Door deze gadget drink ik meer water!

Door deze gadget drink ik meer water!

Een paar maanden geleden ontvingen we een Sodastream apparaat waar we twee super leuke video’s mee hebben opgenomen. Mocht je deze gemist hebben, check dan zeker nog even deze video en ook deze video terug want we hadden zoveel plezier! We merkten ook dat jullie het fun aspect in de Sodastream zagen, maar in dit artikel wil ik juist even ingaan op het feit dat de Sodastream eigenlijk gewoon een mega handig én eco friendly appraat is. Wat mij betreft is dit ook het ultieme cadeau voor de gadgetliefhebber (cadeautip!) dus lees gauw verder om er meer over te weten te komen! 

Door deze gadget drink ik meer water!

Sprankelend of bruisend water

Terwijl ik vroeger eigenlijk helemaal geen fan was van sprankelend of bruisend water, is dat tegenwoordig wel anders! Mijn smaak is over de jaren heen een beetje veranderd en dat komt vooral doordat ik de keuze heb gemaakt om te stoppen met het drinken van zoete frisdranken. Wel met uitzondering van feestjes en wanneer ik uitga trouwens.

Door water te drinken met prik kon ik gemakkelijker afbouwen en ben ik langzaamaan gewend geraakt aan het drinken van minder zoete drankjes. Ik voegde eerst nog een beetje limonade aan mijn bruisende water toe en daarna dronk ik het water alleen met een schijfje citroen. Inmiddels vind ik bruisend water op zichzelf ook erg lekker en ben ik dus vrijwel helemaal gestopt met het drinken van frisdrank wat natuurlijk veel beter voor me is!

Door deze gadget drink ik meer water!

Plastic afval verminderen

Nou, een stap is al gezet! Sinds ik op mezelf woon zie ik pas hoe ontzettend veel verpakkingen en troep er doorheen gaat in een huishouden. En dat is echt wel een schokkend beeld, vooral omdat ik slechts alleen met m’n vriend samenwoon. De vuilniszak probeer ik altijd zo klein mogelijk te houden door onnodige verpakkingen te vermijden. Dit doe ik door bijvoorbeeld liever voor de Turkse supermarkt te kiezen omdat er dan geen plastic om mijn groenten heen zit en ik neem ook altijd een canvastasje mee als ik boodschappen doe. Alle kleine beetjes helpen vind ik! Bruisend water kocht ik altijd in de supermarkt en dan vooral meteen in grote flessen. Maar als je dagelijks een aantal glazen drinkt, dan merk je toch al snel dat de hoeveelheid plastic flessen flink begint op te stapelen.

SodaStream_-2
SodaStream_-3

Crystal White / € 159,99  (inclusief 75cl karaf en  SodaStream 60 liter CO2 cilinder)

Larissa heeft haar Sodastream al een aantal maanden in huis staan en ik zag hoe vaak er gebruik van werd gemaakt. Soms nam ik zelfs een aantal flessen bruisend water mee naar huis die ik bij haar thuis had gemaakt haha! Ik vind bruisend water gewoon heel erg lekker en ik merk ook dat ik op een dag meer water drink wanneer ik bruisend water in huis heb.

Laatst werden we weer voor Sodastream benaderd en stond ik meteen te springen, want het leek me echt heel fijn om er zelf ook eentje thuis te hebben staan. Er zijn een aantal verschillende modellen en degene die ik heb mogen ontvangen, is net iets anders dan degene die Larissa in huis heeft. Deze witte variant heet ‘Crystal White’ en vind ik qua design ook heel erg mooi. Naast dat het design anders is, is het grootste verschil misschien nog wel dat deze Sodastream geen stopcontact nodig heeft. Nu kan ik hem dus overal neerzetten waar ik wil en ik denk dat ik hier ook nog iets energie mee bespaar!

Ook leuk om te weten is dat deze Crystal White gekozen is tot product van het jaar. Dit apparaat is namelijk tot vijf keer goedkoper dan flessenwater en daarmee bespaart het tevens ruim 2.000 plastic flessen. Ook zou men 43% meer water per dag drinken door gebruik van dit apparaat. Grappig om te lezen, want ik ben dus kennelijk niet de enige die meer water drinkt wanneer er prik in zit haha!

Door deze gadget drink ik meer water!

Cadeautip voor de gadgetliefhebber

Bij de Crystal White Sodastream heb je ook nog de mogelijkheid om diverse accessoires zoals glazen flessen en bijpassende glazen te shoppen. Hierdoor is de Sodastream nog leuker om cadeau te geven (of krijgen) tijdens bijvoorbeeld de feestdagen! De Crystal White ziet er namelijk al erg mooi uit en in combinatie met de glazen accessoires krijgt het een erg luxe gevoel. Daarnaast is het ook gewoon een heel fijn apparaat voor iedereen die houdt van bruisend water en gadgets én ook milieuvriendelijk wilt leven.

Wij zijn niet betaald om dit artikel te schrijven, maar hebben de Crystal White wel als cadeau mogen ontvangen. Zij weten namelijk dat wij een groot fan zijn van de Sodastream producten en we hopen jou met dit artikel nu ook geïnformeerd en enthousiast gemaakt te hebben!

De Sodastream producten worden verkocht in verschillende warenhuizen en zowel online als offline. Hier kan je zien waar het dichtstbijzijnde verkooppunt zit voor jou.

Was jij al bekend met de producten van Sodastream? En wat is jouw favoriete drankje?

Liefs, Tara
@taraverbon

Vlogmas #9 en Vlogmas #10
Vlogmas #8
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 11 december 2017 / 09:00

  wauw wat een mooi ding zeg! hier zou ik ook wel meer door gaan drinken denk ik :)

 2. Myrthe
  11 december 2017 / 09:37

  Mooi! Een prachtig product uit Israël. Ik heb hem ook staan.

 3. 11 december 2017 / 09:56

  Lijkt me echt mega handig, alleen wel aardig aan de prijs.

  • Koen Willems
   12 december 2017 / 11:43

   psssst… bij bol.com staat hij nu voor maar 100euro;)

 4. 11 december 2017 / 16:49

  Ik ken het nog niet, vind het wel prijzig zeg, haha ben benieuwd of ik er dan meer aan zal denken

 5. Lise
  11 december 2017 / 20:15

  Hey,

  Is het enige verschil met de vorige modellen het design? Of kan dit toestel ook iets meer?

  Groetjes uit België :)

 6. Syl
  12 december 2017 / 22:56

  Dit lijkt me ideaal. Maar hoe lang doe je met zo’n koolzuurpatroon/flesje?

 7. Anne
  14 december 2017 / 17:31

  Gebruik t al jaren. Makkelijk frisdrank maken voor ieder zijn eigen smaak. In het buitenland hebben ze wel meer en andere siropen, das jammer, maar ook goede reden om op vakantie eens ergens binnen te lopen. Leuke review!

 8. Denise
  14 december 2017 / 22:27

  Oohh wauw wat enorm handig!

  X

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131