Een dagje Scheveningen!

Het weer is de afgelopen week super wisselvallig, zo hebben we de ene dag regen en dan is het de andere dag ineens weer zonnig. Wij hebben eens goed naar het weerbericht gekeken en besloten om afgelopen maandag naar Scheveningen af te reizen voor een zonnige dag aan het strand. Het was een hele fijne en gezellige dag, maar tegelijk zijn we ook super productief geweest wat natuurlijk een extra fijn gevoel gaf. Ook besloten we om wat extra foto’s te schieten van onze outfits, kijk je mee?

Ondanks dat Scheveningen in deze periode echt ontzettend druk en toeristisch is en er vast ook wel veel mooiere stranden in Nederland zijn, blijft dit toch wel een favoriet van mij. De Pier vind ik tegenwoordig vooral echt super leuk, er zijn heel wat leuke eet en drink tentjes geopend met voor ieder wat wils en ook bovenop de pier is het heerlijk wanneer het lekker zonnig is. Zowel binnen als buiten is het gezellig aangekleed waardoor ik hier altijd een zomers vakantiegevoel krijg! Plus het uitzicht op het reuzenrad is ook helemaal niet verkeerd. Herinneren jullie je nog (zie deze vlog!) dat Tara en ik hier vorig jaar een rondje in hebben gemaakt? En eh… het stiekem wel heel erg spannend (lees: eng!) vonden? Deze keer hebben we hem overgeslagen, máár hebben we wel wat anders op Scheveningen gedaan voor onze volgende #SUMMERGOALS video waar we snel op terug gaan komen. Stay tuned!

Anyways, naar onze outfits! Toen we net op Scheveningen aankwamen en de meeste bezoekers in of een lange trui of een lange broek zagen lopen dachten we dat we toch wel iets te zomers gekleed waren. We hadden die zonnige 21 graden een beetje onderschat, maar eenmaal in het zonnetje bleek het helemaal niet zo’n gek idee te zijn geweest en vonden we dat we prima gekleed waren. Heerlijk! Daarnaast vind ik dat als we niet zo’n super zomer krijgen die we allemaal willen, dan moeten we maar gewoon doen alsof het flink zomer is. Dus wat doe je dan? Hupakee, gewoon een rokje en jurkje aan trekken en ook vooral: kleur!

Tara draagt een super fijn flowy jurkje met open schouders en kanten details van Loavies. Rood is helemaal in dit seizoen en je wordt er onderhand mee doodgegooid in de winkels en webshops, maar dat vinden we helemaal niet erg want deze kleur staat echt ontzettend mooi – bij iedereen! Ja, het is best een gedurfde kleur en wij merkten zelf ook aan voorbijgangers dat zo’n felle kleur hen opviel, maar niet op een negatieve manier zeg maar. Ik denk zelfs dat het extra gewaardeerd werd! En als we erover nadenken, dan beseffen we dat wij het zelf ook heel leuk vinden wanneer we iemand met een lekker kek gekleurd kledingstuk voorbij zien lopen, het geeft toch net wat meer vrolijkheid.

Jep, en dat zeggen wij: Tara én Larissa die volgens mij wel bekend om staan om het niet veel dragen van kleur haha! Maar – volgens mij heeft Tara dit wel eens eerder gezegd – is het zomerseizoen een uitzondering voor ons en dragen we dan wel wat meer kleur. Komt de Herfst en Winter eraan, tsja dan zie je ons weer in zwart en andere niet vrolijke kleuren rondsloffen. Of huppelen… kan ook gewoon in zwart natuurlijk! Maar goed, ik dwaal af en ik zal even mijn outfit beschrijven. Ik heb ook gekozen voor rood en in de vorm van een super leuk rokje met bloemenprint én ruches! Yes boys & girls, dit zien jullie niet heel vaak bij mij en toch voelde ik me helemaal fijn in deze outfit. Ik combineerde m’n favoriete witte t-shirt erboven (note to self: ik moet een back-up hebben van deze!) en dat was het eigenlijk wel. Oh nee, ook sneakers natuurlijk. Zie hieronder!

Onze sneaker-keuze voor deze outfits waren deze witte platform Puma Baskets voor Tara en voor mij deze Nike Stefan Janoski sneakers. Tara’s all white platform sneakers zorgden ervoor dat haar outfit wel nog lekker stoer en casual bleef, precies waar we van houden. Ook lopen ze heel erg lekker en pak je er stiekem een paar centimeters bij op deze manier! Mijn sneakers zijn echt m’n favo’s van de afgelopen tijd en heb ik bijna elke dag gedragen. Ze zijn lekker makkelijk en simpel en daarom perfect om te combineren met van alles en nog wat – ook onder jurkjes en rokjes dus!

We droegen allebei onze Fjallraven Känken tassen bij ons, ik heb die van mij (rechts) laatst voor m’n verjaardag gevraagd omdat ik zag hoeveel plezier Tara met die van haar had. Ze vertelde me steeds hoeveel er wel niet in past, ondanks dat het eruit ziet als een compact tasje. Nou, ze had gelijk! Er passen inderdaad heel wat spullen in zo’n rugtasje en tegelijk is hij zonder inhoud heel plat op te vouwen en daarom ook perfect om mee op reis in de koffer te nemen. Tara heeft overigens de nieuwe versie van de Kånken, de Re-Kånken en deze is gemaakt van petflessen (in dit artikel vertelde ze er al meer over!) en ik heb gekozen voor de klassieke versie. Ik ben er blij mee en ik snap nu wel waarom je iedereen met deze rugtas ziet rondlopen!

Larissa: BDG t-shirt / Loavies skirt / Nike Janoski sneakers via Sarenza / Fjalraven Känken backpack / Ray Ban Round sunglasses
Tara: Loavies dress (now on sale!) / Puma Basket platform sneakers via Sarenza /Fjalraven Re-Känken bag / Ray Ban Round sunglasses (fold edition)

Hoe bevalt jouw zomer tot nu toe? En draag jij ook wel eens een fellere kleur?

Liefs, Larissa en Tara
@endlessweekendnl

Endless Weekly Snaps #44
Zwart ijs eten - summergoals #2
Deel:

25 Reacties

 1. 10 augustus 2017 / 06:53

  Leuk een OOTD met z’n tweetjes! De foto;s zijn echt leuk geworden! De outfits trouwens ook, ik vind vooral Tara’s jurkje erg leuk :D

 2. 10 augustus 2017 / 08:23

  Heel leuk artikel! Ik heb zelf ook net een kanken tas gekocht, ben er heel blij mee!

  • 16 augustus 2017 / 08:30

   Dankjewel! Ahhhh ja he, zulke fijne tassen!

 3. 10 augustus 2017 / 08:44

  Leuke outfits en hele zomerse foto’s! Zo’n rugzak lijkt mij ook wel handig! Ik heb van die Herschel tassen maar ben altijd alles kwijt omdat ze zo groot zijn, haha.

  • 16 augustus 2017 / 08:34

   Dankjewel! Haha ja wij hebben beide, maar bij Herschel moet je alles vanaf de bovenkant doen en bij Fjalraven kan je hem helemaal openritsen, dus dat werkt net iets makkelijker en raak je iets minder snel iets kwijt haha!

 4. 10 augustus 2017 / 09:24

  Wat ‘n prachtige en zomerse foto’s! Mijn zomer is tot nu toe erg fijn en lekker relaxed, kan niet beter :)

 5. 10 augustus 2017 / 10:13

  Ik ben gewoon nog nooit in Scheveningen geweest, zo slecht! Erg leuke outfits en mooie foto’s :). Rood is mijn favoriete kleur dus ik kan al dat rood in de winkels zeker waarderen!

 6. 10 augustus 2017 / 11:20

  Scheveningen is zo leuk! Ik ben er een paar keer geweest, voornamelijk omdat ik dan naar een musical ging in het Circustheater. Die foto’s met zijn tweetjes zijn echt heel lief!

 7. sam collin
  10 augustus 2017 / 12:48

  Such lovely pictures, dear.
  Regards.

 8. 10 augustus 2017 / 13:23

  super leuke foto’s :D voor mij is het echt al jaren geleden dat ik in scheveningen was, maar ach.. ik woon vlakbij de zee dus dat maakt niet zo veel uit ;)

 9. 10 augustus 2017 / 14:22

  Scheveningen is voor mij iets te toeristisch. Al vind ik het de laatste jaren wel heel mooi geworden. Veel leuke strandjes zijn erbij gekomen om lekker te kunnen lounchen en cocktails te drinken. Maar als ik moet kiezen ben ik meer fan van kijkduin (nu de Pokémon gekte een beetje gezakt is). Maar dat is ook niet zo gek. Ik woon er 15 minuten vandaan.

  • 16 augustus 2017 / 08:33

   Hi! Ah ja het is wel een beetje aan de toeristische kant ja, maar toch was het de afgelopen 2 keren vrij rustig. Ik ga zelf ook graag naar Kijkduin, wat heerlijk dat je er maar 15 minuten vandaan woont! Wauw! xx

 10. Joyce
  10 augustus 2017 / 19:27

  Scheveningen <3 ik kom er graag…lekker uitwaaien. Ook in de koudere maanden is dat erg lekker. Bij de haven kan je ook erg lekker eten en is erg gezellig. Ben benieuwd wat jullie summer goal is;)

  • 16 augustus 2017 / 08:31

   In de koudere maanden gaan we eigenlijk nooit naar het strand, misschien moeten we dat maar eens proberen… xx

 11. Denise
  10 augustus 2017 / 23:32

  Lekker vrolijk gekleed!!!

 12. 11 augustus 2017 / 08:41

  Zo’n rood bloemenrokje vind ik enorm leuk! Ik ben ook niet zo van de felle kleuren, maar als ik het dan bij andere zie, wil ik het ook dragen. En ja, zo’n Fjallraven rugzak is echt een aanrader! Ik heb de laptopversie en je ziet gewoon niet eens dat het een laptoprugzak is. Gewoon hetzelfde formaat, maar dan met een extra (haast verstopte) rits bij de rug. Ik ben ook fan!

 13. 11 augustus 2017 / 17:53

  I loooove felle kleuren! Ik vind al die winterkleuren juist altijd zo vreselijk, zou het liefst in de winter ook felle kleuren dragen zodat ik dan tenminste nog kleur heb, terwijl anderen dat niet meer hebben. Dus helemaal leuk jullie outfits!

 14. 11 augustus 2017 / 21:55

  Wauw wat een mooie foto’s van jullie! Mooie outfits ook, rood is inderdaad een prachtige kleur. In de winter draag ik zelf graag bordeaux rood!

 15. Jennifer
  13 augustus 2017 / 06:45

  Mooie foto’s meiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *