik heb voor Kerst dit tijdschriftenrek gekregen, want ik merkte dat de stapel met magazines waar wij in gefeatured zijn wel erg groot werd en ik wilde ze natuurlijk wel goed opbergen maar ook weer niet te netjes, zodat ik ze niet meer zou zien. Een tijdschriftenrek leek me daarom erg leuk en deze muur naast mijn computer was daar perfect voor. Dit rek is van Hema (je hebt hem in drie verschillende maatjes: klein, medium en groot) en was erg betaalbaar. Als je googled kom je nog andere webshops en styles tegen, maar ik vond deze simpele wel erg mooi. Plus er is nog genoeg ruimte voor nog meer magazines haha, dus kom maar op! ;-)

Fashionchick Girls, super bedankt dat jullie aan ons dachten en natuurlijk voor deze te gekke feature! 

Indebuurt Utrecht

Sinds ik in Utrecht woon is een van m’n favoriete en meestbezochte websites Indebuurt Utrecht geworden. Op deze website worden dagelijks meerdere artikelen geposts over alles dat met Utrecht te maken heeft. Ik vind het altijd leuk om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste openingen en andere nieuwtjes en op Indebuurt Utrecht zijn ze er altijd als een van de eerste bij. Onze Utrecht Hotspots video was hen ook opgevallen (yay!) en werd uitgelicht op de website wat we echt ontzettend leuk vonden. We kregen er heel wat kijkers bij en ontvingen ook hele leuke nieuwe reacties!

En toen ik van het weekend weer op de website aan het rondkijken was, kwam ik het artikel ‘8 x Utrechtse instagrammers die je gewoon wilt volgen‘ tegen. Ik klikte het artikel aan omdat ik nieuwsgierig was welke Utrechters ik nog niet kende en ontdekte dat ons gezamenlijke @endlessweekendnl account werd getipt. Hoe leuk! Ik probeer dit account (en ook onze Facebook pagina) weer beter te onderhouden, maar poe hey – al die social media platforms onderhouden is gewoon een aparte fulltime job. Maar goed, ik doe m’n best haha!

Mocht je trouwens in een andere stad wonen, Indebuurt is er ook voor de steden Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetichem, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Gouda, Hengelo, Leiden, Nijmegen, Tilburg, Woerden en Zwolle.

Indebuurt Utrecht, super bedankt voor deze leuke features op jullie website. Wij zijn fan van jullie!

Wat is jouw favoriete website en/of magazine? En hoe lang ken jij onze blog al?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

NYX Powder Puff Lippie review
Week in outfits met Dr Martens Jadon boots!
Deel:

8 Reacties

 1. 12 maart 2018 / 08:00

  Wauw wat ontzettend leuk dat jullie online en offline zijn gefeatured! Dat is echt iets om trots op te zijn hoor! Het tijdschriften rekje is echt cute. Misschien dat ik hem in mijn kantoortje ga ophangen. <3 En zo leuk dat jullie al weer 7 jaar bloggen, dat wist ik niet. Super tof! Ik zit nu op 2 jaar dus ik heb nog even te gaan haha. Liefs Eveline

 2. rita
  12 maart 2018 / 09:48

  Hee, wat leuk! Dat wisten we nog niet. Misschien moeten jullie ons eens meenemen en rondleiden door het ‘nieuwe Utrecht’ , Volgens mij verdwalen we nu gigantisch.

 3. 12 maart 2018 / 14:46

  Wat gaaf dat jullie gefeatured zijn! En tof om te lezen dat jullie er zelf ook van kunnen genieten en het niet als vanzelfsprekend zien. You go girls!

 4. Sharon
  12 maart 2018 / 16:11

  Zo tof! Echt iets om trots op te zijn en wat een handig wandrek !

 5. 12 maart 2018 / 17:51

  wat ontzettend leuk dat jullie er samen instaan, en natuurlijk ook al zoveel jaar samen werken. ik blijf jullie trouw volgen. liefs soraya

 6. Janine
  13 maart 2018 / 16:43

  Wat gaaf zeg! En wat goed dat jullie al zolang samenwerken, wees er maar trots op.

 7. Denise
  13 maart 2018 / 23:15

  Wat super gaaf!
  Ik blijf een trouwe volger en vind het super mooi wat jullie bereiken:)

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

3   245
2   312
6   463
11   606