DIY Tieten kleed

D.I.Y. Tieten kleed

Je leest het goed, dit is een DIY projectje waarmee je een hilarisch en super simpel tieten kleedje kan maken. Op Instagram kwam ik namelijk een interieur foto tegen met een titty kleed (klik op verder voor de inspiratie foto) en ik vond hem echt ge-wel-dig! Maar toen ik er eenmaal achter kwam waar ‘ie van was en ook het bijbehorende prijskaartje zag, vond ik hem iets te prijzig ($220, ai ai ai!). Nahhhhh dat is iets te duur haha! Maare, no money? No problem. Gewoon lekker DIY-en dus!

D.I.Y. Tieten kleed

Dit is de Instagram foto waar ik het over had! Een tijdje geleden alweer scrolde ik langs deze foto van Design Love Fest en haar foto’s zijn altijd extreem mooi. Echt to die for. Ze maakt altijd gebruik van prachtige kleuren en mooie materialen. Ballonnen, bloemen, pastelkleurtjes, interieur foto’s, recepten, alles kan ze goed. Ze is echt een inspiratiebron voor mij!

D.I.Y. Tieten kleed

En bij het zien van deze foto die ze van het kleed op haar website had geplaatst, kon ik alleen maar denken: HARD. Ik bedoel, dit is toch TE LEUK? Haar interieur smaak vind ik echt geweldig mooi en ik vind het echt super dat ze dan, als dikke knipoog naar de perfect gestylde kamer, 2 boobies op de grond heeft liggen. Ik vind het hilarisch!

Maar goed, dat geweldige kleed(je) kost dus wel $220,- (te koop via deze website) en dat vond ik toch vind ik het net iets teveel van het goede. Zeker omdat ik meteen iets had van ‘hey, zoiets kan ik heel makkelijk zelf maken!’. In deze DIY heb ik ervoor gekozen om nog iets goedkoper en subtieler te gaan, want ik heb gekozen voor een badmat. Deze badmat komt bij H&M vandaan en kost €5,- en de textielverf komt bij Pippoos vandaan en kostte ook €5,-. Van de textielverf gebruik je trouwens echt maar een piep klein beetje, dus mocht je zelf nog wat thuis hebben liggen, dan kan je nog goedkoper uit zijn. Laten we beginnen!

D.I.Y. Tieten kleed D.I.Y. Tieten kleed

Wat heb je nodig?

 • Een kleedje/badmat/kussensloopje/t-shirt (of wat anders!)
 • Textielverf
 • Een kwast of spons
 • Een voorbeeld van het kleed (als je dat handig vindt)

Wat moet je doen?

Verf op de meest simpele manier een stel kwarktassen op je kleedje. Je weet wel, een goed stel tetten. Je hoeft geen groot kleedje te gebruiken voor deze DIY (mag wel), maar wij hebben bijvoorbeeld gekozen voor deze schattige kleine roze badmat. En een kussensloopje kan ook super leuk worden!

Wij hebben de inspiratiefoto van Design Love Fest hierboven als voorbeeld erbij gebruikt en hebben daarna uit de losse pols twee (halve) cirkels met een stipje erin geschilderd. Daarna hebben we de verf even goed laten drogen en om deze daarna te ‘setten’ moesten we de stof en verf strijken. Dit is wat er op onze textielverf fles stond, maar check zeker voor de zekerheid jouw gebruiksaanwijzing. Heb je dat gedaan, dan ben je eigenlijk alweer klaar!

D.I.Y. Tieten kleed D.I.Y. Tieten kleed D.I.Y. Tieten kleed

Grote jopen, kleine tieten, een grote én een kleine boob: teken whatever you like! Er zijn geen regels en in ons geval: een vierkante borst. OEPS hahaha! Dat was niet helemaal de bedoeling maar ach, in real life zijn alle boobies ook nooit 100% gelijk. Gives it character zeggen we altijd, maar oké ze zijn nooit vierkant eigenlijk volgens mij.

Maare…

Dat ik nu een stel jetsers op een kleedje schilder vind ik eigenlijk gewoon grappig. Ze zijn totaal niet realistisch geschilderd en dat geeft het juist wat cartoon-achtigs en dat maakt het zo leuk. Het is echt een show-stopper in je huiskamer, badkamer, slaapkamer, of waar je het kleedje ook neerlegt!

D.I.Y. Tieten kleed D.I.Y. Tieten kleed D.I.Y. Tieten kleed

Tadaaaaa! Hoe cute staat dit kleedje in Larissa’s slaapkamer bijvoorbeeld? Wij zijn helemaal fan van dit te leuke projectje, maar ik kan me voorstellen dat je deze titty humor misschien helemaal niet met mij deelt en zelfs denkt: ehhhh okey?! En dat maakt niet uit! Dat kan, dat mag, vrijheid van meningsuiting natuurlijk #geenhaat.

Als je maar wel weet dat je mij (Tara, vooral Tara!) altijd met een korreltje zout moet nemen en dat wanneer je een vraag hebt als ‘waarom doe je dit?’ ik dit ook alleen maar kan beantwoorden met: ‘omdat ik het gewoon leuk vind‘. Ook weet ik wel bijna zeker dat je deze originele DIY nog niet op tientallen andere blogs bent tegengekomen, dus dat is ook wel heel erg leuk haha!

D.I.Y. Tieten kleed

Show us your tits

Hahaha, SORRY! Deze was te makkelijk en we konden het niet laten. Ik hoop dat je deze opmerking ook met een korrel zout neemt, want please laat je eigen boobies als-je-freaking-blieft lekker bij je en maak er vooral geen foto van. Please don’t! Maar het lijkt me wel helemaal geweldig als je wel een foto van je eigen gemaakte titty kleedje/kussentje met ons deelt als je deze ook gemaakt hebt na het lezen van dit artikel. Je kan ons altijd bereiken en taggen in je Instagram foto’s door de volgende accounts te gebruiken: @EndlessWeekendNL, @taraverbon en @larissaverbon. Lijkt ons echt heel erg leuk om te zien!

On a serious note en over borsten laten zien gesproken: wie heeft het nieuws over Emma Watson meegekregen over haar fotoshoot in de Vanity Fair? Allereerst, ik vind haar een prachtige vrouw en verder waar zij voor staat vind ik ook prachtig. Maar door haar fotoshoot werd ze helaas meteen door enkele vrouwen “hypocriet” genoemd, omdat ze als ambassadeur van de Verenigde Naties opkomt voor de gelijke rechten voor vrouwen. Alsof ze niet met haar decolleté op de cover van een blad mag staan en tegelijkertijd feministe mag zijn? WTF?! Wat heeft het laten zien van een stukje (goeie) decolleté te maken met het feit dat je staat voor de rechten van vrouwen? Emma vond dat ook en reageerde dan ook als volgt op de kritiek: “Feminisme gaat over het geven van een vrije keuze aan vrouwen. Het is geen stok om anderen mee te slaan. Het gaat over gelijkheid, vrijheid en bevrijding.” en “Ik heb geen flauw idee wat mijn borsten ermee te maken hebben. Het is heel erg verwarrend”. “Ik kan volgens hen geen feminist zijn en borsten hebben.” Heb je trouwens geen idee waar ik het over heb, dan kan je hier het fragmentje bekijken voor haar reactie op de kritiek.

Ik vind het bizar en jammer dat sommige vrouwen zo op haar moesten reageren. Wat vind jij ervan?

D.I.Y. Tieten kleed

Ga jij ook een tieten kleedje maken? Wat vind jij van humor in je interieur?

Liefs Tara
@taraverbon

P.s. Free the nipple! 

Action Stijlborstel Review
Essence My Must Haves Palette Review
Deel:

28 Reacties

 1. Sanne
  7 maart 2017 / 07:21

  Ik hou van dit artikel! En vind het tof! Zelf ben ik sinds mn 11de al voorzien van een maatje boob meer dan ik zelf zou willen. Ik vind het zo rot dat het dan ook onder vrouwen een taboe blijft soms! Niet dat ik er meer rond pronk want ook ik ben preuts. Maar dit soort “grapjes” vind ik geweldig!

  • 7 maart 2017 / 12:36

   Hi Sanne, yay! Dankjewel voor je lieve comment en nothing to be ashamed of! Je hoeft er niet overdreven mee te pronken maar weer er zeker trots op :) Liefs

 2. 7 maart 2017 / 08:06

  Hahahahahah geweldig dit! Ik ga dit denk ik maken voor mijn badkamer of als kussensloop voor mijn vriend, dat is toch hilafisch?! Ik vind het echt heel tof dat jullie zulke DIY’s plaatsen. Malou x

 3. Ingrid
  7 maart 2017 / 08:29

  Haha, ik vind het kleedje echt heel lollig. Zou niet zo goed weten waar ik het neer moest leggen, ik ben wel een beetje bang dat niet iedereen het waardeert. Maar een badmat naar eigen smaak pimpen met textielstiften is sowieso een goed idee.
  Emma Watson vind ik echt zo’n rolmodel. Heel flauw dat mensen haar veroordelen om een fotoshoot.

  • 8 maart 2017 / 11:55

   Hahaha ja stiekem vind ik dat eigenlijk juist wel weer het mooie, de 1 kan er om lachen en de ander vind het niks, uiteindelijk is het maar een cartoon-ish booby kleed en er is niks mis met een beetje tit in je interieur hehehe

 4. 7 maart 2017 / 08:50

  Haha, creatief gedaan hoor meiden! Ik zou het zelf niet gauw doen, maar ik kan de humor er wel van in zien.

 5. 7 maart 2017 / 08:53

  Hahahaha geniaal! De bedenker hier van is geweldig!
  Liefs,
  Elles

 6. Lieke
  7 maart 2017 / 09:14

  Super tof dames! x

 7. Myrthe
  7 maart 2017 / 09:17

  Leuk! ‘Tieten’ en ‘kleed’ zou ik wel aan elkaar schrijven, anders zijn het twee aparte woorden en dat is zonde van alle moeite die je in dit leuke item hebt gestoken.

 8. Denise
  7 maart 2017 / 10:39

  hahaha geweldig!
  Ik kan er wel om lachen XD

  x

 9. Cher
  7 maart 2017 / 11:26

  Niet mijn ding, maar wel makkelijk zelf te maken voor de liefhebber! Zie ik daar nou een Baymax funkopop op de achtergrond? Hahah.

 10. 7 maart 2017 / 13:20

  Wat lomp zeg dat van Emma Watson. Daar snap ik echt niets van. Het kleedje is niet echt mijn smaak maar ik vind de DIY wel erg leuk! Je kan er natuurlijk elk gewenst patroon op zetten. ;)

 11. Heleen
  7 maart 2017 / 14:09

  Dit kleedje is echt hilarisch, te leuk!!

 12. 7 maart 2017 / 15:02

  Haha echt humor dit, love it! En bizar hoe mensen op Emma reageerde inderdaad, laat haar lekker zelf beslissen wat ze wel/niet doet, daar draait het feminisme tenslotte toch om?
  X Carmen

 13. petra
  7 maart 2017 / 15:56

  Geweldig! Die leg ik dan aan mijn kant van het bed! Ik twijfel nog even over een mannelijke variant hahahaha

  • 8 maart 2017 / 11:53

   Hahahaha, ik zeg doen! Maar, dan eis (hehe) ik wel een foto van je:P

 14. 7 maart 2017 / 17:18

  Ik vind er eigenlijk wel heel erg veel humor inzitten haha!

 15. 9 maart 2017 / 20:35

  Ik vind het een heel tof en vooral grappig kleedje geworden. Als kussen lijkt tie me ook wel erg grappig!

 16. 20 maart 2017 / 09:59

  Wat een super toffe DIY! Ik spotte dit artikel bij Blonde Blossom en ik MOEST kijken. Wat een geweldige titel + DIY. Dit kan ik zelfs maken. Toevallig zag ik laatst ook een tieten shirt en die wilde ik ook zo graag. Hoe tof is dit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *