DIY – van overhemd naar jurkje!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Ik ben eigenlijk altijd al bezig geweest met het (ver) maken van items. Denk aan kussenhoesjes, broeken, tasjes en ga zo maar door. Ik heb deze hobby vorig jaar best wel laten versloffen, maar begin dit jaar heb ik m’n naaimachine weer uit de doos gehaald en die staat nu al een aantal maanden vast op m’n werktafel waardoor ik er weer heel vaak achter te vinden ben. Aah, I love it! Het leek me leuk om een upcycle/thrift flip/diy projectje uit te proberen en dit vast te leggen voor jullie. Ik had deze tutorial zelf nog niet eerder gedaan, dus je kijkt meteen mee hoe het mij afgaat en waar ik ook een paar kleine foutjes maak. Het is verder wel een hele makkelijke diy om ook zelf eens uit te proberen (je kunt deze ook met naald en draad volgen mocht je geen naaimachine hebben!) en ik ben super blij met het resultaat! Enne in de tussentijd heb ik inmiddels al een tweede jurkje gemaakt, ik zal het resultaat daarvan binnenkort ook op m’n Instagram account laten zien!

Veel kijk plezier! Laat je me weten wat je van deze upcycle vindt en hoe je het jurkje vind geworden?

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Favoriet op het moment: Apple AirPods!
Weekly Snaps #127
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. Rita
    20 mei 2019 / 13:25

    Heel leuk gelukt, ik hou ervan om te zien hoe creatief jullie zijn!

@Endlessweekendnl

7   299
3   240
5   266
6   130